Mizoginija

Šta se dogodilo sa smash the patriarchy😳

Ali nekako ne vjerujem u tu njenu iznenadno pronadjenu vjeru u domaćinstvo.

Ni ja ne bih htio domaćicu sada. To trebaš rmbačiti od jutra do sutra. Bolje da ona bude malo feministica, i donosi pola prihoda, nego da sve pada na moja nejčka pleća.

Видимо како код жена пролазе "мизогине сексистичке мушке свиње", а како плачљиве секе - персе које својој вољеној цитирају Шекспирове стихове и заклињу јој се на вјечну љубав, као кад каже Шериф Коњевић "њему само бићеш једна више, а мени прва и посљедња". 😁
"Добар момак" код своје вољене увијек заврши у улози геј френда и "руководиоца" који је за руку води од једне до друге "мушке свиње", док он за то вријеме онанише и сузе рони низ бијело лице молећи Бога да једног дана он заврши у њеној постељи, што се по неком неписаном правилу деси у 0.1% случајева. А и то се деси само под условом да је згодан и финансијски поткован, и то тек онда кад његова вољена већ зађе у године кад више није занимљива "мушким свињама". Па и онда, кад се тај кукавац омрси, неријетко се деси да га његова драга вара са "мушким свињама" кад јој се укаже прилика.

Ниједна жена не воли плачљиву вагиналету, иако се свака заклиње да воли такве и да презире "мушке свиње".

@Krishna

Back