MLADI MUSKARCI NOVI LIK - SVE VISE FEMINIZIRANI !

gost 339460

Iskusan
Poruka
5.824
U poslednje vreme,sve cesce se subotom i nedeljom uvece,mogu videti mladici,koji vreme provode ,u drustvu sa svojim
psom.Ne bi to bilo cudno,da pas,nije njihovo JEDINO DRUSTVO.I svojim spoljnim izgledom,koji je totalno feminiziran,oni odaju vrlo tragican utisak.Kratke pantalone,gole noge sa "japankama",mindjuse u probusenim usima.Sve im to daje veoma
homoseksualan prikaz njihove licnosti. Nazalost,odeca koju za mlade,kreiraju skoro iskljucivo modni kreatori,homoseksualne orijentacije,upotpunjuje sliku.Mladici ne shvataju,da je danas,modna industrija,u rukama lezbo-
homoseksualaca,i slepo prihvata njihove kreacije,padajuci u njihovu zamku,a da toga nisu ni svesni.Pitam sebe,i sve nas,
sta bi od nasih muzevnih nekada,mladica.U sta se pretvorise??? Moji prijatelji,koji su starija generacija,a imaju cerke
od 16 - 18 godina,zale se da cerke ne mogu da nadju za drustvo streit muskarce.Kazu da ovo sto ima,njima predstavlja
blam,da sa sa njima izadju negde na neka gradska zbivanja.

Mislim da je poslednji trenutak,da se mi svi,kao drustvena zajednica,pozabavimo ovim problemom.A ona posast,koja nam
je stigla pred vrata,"bela kuga", imace sve vise uslova,da razvije svoju razarajucu moc.:dash::per:

U poslednje vreme,sve cesce se subotom i nedeljom uvece,mogu videti mladici,koji vreme provode ,u drustvu sa svojim
psom.Ne bi to bilo cudno,da pas,nije njihovo JEDINO DRUSTVO.I svojim spoljnim izgledom,koji je totalno feminiziran,oni odaju vrlo tragican utisak.Kratke pantalone,gole noge sa "japankama",mindjuse u probusenim usima.Sve im to daje veoma
homoseksualan prikaz njihove licnosti. Nazalost,odeca koju za mlade,kreiraju skoro iskljucivo modni kreatori,homoseksualne orijentacije,upotpunjuje sliku.Mladici ne shvataju,da je danas,modna industrija,u rukama lezbo-
homoseksualaca,i slepo prihvata njihove kreacije,padajuci u njihovu zamku,a da toga nisu ni svesni.Pitam sebe,i sve nas,
sta bi od nasih muzevnih nekada,mladica.U sta se pretvorise??? Moji prijatelji,koji su starija generacija,a imaju cerke
od 16 - 18 godina,zale se da cerke ne mogu da nadju za drustvo streit muskarce.Kazu da ovo sto ima,njima predstavlja
blam,da sa sa njima izadju negde na neka gradska zbivanja.

Mislim da je poslednji trenutak,da se mi svi,kao drustvena zajednica,pozabavimo ovim problemom.A ona posast,koja nam
je stigla pred vrata,"bela kuga", imace sve vise uslova,da razvije svoju razarajucu moc.:dash::per:

Svako vreme nosi svoje,da devojke(većinski) ne traže takav izgled i ovi bi se unormalili. Na jednu sa zdravim razmišljanjem kao ćerke tvojih prijatelja uvek dođe 5 sa razmišljanjima proizašlim iz mejnstrim pop kulture,preuzetim sa medija koji su uvek pod uticajem onoga ko plati više. A sada gej modni lobi(kao da drugačiji i postoji) forsira ovaj fegetski izgled.

Sve će to doći na svoje mesto,kada malo poodrastu.

A i pitanje je sad, sta je pravo musko, tj. sta bi mladic trebao da radi da bi bio okarakterisan kao pravi muskarac.
Ni ja ne volim taj "metroseksualni" izgled kada vidim, minjusice, sminka, tesne pantalonice i sl. ali eto neke devojke se pale na takve.

Mislim da je to trend, pirsic, tattoo, pocepane farmerice, ofarbana kosica i cepaj, bas si cool. Ima devojaka koje se loze na taj izgled (mozda su u manjini, sta znam), a sad zasto pitanje je.
Na zapadu taj izgled prolazi i devojke ga vole, mada meni sve to deluje kao trip za tinejdzere, i nekako mi ne prilici da vidim na odraslom muskarcu ofarbane nokte, sminku i sl.

Sutradan kada radi negde, prvo ce mu reci, "ne moze tako da dolazis na posao", mada i zavisi i gde se radi, ali u nekoj firmi na nekom polozaju, tesko.

Svako vreme nosi svoje,da devojke(većinski) ne traže takav izgled i ovi bi se unormalili. Na jednu sa zdravim razmišljanjem kao ćerke tvojih prijatelja uvek dođe 5 sa razmišljanjima proizašlim iz mejnstrim pop kulture,preuzetim sa medija koji su uvek pod uticajem onoga ko plati više. A sada gej modni lobi(kao da drugačiji i postoji) forsira ovaj fegetski izgled.

Sve će to doći na svoje mesto,kada malo poodrastu.

Devojke ne traze feminizirane muskarce, cak naprotiv, devojke traze drvosece.

Zapravo, devojke su takodje potpuno sludjene.

One traze drvosecu koji je papuca, samouvren je i ima stav, namece joj svoje misljenje ali je bespogovorno slusa, muzevan je i nezan, dobro zaradjuje i onako je baja.

A posto takvi ne postoje, devojke su savrseno zadovoljne da celu noc prestoje same u klubu i iskuliraju svakoga ko im pridje.

Kakve ovo veze sa zivotom ima ? Nemam taj imidz oblacenja, ali po tebi sam verovatno i ja ***** zato sto depiliram dlake na stomaku i grudima...
Neko je ***** zato sto nosi uske pantalone, mindjusu i seta psa ? Kakav komentar dati na ovo ?
Lepo je rekao FORTES, poslednjih 3 sponzoruse izmedju 18 i 25 god.. su mi nabacile kako trebam da depiliram i noge i dupe..

EDIT: A onda jedna jako dobra keva od 40, mi je rekla da je bedak sto se skroz brijem dole i depiliram, vise voli kad muskarci imaju dlake, to je tako prirodno... Pa ti sad budi pametan..

Poslednja izmena:
Devojke ne traze feminizirane muskarce, cak naprotiv, devojke traze drvosece.

Zapravo, devojke su takodje potpuno sludjene.

One traze drvosecu koji je papuca, samouvren je i ima stav, namece joj svoje misljenje ali je bespogovorno slusa, muzevan je i nezan, dobro zaradjuje i onako je baja.

A posto takvi ne postoje, devojke su savrseno zadovoljne da celu noc prestoje same u klubu i iskuliraju svakoga ko im pridje.

Klinke su uvek sklonije toj mejnstrim modi i u tim godinama favorizuju likove koji se tome prilagođavaju i imaju ih par godina...posle priroda učini svoje i drvoseča dobija svojih nekoliko decenija,a pametan muškarac se opet prilagodi :lol:

A ovo dole navedeno je moda tj specijalitet ovih krajeva koji ja najviše zameram našim devojkama. Time stvaraju gomilu isfrustriranih,nesigurnih u sebe,čak i besnih mladića koji ili se totalno povuku i čekaju da im malo pičetine samo padne sa neba.ili krenu da ih ne fermaju ni minuta više od trajanja snoške na parkingu...ona zlatna sredina se izgleda izgubila. I onda i one kukaju kako su nedojebane...:roll:

A onda odeš malo severnije do Budimpešte i za 15 minuta dobiješ sasvim drugačije poimanje muško-ženske konverzacije i odnosa generalno. A tek Berlin... :heart:

Poslednja izmena:
Ja nevidim šta je tu loše ako muškarac šeta psa. Pas je kućni ljubimac, i on je deo porodice, kao npr i mačka i ostali kućni ljubimci

Ма не само да га шета, него и спава са њим, пере му доопе, удише његове длаке, смрди на пса.

И сваког дана га изводи напоље да овај засерава и запишава околину (уствари то је та фамозна шетња паса), таквим ликовима девојка не треба, њима су довољни пси.

И да не буде да причам напамет, међу народима који немају проблема са наталитетом таквих извитоперености нема, нема паса по собама и креветима.

Ма не само да га шета, него и спава са њим, пере му доопе, удише његове длаке, смрди на пса.

И сваког дана га изводи напоље да овај засерава и запишава околину (уствари то је та фамозна шетња паса), таквим ликовима девојка не треба, њима су довољни пси.

И да не буде да причам напамет, међу народима који немају проблема са наталитетом таквих извитоперености нема, нема паса по собама и креветима.

Stradaju patrijahalni i emotivni danas, oni koji veruju u ljubav i slicne gluposti, na kraju zavrsavaju sa psom... suvog kurr..ca.

ccaterpillar - Znas,moram ti reci,da ti komentar nije na mestu.Tema i opasnost koja preti,nasim muskim narastajima,isuvise je ozbiljna.Takav komentar,koji si ti dao
"Pa eto,i cerke neka nabave pse.... U najmanju ruku,nije umesna.Ako nisi shvatio sustinu napisa,mogao si da trazis dodatna objasnjenja.Ko god ne razume,sta
je u tekstu napisano,ima na to pravo.

ccaterpillar - Znas,moram ti reci,da ti komentar nije na mestu.Tema i opasnost koja preti,nasim muskim narastajima,isuvise je ozbiljna.Takav komentar,koji si ti dao
"Pa eto,i cerke neka nabave pse.... U najmanju ruku,nije umesna.Ako nisi shvatio sustinu napisa,mogao si da trazis dodatna objasnjenja.Ko god ne razume,sta
je u tekstu napisano,ima na to pravo.

Ниси осетио заједљивост, бес и немоћ у мом коментару?

123456789 -Moram da te razocaram.PRAVI MUSKARAC NIKADA nece depilirati stomak,grudi i oko genitalija.Ta vrsta depilacije,rezervisana je za zene,kao
i za homosksualce.Zao mi je<ako TO nisi znao.!!!

Hvala ti sto si me prosvetlio.. Moram i ja tebe da razocaram, vreme pecinskih ljudi je proslo pre mnogo milenijuma, a uostalom ti imas gay avatar u duginim bojama :lol:, a ne ja.

123456789 -Moram da te razocaram.PRAVI MUSKARAC NIKADA nece depilirati stomak,grudi i oko genitalija.Ta vrsta depilacije,rezervisana je za zene,kao
i za homosksualce.Zao mi je<ako TO nisi znao.!!!

Многи раде из помодарства.

- - - - - - - - - -

Hvala ti sto si me prosvetlio.. Moram i ja tebe da razocaram, vreme pecinskih ljudi je proslo pre mnogo milenijuma.

Разумем да бријеш длаке испод пазуха, зној, мирис итд, али што би бријао остатак, чему то?

Dolaze i nove generacije žene koje vole taj ženski izgled kod muškarca. Moja drugarica je već u dugoj vezi sa likom koji je prije nje bio sa muškarcem u vezi. Njoj ne smeta.

Pederasti(feminiziran) izgled i moda je jedno,homo(bi)sexualnost je nešto sasvim drugo. Taj lik od tvoje drugarice bi bio sa muškarcem i da je u modi ala Dirty Harry nadrkani izgled sa sve 44.magnum-om u rukama.
E sada zašto njoj ne smeta to već jeste problematika o kojoj se priča.

Многи раде из помодарства.

- - - - - - - - - -

Разумем да бријеш длаке испод пазуха, зној, мирис итд, али што би бријао остатак, чему то?

Pa znojis se svuda ne samo ispod pazuha, napimer u podne sam trcao 5km, sad u 10 idem na fudbal gde cu da istrcim jos toliko minimum, nisam stigao da se istusiram i bolji je osecaj u tom slucaju kad nemas dlake. Inace kao sto sam rekao, vise puta mi je prebaceno na tu temu od strane devojaka sa kojima sam bio, eto naprimer pocevsi od moje prve ozbiljnje veze u zivotu...

Pederasti(feminiziran) izgled i moda je jedno,homo(bi)sexualnost je nešto sasvim drugo. Taj lik od tvoje drugarice bi bio sa muškarcem i da je u modi ala Dirty Harry nadrkani izgled sa sve 44.magnum-om u rukama.
E sada zašto njoj ne smeta to već jeste problematika o kojoj se priča.

Pa izgledao je pederasto, zato sam ga i pomenula u temi.

Pa znojis se svuda ne samo ispod pazuha, napimer u podne sam trcao 5km, sad u 10 idem na fudbal gde cu da istrcim jos toliko minimum, nisam stigao da se istusiram i bolji je osecaj u tom slucaju kad nemas dlake. Inace kao sto sam rekao, vise puta mi je prebaceno na tu temu od strane devojaka sa kojima sam bio, eto naprimer pocevsi od moje prve ozbiljnje veze u zivotu...

Не знојиш се свуда подједнако, а пазух је специфичан јер је полузатворен, али није тема...

Back