Мљевено месо и мува на њему

Molonlabe

Poznat
Poruka
7.225
Данас сам извадио из замрзивача мљевено месо и оставио да се одмрзне док не дођем с посла.

По повратку, приликом одмотавања најлона затекнем муву.

Смије ли се то месо користити за спремање болоњеза, или се мора бацити?

И треба ли једном одрмзнуто месо, поново смрзавати (невезано за ово мљевено месо)?

Данас сам извадио из замрзивача мљевено месо и оставио да се одмрзне док не дођем с посла.

По повратку, приликом одмотавања најлона затекнем муву.

Смије ли се то месо користити за спремање болоњеза, или се мора бацити?

И треба ли једном одрмзнуто месо, поново смрзавати (невезано за ово мљевено месо)?

Tebra pa bice vise vnogo proteina..to ti dodje kao zacin

Ja bih to meso fijuknula u kantu za smece. Gadi mi se...
Ne sme se zamrzavati nesto sto je vec odmrznuto.

Бацио сам месо, одкуд знам, можда је ставила своје ларве у месо, а били су добри шпагети и без болоњезе соса...

Због чега се не смије замрзавати једном одмрзнута намирница? Рецимо, када купимо смрзнуто поврће у хипермаркету, оно ће се мало одмрзнути док дођемо кући, а ипак га стављамо у замрзивач ако не намјеравамо одмах да га спремамо. Или је то грешка?

Бацио сам месо, одкуд знам, можда је ставила своје ларве у месо, а били су добри шпагети и без болоњезе соса...

Због чега се не смије замрзавати једном одмрзнута намирница? Рецимо, када купимо смрзнуто поврће у хипермаркету, оно ће се мало одмрзнути док дођемо кући, а ипак га стављамо у замрзивач ако не намјеравамо одмах да га спремамо. Или је то грешка?

Kada kupis smrznuto, ono se ne odmrzne potpuno. To je drugo. Nije greska.
Jedino ne smes da potpuno odmrznes, pa da ga vratis.

Back