- Poruka
- 33.624
a posto su se tebi nagomilale te kockice,verovatno si izgubio uvid koliko tebi vredi bonatako daaaaaaa..............tu sam da pripomognem
![]()
ajde kazi da li mi je porasla zmija...bila je18
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a posto su se tebi nagomilale te kockice,verovatno si izgubio uvid koliko tebi vredi bonatako daaaaaaa..............tu sam da pripomognem
![]()
Pa ne bih bas rekao da ne govoris...........inace originalnije bi bilo da si mu ebala sve po spisku kada si vec odlucila da das tako dubokouman odgovor na post.....![]()
ajde kazi da li mi je porasla zmija...bila je18
ako pogledas onaj prozorcic, ovo je jedini njen post na ovoj temi. e sad ti razmisli sta je htela reci.:???::???:
pa htela je reci da si ti budala
neki dublji smisao recenice ne vidim![]()
..ademe nisu svi chuvali ovce k'o ti..
ovaca imate koliko hocete, ili u najmanju ruku, mogucnosti da ih grupirate i time smanjite troskove proizvodnje...
ovcijeg sira, naravno
razlog je sto ipak ovana ima vise od ovaca.... a od njih nikakve vajde![]()
ja bih bih bila sretna da sam imala mogucnosti cuvati ovce...
divno zanimanje, cist zrak, vremena da se razmislja i nesto procita..
i jos ovciji sir, ja ga momentalno placam € 51 za kg.
zasto Srbi ne naprave europski biznis od toga?
ovaca imate koliko hocete, ili u najmanju ruku, mogucnosti da ih grupirate i time smanjite troskove proizvodnje...
ovcijeg sira, naravno
nisam misio na tebe breee
ako pogledas onaj prozorcic, ovo je jedini njen post na ovoj temi. e sad ti razmisli sta je htela reci.:???::???:
razlog je sto ipak ovana ima vise od ovaca.... a od njih nikakve vajde![]()
Znachi prosto moram![]()
Chobane vrati seeeeeeee![]()
..chuj nikad nije kasno..mislim da bi ti to bilo bolje nego da pametujesh po srpskim forumima..povedi i ademija..chisto da ti nebude dosadno..samo pazi da te ne zameni sa ovcom..
[/B]
a ja pretpostavila imas nesto pametnoga da kazes...
jer ti to mozes i znas![]()
a koliko ti imas ovana a koliko ovaca?