Ajde?! Ko to može bolje od tebe?Pa ti si toliko mahao repom oko svog Vrhovnika, da ti je otpao.
Ostao ti samo jezik...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde?! Ko to može bolje od tebe?Pa ti si toliko mahao repom oko svog Vrhovnika, da ti je otpao.
Ostao ti samo jezik...
Ptf istorija, prebaci se sam zamoljavam teNzm, iritantni nastupi nisu isto što i diktatura, pod diktaturom se i za jednu reč protiv vlasti ide na višegodišnju robiju.
Pogledajte prilog 1704067
Ima, posle su ih prodavali ovi što gostuju po pimku i što imaju svoje privatne fakultete gde štancuju diplome, zahvaljujući vlastidiplome do 90 te i ove na ovamo ..ima razlike.
Zašto? Ovo je činjenica.Ptf istorija, prebaci se sam zamoljavam te![]()
Nevezana za ovu temu, recimo..Zašto? Ovo je činjenica.
Da, da, i sigurno su mi uzeli još neku 'administrativnu taksu' za svaki broj koji sam pomešao. Nikad više!Loši prosvetni radnici te nisu naučili matematiku, da tražiš pare nazad, pogrešnu diplomu ti prodali![]()
Idi žali se, tamo će biti 374802 administartivnih taksi, jer moraju se nečim platiti nepismeni radnici sa kupljenim diplomama po takvim institucijamaDa, da, i sigurno su mi uzeli još neku 'administrativnu taksu' za svaki broj koji sam pomešao. Nikad više!
A odakle tebi da ja, ili moje kolege rušimo vlast ? Zašto je teško shvatiti da samo tražimo pravnu i ustavnu državu, rad institucija, ako su toliko ispravni, čega se to plaše? Ja mogu pustiti na svoj čas ko god hoće da dođe i sluša kako predajem. I da ponovim, ne može ti za rad u školi i poznavanje načina rada biti argument :ja sam išao u školu i držao sam kao učenik jedan čas. Čoveče, i ja idem kod frizera i gledam kako šiša, al pojmaa nemam da to isto uradim nekome drugome. Prekinuli su školsku godinu slučaj Ribnikar, trrebalo je da imamo radionice, empatije, izmene zakona o nasilju i ništa. Korona, cela godina online, sledeća dve smene rad i časovi po 30 min, prošle godine, produžen zimski raspust, navodno epidemija, mi se vratili ono deca još bolesnija, po pola odeljenja nismo imali, ove godine pre vremena prekinuše polugodište i nikom ništa. Ima sigurno još ako se setim, dopisaću.
A sada malo o broju. na izbore je izašlo oko 50% birača , od toga broja on jeste imao većinu, sada je na ulice izašlo 1,5 milion ljudi, znać li procentualno koliko je to birača sada kada bi bili izbori? Što se mene tiče ja i nisam sada za izbore, jer ja ne vidim nikoga ko bi mogao da bude normalan predsednik, na žalost.
Kako ilustracija situacije pod diktaturom može da ne bude relevantna na temi gde se raspravlja o diktaturi?Nevezana za ovu temu, recimo..
Raspravlja se o krompiruKako ilustracija situacije pod diktaturom može da ne bude relevantna na temi gde se raspravlja o diktaturi?
Nemam gospodara - zato mogu da kritikujem i vlast i opoziciju, zapad i istok.Ajde?! Ko to može bolje od tebe?
Ah, da, sigurno je to tvoj najveći problem u životu. 374802 administrativne takse, to je baš ono što bi trebalo da te drži budnim noću. Da, idi, potroši vreme na to, sigurno ćeš promeniti svet.Idi žali se, tamo će biti 374802 administartivnih taksi, jer moraju se nečim platiti nepismeni radnici sa kupljenim diplomama po takvim institucijamanjima ne daju krompire, već otimaju od tvoje plate
![]()
Ispunio bi on zahteve da nije umešan do grla u sve to. Što bi mu bilo teško da smakne par svojih i da nastavimo dalje, sa saznanjem da ima ko da mu pokaže da nije nezamenljiv. Nego je problem što je prezadužio i prodao Srbiju, dišu mu za vratom i ostali. Sve je ovo moglo za nedelju dana da se reši, da smo normalana država. U Makedoniji pohapsiše sve gradonačelnike unazad od 2012. kada je otvorena ona prokleta diskotekaTo je tragedija sadašnje situacije u Srbiji. Mnogi bi da mijenjaju vlast, a ne znaju koga bi doveli mjesto Vučića. Želje su jedno, a realnost je da će u ovoj situaciji najviše profitirati lovci u mutnom. Oni koji imaju najviše sredstava i medija pod svojom kontrolom, a to su drugosrbijaši žutare.
Pravna i ustavna država, rad institucija itd... se ne postiže na prečac, za to treba dugotrajan rad. Zahtjevi protestanata moraju biti realni, konkretni i ostvarivi.
Vlast tvrdi da su zahtjevi protestanata ispunjeni. Zbilja dokumentacija o nadstrešnici je objavljena na internetu. Ako šta fali mora se reći šta je to konkretno. Moj je utisak da je Vučić itekako spreman da ispunjava zahtjeve. Ali nije spreman da tek tako preda vlast. A to je ono na šta se ide.
Prosvetari, umjesto da amortizuju situaciju, čine stvar gorom. U mom kraju sam čuo za slučaj da profesori pozivaju telefonom studente - što ne dolaze na proteste. Djeca iz skromnijih porodica, nemaju sredstava da zvrjaju džaba po Beogradu kad nema nastave.
Činjenica je da nezadovoljstvo postoji, ali kako se ono kanališe - nije dobro.
Ne znam jesi li ti razumeo uopšte moj post ili je tebi normalno da platiš 374802 takse za jedan običan papirAh, da, sigurno je to tvoj najveći problem u životu. 374802 administrativne takse, to je baš ono što bi trebalo da te drži budnim noću. Da, idi, potroši vreme na to, sigurno ćeš promeniti svet.
kad svaka varosica ima "fakultet.."i naplatu skolarine to je takoIma, posle su ih prodavali ovi što gostuju po pimku i što imaju svoje privatne fakultete gde štancuju diplome, zahvaljujući vlasti![]()
Počevši od Novog Pazara.kad svaka varosica ima "fakultet.."i naplatu skolarine to je tako
Razumem, tvoj post je duboko filozofski, sigurno te niko do sad nije shvatio. Ali možda bi mogla da pokreneš inicijativu i zatražiš još taksi, .... za svaki slučaj.Ne znam jesi li ti razumeo uopšte moj post ili je tebi normalno da platiš 374802 takse za jedan običan papir![]()
Razumem, tvoj post je duboko filozofski, sigurno te niko do sad nije shvatio. Ali možda bi mogla da pokreneš inicijativu i zatražiš još taksi, .... za svaki slučaj.
Imaš privatnih ''fakulteta'' i po selimakad svaka varosica ima "fakultet.."i naplatu skolarine to je tako
nikad nisam bio u bilo kojoj partiji, stranci, "pokretu" ili bio sta slicno , nikad nisam imao drzavni posao niti zavisim od drzavne sise ..... kao sto zavise npr prosvetari koji su izabrali da se okace na tu sisu i pola zivota mrze sebe i druge zbog togaTe "guzice" su mesecima bez plata, koliko vas iz ostalih profesija može da se pohvali takvom podrškom studentima, pod uslovom da nisi SNS simpatizer![]()
Нисам то знао, чекај јесу ли блокаде основних и сада на 80 %?Blokade osnovnih škola u jednom trenutku su iznosile i preko 80% To što mnogi sada prelaze na 30 minuta je i dalje naša briga o toj deci, koju mnogi ovde nikada neće razumeti.
Ne, smanjio se broj jer su prešli na 30 min. Inače, većina osnovnih škola i njenbika u blokadi, samo nije bilo nastave i roditelji nisu slao decu u školu. I tada je bilo par kolega koji su radili, niko ih nije ometao i vršio pritisak na njih.Нисам то знао, чекај јесу ли блокаде основних и сада на 80 %?
Lupas gluposti ..
Imaš privatnih ''fakulteta'' i po selimatu je naš vrli kadar dobiJo diplome za godinu dana
ko im dozvolio? Pa partija i drug precednik
i oni pre precednika, počev od mučenog Tome koji je diplomirao u nedelju
![]()