Младен Петковић, функционер СНС-а и бивши директор Крушика и Застава оружја - ухапшен у Киргистану

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
...

Радар: Младен Петковић, функционер СНС-а и бивши директор Крушика и Застава оружја - ухапшен у Киргистану
http://www.nspm.rs/hronika/radar-ml...ka-i-zastava-oruzja-uhapsen-u-kirgistanu.html

Putin to radi diskretno...preko Kirgistana šalje poruke izmedju redova...:whistling:

- Putin: "Hoces doci na Samit BRIKS-a?"
- AV: "Joj ne nogu...kiselim kupus i primam vudu kralja Esvatinija..."
- Putin: "Hoces idalje slati oruzje Zelenskom da ubija Ruse?"
- AV: "A jbg...Hil mi naredjuje..."
...
- Putin: "Ok..."

...

...

Радар: Младен Петковић, функционер СНС-а и бивши директор Крушика и Застава оружја - ухапшен у Киргистану
http://www.nspm.rs/hronika/radar-ml...ka-i-zastava-oruzja-uhapsen-u-kirgistanu.html

Putin to radi diskretno...preko Kirgistana šalje poruke izmedju redova...:whistling:

- Putin: "Hoces doci na Samit BRIKS-a?"
- AV: "Joj ne nogu...kiselim kupus i primam vudu kralja Esvatinija..."
- Putin: "Hoces idalje slati oruzje Zelenskom da ubija Ruse?"
- AV: "A jbg...Hil mi naredjuje..."
...
- Putin: "Ok..."

...

Јао црни Младене не зелене кондоме у Киргистану! Зашто то радиш човече ако је то тамо светогрђе..

Од тренутка када је престала масовна потрошња пасуља, постало је исплативије увозити га из Етиопије, Киргистана, Кине, Египта, Перуа, Мадагаскара, Танзаније, Антигве и Барбуде, Кајманских острва, Узбекистана...
(24 сата)

Знао сам да је ишао да увози пасуљ за нашу војску. Логика.

Šta je uopšte radio u Kirgistanu?
Čitao sam da je priroda prelijepa, planine veličanstvene.
Pretpostavljam da je čovjek išao malo odmoriti, policija na aerodromu ga slučajno zamijenila za drugu osobu i eto...

Pretpostavljam da je čovjek išao malo odmoriti, policija na aerodromu ga slučajno zamijenila za drugu osobu i eto...
Sto posto je to u pitanju.
Zašto bi iko hapsio prodavca kupusa Ukrajini i to preko Bangladeša...

Zasad od prirode samo vec mesec dana gleda resetke....
E sad...ne znam kakva je udobnost Kirgistanskih zatvora...🤔
Sad izguglah...izgleda ima samo malo vlage...

01000000-0aff-0242-c874-08dbc0cfc062_w408_r0_s.jpg

....

СНС је легло поштених, честитих људи!
kakav imaš komentar onda na ovog švercera oružja uhapšenog u Kirgistau, kao i za "poštene čestite" SNS-ovce iz linkova koje je postavio teletabis?! 🤔

Није забуна, него отворена шолаковска сатанистичка лаж!
Zlo nikada ne spava.
Čak i Bog ponekad zaspe, ali Zlo nikada.

"For we do not know what beasts the night dreams when its hours grow too long for even God to be awake."

Tako i Nesveto Trojstvo Đilas + Šolak + Jeremić u sitne noćne sate spletkari, rituališe, sataniše i vrača na Vračaru, kada je čak i Bogu kasno ostati budnim.

48651113-LRG_530x-removebg-preview (1)-overlay (1)-overlay-overlay.png

Ovo je stara karta Vračara koju sam pronašao u nekoj prastaroj, okultnoj knjizi.

Back