Mjesoviti brak?!

• Začetnik teme Začetnik teme DeDa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LeXy:
slusaj ti mene.Ako se stvarno volite,zavrsi tu skolu,i pali kod nnje.nemoj da ceka...
SRECNO drz se i ne odustaj lako :D
i sta tamo covek da radi? da vuce riksu? lepo se ovde ozenis, i zivis normalno...u evropi te nece cudno gledati kao u ovoj primitivnoj sredini gde se najbolje kotiraju amebe... :lol:

DeDa:
mario80:
LeXy:
slusaj ti mene.Ako se stvarno volite,zavrsi tu skolu,i pali kod nnje.nemoj da ceka...
SRECNO drz se i ne odustaj lako :D
i sta tamo covek da radi? da vuce riksu? lepo se ovde ozenis, i zivis normalno...u evropi te nece cudno gledati kao u ovoj primitivnoj sredini gde se najbolje kotiraju amebe... :lol:
A sto ja ne bi nju doveo ovamo?!ja je stvarno volim
imas malo godina za tako sulude akcije...i ja sam je imao pa sam uspeo da se kontrolisem...evo sad zavrsavam fax i smejem se kad se setim.nemoj da me pogresno shvatis, ljubav traje jedno vreme a onda neminovno ode.to ti govorim iz iskustva.realno covek razmislja tek posle 24 godine, cast izuzecima.mlad si, ne zakopavaj se.ne treba se zadovoljiti samo jednom zenom u zivotu... :roll:

DeDa:
paaaa...ne znam da li postupam ispravno... :roll:
Ali stvarno ne bih moago da samizlim zivot bez nje... :cry:
Ako je volis postupas ispravno. :wink:
Sta zar ti stvarno mislis da ce neko sa foruma imati veliki uticaj na tvoje planove i razmisljanja. :shock:
DeDa jos si mlad, videces vec sta ces da uradis. Ima vremena. :wink:

Back