Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.111
.. bogami imaju ..
(.. klik da link .. za daleko bolju raspravu od ove ..)
Uh sta vas je?? - Elbio deda u partizanima možda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. bogami imaju ..
patriotizam je ljubav prema domovini
nacionalizam prema naciji
postoji gugl
To je onaj prostor gde si kratak sa nacijom, njenim nastankom i razvojem nacionalnog. I ne radi se o nikakvom preziru nego upotrebi
Vidis, ovim si se diskvalifikovao za jednu filozofsku raspravu![]()
.. bogami imaju ..
Upotreba je iskljucivo vaspitna i edukativna. Nema tog engleza koji je neobavesten o Kralju Aruru, i ako nije postojao... pa opet, ne vidim da Engleska zbog toga ima bilo kakve probleme.
nego, koje si ti licno nacionalnosti.
patriotizam je ljubav prema domovini
nacionalizam prema naciji
postoji gugl
Aha, zato su tako kvalitetne rasprave na forumu![]()
Veze ti nemas![]()
rasprave na forumu su takve kakve su zato sto svi kucaju samo da bi se izrazili, nikako da bi akceptirali ono sto ne moraju ... zato sto svako smatra svoj nik za ogoljeni ego koji brani do kraja
nije poenta ko sta kucka, poenta je samo ko zbog cega kucka![]()
posto sam okruzena intelektualcima, ( pravim)
komuniciramo,
slazu se sa ovim gore ...
mada, nije neophodno biti intelektualac, osnovno obrazovanje daje ovu informaciju
Jeste Tehno, vidim da si ti podkovana a i ne suprotstavljam se lepsoj populaciji
Kada politicki i religiozno pocne da se boji filozofija onda je vreme za udaljiti se![]()
Laz. U normalnom svetu ne postoji udzbenik koji uci decu kako je nacionalizam ljubav prema sopstvenoj naciji, mozda cak ni kod nas
and I'm proud to be American !
Klasika, kad se znanje sudari za zabetoniranim ideoloskim stavovima sledi jeftina demagogija. No mene to ne interesuje, nemas blage veze o temi.![]()
fabrikovanje i kozmeticke pojave su znanje ?
posto se obracas meni licno, da moja licnost nema nikakvo znanje o temividim da su moja
obojena slovca
visak
Pa nemas, sta sad treba da lazem kako si strucnjak o temi sa znanjem iz novina ili razgovora sa istim takvim "poznavaocima"?
samo cu te zamoliti da procitas svoj uvod u temu ...
Pa nemas, sta sad treba da lazem kako si strucnjak o temi sa znanjem iz novina ili razgovora sa istim takvim "poznavaocima"?
Neverovatno je da na tvojim temama "imaju pojma" samo jedan ili dvojica od mase ljudi, i to oni koji ti "tapsu" a ciji su postovi podjednako nerazumljivi kao tvoji.
Ja bih se onda zapitala da li sam ja u pravu ili svi ovi ljudi i prestala da sebi laskam da sam samozvana "elita" zato sto sam u manjini.
Pa ako je forum preslikano drustvo onda je jasno zasto je to tako - neuki su najglasniji. Et, ovde dosadilo pa smo preuzeli manire neukih, ne pitamo kulturno vec zabijamo eksere u glavu na prvu. Missim, i ja sam npr. neuk za hirurgiju, fiziku ili geodeziju i kad nesto ne znam - pitam. Jednostavno
Pa forum nije preslikano drustvo, na srecu. A ja samo hocu da kazem da biti u manjini ne znaci obavezno i biti u pravu niti biti elita.
Biti u manjini ili vecini u temi na forumu apsolutno ne znaci nista. Taj kriterijum vazi na pletenju ili kafi.