SashaAR
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
Audi petak turbo. Objasnio svima sve sto je trebalo.

Audi 2 titule, a samo Delta je uzela 6, a gde su stratos, 037 i fulvia.
Tako da ako je neko nekada objašnjavao, to je bila Lancia.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Audi petak turbo. Objasnio svima sve sto je trebalo.
Cudno da niko nije pomenuo da je bas Mitsubishi Lanser uzeo 6 uzastopne titule na svetskom reliju, a ukupno neznam kolko ih ima, ali te silne titule su i proslavile EVO, pa i Subaru. A Paris- Dakar? Ko ima najvise pobeda u istoriji? Tacan odgovor je Mitsubishi.
Ma ovde su sve seljaci, sem vlasnika i ljubitelja japanskih automobila![]()
Seljak si ti koji je kupio prvog japanca pre par meseci i vec se smatra clanom kluba "japanac".
To se zasluzuje godinama a ne mesecima jadnice od coveka.
Prosto mi te je zao kad vidim na sta si spao a jos i ne vozis pravog japanca.
Sta sad kazes na ove reci-uvredljivo zar ne?
Razmisli sta ces da sledeci put kazes za ostale clanove foruma koji ne voze japance.
Cudno da niko nije pomenuo da je bas Mitsubishi Lanser uzeo 6 uzastopne titule na svetskom reliju, a ukupno neznam kolko ih ima, ali te silne titule su i proslavile EVO, pa i Subaru. A Paris- Dakar? Ko ima najvise pobeda u istoriji? Tacan odgovor je Mitsubishi.
Audi 2 titule, a samo Delta je uzela 6, a gde su stratos, 037 i fulvia.
Tako da ako je neko nekada objašnjavao, to je bila Lancia.
E, a jeste znali da je Honda Civic vec desetu godinu za redom najprodavaniji auto u svojoj klasi u Americi? Pitam se zasto li je tako![]()
Ako si se bas dohvatio relija: dok je Audi bio aktivan u reli sampionatu uzeo je te dve titule svetskog sampiona. U tom periodu Lanca nije imala sampiona sveta i mogla je da ga duva Audiju ciju su trecu posadu cinile dve zene. Audi je bio aktivan od 1981. do 1986. kada su zabranili grupu B, jedini pravi konkurent je bio Pezo 205.
Vise nije.
Kaze ujak koji zivi tamo da se sad japanci jako slabo kupuju i da americka kola poput Chryslera fabrika ne moz da napravi koliko se traze.
A bilo je ono "Chrysler se zatvara".
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...dsAsString=&lang=de&id=133811635&pageNumber=1
Evo ovaj na primer.I samo mi reci da je skup za odrzavanje jer naspram tog japanca sigurno nije.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...dsAsString=&lang=de&id=132413072&pageNumber=1
Ili ovaj ako ces japanca.
Znas sta me najvise nervira? To sto masa ljudi i dalje prica gluposti o japanskim kolima, a nisu nikad ni seli u njih, a kamoli posedovali. Ne kazem, dobra su i evropska vozila, narocito se zadnjih godina vidi napredak u kvalitetu i mislim da se manje kvare nego ranije, ali dajte lepo procitajte negde, imate internet, pregledajte zvanicne statistike osiguravajucih drustava, auto agencija i slicno, pa se uverite i sami sta i gde. I dalje japanci vode na svim listama NEkvarljivosti.
Naravno, treba izbegavati i liste tipa Auto Bild, ono je smesno, ja ruku dajem da njih finansira direktno nemacka vlada! Kao sto se zna, Nemci su i izmislili ratnu propagandu, nisu oni glupi. Znate kako su u II svetskom ratu na svim radio frekvencijama trubili o tome kako Nemacka pobedjuje na svim frontovima i ko zna sta ne. A sad u doba modernih tehnologija, mozete zamisliti na kom su stupnju razvoja ispiranja mozgova.