Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se racuna kenjanje ili ne? xDDevojke se masovno lože na gej likove... Kao što su Dzastin Biber, Riki Martin, Enrike Inglesijas i ostala pederastija... Slažem se da će im svakako biti na oko primamljiviji tipovi koji su uvek 24/7 sređeni kao lampe, svaka dlaka na svom mestu, ali mi nije jasno kako ne kapiraju da je u tim glavama nešto pogrešno, svaki muškarac koji u kupatilu izgubi više od 30 minuta dnevno ima debeo problem... I ne znam zašto se više ne ceni muževnost kod muškaraca, to mi nije jasno. Kad vidim i ove klinke šta lajkuju i ko su im šmekeri, neki mali Biberi i ostali polutani... Ne znam, eto...
he, he, kakvi nežni emo dečaci![]()
sram te bilo ..nisi emotivan uopštebash su slatki...ja bi ih potego!![]()
U poslednje vreme,sve cesce se subotom i nedeljom uvece,mogu videti mladici,koji vreme provode ,u drustvu sa svojim
psom.Ne bi to bilo cudno,da pas,nije njihovo JEDINO DRUSTVO.I svojim spoljnim izgledom,koji je totalno feminiziran,oni odaju vrlo tragican utisak.Kratke pantalone,gole noge sa "japankama",mindjuse u probusenim usima.Sve im to daje veoma
homoseksualan prikaz njihove licnosti. Nazalost,odeca koju za mlade,kreiraju skoro iskljucivo modni kreatori,homoseksualne orijentacije,upotpunjuje sliku.Mladici ne shvataju,da je danas,modna industrija,u rukama lezbo-
homoseksualaca,i slepo prihvata njihove kreacije,padajuci u njihovu zamku,a da toga nisu ni svesni.Pitam sebe,i sve nas,
sta bi od nasih muzevnih nekada,mladica.U sta se pretvorise??? Moji prijatelji,koji su starija generacija,a imaju cerke
od 16 - 18 godina,zale se da cerke ne mogu da nadju za drustvo streit muskarce.Kazu da ovo sto ima,njima predstavlja
blam,da sa sa njima izadju negde na neka gradska zbivanja.
Mislim da je poslednji trenutak,da se mi svi,kao drustvena zajednica,pozabavimo ovim problemom.A ona posast,koja nam
je stigla pred vrata,"bela kuga", imace sve vise uslova,da razvije svoju razarajucu moc.![]()
U poslednje vreme,sve cesce se subotom i nedeljom uvece,mogu videti mladici,koji vreme provode ,u drustvu sa svojim
psom.Ne bi to bilo cudno,da pas,nije njihovo JEDINO DRUSTVO.I svojim spoljnim izgledom,koji je totalno feminiziran,oni odaju vrlo tragican utisak.Kratke pantalone,gole noge sa "japankama",mindjuse u probusenim usima.Sve im to daje veoma
homoseksualan prikaz njihove licnosti. Nazalost,odeca koju za mlade,kreiraju skoro iskljucivo modni kreatori,homoseksualne orijentacije,upotpunjuje sliku.Mladici ne shvataju,da je danas,modna industrija,u rukama lezbo-
homoseksualaca,i slepo prihvata njihove kreacije,padajuci u njihovu zamku,a da toga nisu ni svesni.Pitam sebe,i sve nas,
sta bi od nasih muzevnih nekada,mladica.U sta se pretvorise??? Moji prijatelji,koji su starija generacija,a imaju cerke
od 16 - 18 godina,zale se da cerke ne mogu da nadju za drustvo streit muskarce.Kazu da ovo sto ima,njima predstavlja
Mislim da je poslednji trenutak,da se mi svi,kao drustvena zajednica,pozabavimo ovim problemom.A ona posast,koja nam
je stigla pred vrata,"bela kuga", imace sve vise uslova,da razvije svoju razarajucu moc.![]()
nesam to nesto vidjao po jagodini. pederluk je uglavnom baogradski.
Ми смо за вас Европа...
Evidentno da su muškarci više ljubomorni na izgled i uspeh drugog muškarca nego što su žene ikada bile![]()
А шта је успех, изгледати и понашати се као жена?
ne nego to što se žene lože na takve
muskarca je priroda njegovih dnevnih aktivnosti pretvorila u takvog.
njemu vise ne treba snaga kojom ce "klade da valja", on sve vise gubi funkciju koju je donedavno imao.
retki su danas iskljucivo muski poslovi.
zivot je i zeni i muskarcu omogucio fizicki lagodniji zivot, a samim tim takva organizacija zivota utice na izgled, a dnevne obaveze na modu.
moda je samo izraz covekovih potreba.
zar nije dosadno gledati stalno jednaku modu?
zar se nisu i u BAROKU muskarci odevali jos , da ne kazem zenstvenije, pa sta?
jednako su imali porodice, ostavljali potomstvo...
nije problem "zenstvena moda" u kontekstu samoce i usamljenosti mladih, pre je to prevelik zahtev, neadekvatna ocekivanja kojima ne moze da se odgovori.
mnogi mladi bi se zabavljali, prisli devojci, ili devojka momku, da su sigurni u sebe, a nisu sigurni , jer je razdaljina izmedju njihovog cilja, koji MISLE DA IM DONOSI SRECU (ne vicem, samo naglasavam bitno) i njih, prevelika. nekima se cini nepremostivom.
danasnji stari ce gledati na danasnje momke kao na feminizirane zaboravljajuci kako su njihovi stari i bitlse nazivali svakojako, kako su se zgrazavali njima tada kao omladini.
niko nikoga ne moze naterati da bude feminiziran/muskobanjast.
danasnje drustvo koje ne stigmatizira sve ono sto od dosad zacrtanih formi odstupa, samo daje sansu onom STO VEC POSTOJI da se prezentuje.
prejaka rec bi bila (r)evolucijski skok, ali tako nesto.
moguce da su to samo socioloske forme i modusi u borbi protiv iskljucivosti.
ne znam.
ne bih trcala pred rudu.
a znam da nikakav performans ne moze uticati znatnije na samu sustinsku prirodu stvari.
svi ti performansi i pojavnosti samo tu istu prirodu preslisavaju i preispituju i dobro je sto je tako.
mene daleko vise brine more anoreksicnih devojaka i okean (samo sa psihijatrijskog aspekta razmljiv) hiruskih zahvata kao reakcija na lakmus-fotoshop cure sa bilborda i potreba da se izgledom ide uinat prirodi, pa taman i najsopstvenijoj
a propos zenstvenog muskarca, on vise krsteno ni ne (treba da)ratuje, a o vitestvu da i ne pricamo!
sve je to kastrirao menadzment, svi su samo na sva mesta poslati/upuceni.
razvija se jedan sasvim drugaciji duh
jedino cim danas muskarac moze da se bori jeste pamet i znanje/obrazovanje
ta potreba ga je nacinila takvim ali su i zene postale drugacije tako da je sve u skladu; i danasnjim zenama odgovaraju muskarci vis a vie![]()
psom.Ne bi to bilo cudno,da pas,nije njihovo JEDINO DRUSTVO.I svojim spoljnim izgledom,koji je totalno feminiziran,oni odaju vrlo tragican utisak