Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.191
Ne necemo da se vredjamo,nego jestel doveli nekog na forum,jel bi doveli nekog ovde da malo osvezimo pdf i neko novo mesce okusimo?<3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali izlaze cirkaju trose se i nista ne navataju#pametniljudi
Ne troše živce, a živci su skuplji od piva.Ali izlaze cirkaju trose se i nista ne navataju
koe,zivce su davno pogubili zbog nejebice,zeljni su price a i kad sednu s nekim na netu su sviNe troše živce, a živci su skuplji od piva.
Hoćemo na Krataricu?Em se ne druzim sa ljudima a i sta bih im rekla: krstarica je kul?![]()
A sta kao nije i ti si se omrsila sta ocesEm se ne druzim sa ljudima a i sta bih im rekla: krstarica je kul?![]()
Nema nas kuče za šta da ujede.Honorarno radim kao makro subotu I nedelju...Moda tada da vam navatam nesto,m?![]()
Uvek se nadje za sta moze da ujede...Nema nas kuče za šta da ujede.
A i da vrediš nešto kao makro imala bi ugovor na neodređeno.
Posebno OP, čiji je svaki komentar u životu bio: "Oca im iebem lopovskog" i "Bukagije"PA vi ste presmesni!![]()
Zamisli kako je meni tek.Pola moderacije mi je na ignoru i jedna četvrtina forumaša i forumašica.sAm sam na forumu.Ne necemo da se vredjamo,nego jestel doveli nekog na forum,jel bi doveli nekog ovde da malo osvezimo pdf i neko novo mesce okusimo?<3
i kod mene slicno...smaranje im da pricaju...ocekuju katalog proizvoda sa klikom na zeljenu igricu (pruzanja zadovoljstva) koji njima odgovara...Kad kazem nekima do dodju da se omrse,oni misle sajt za upoznavanje,objasnim da mora se malo smaraju,pisu i potrude,nece,kao smor im,zamisli koji gotovani
jos kada bi moderatora mogao da stavis na ignore bilo bi ti sve potamanZamisli kako je meni tek.Pola moderacije mi je na ignoru
Nije ti loše.Zamisli kako je meni tek.Pola moderacije mi je na ignoru i jedna četvrtina forumaša i forumašica.sAm sam na forumu.
Pogledajte prilog 1213972
Ali mi je okeej.Opuštam se.
Ko i bilo gde drugdeA sta kao nije i ti si se omrsila sta oces
Lepa ti maskica za fonZamisli kako je meni tek.Pola moderacije mi je na ignoru i jedna četvrtina forumaša i forumašica.sAm sam na forumu.
Pogledajte prilog 1213972
Ali mi je okeej.Opuštam se.
Nemoj molim te da nas ubacujeNije ti loše.
Jer: moderaciju ne možeš da staviš na ignore.
Živiš u svom, umišljrnom, svetu.
Još I nas da ubediš u isti...