Mitovi

ne nego će da objave u istoriji za treći razred osnovne..

Pa anaravno. Bio bi to u svim mogucim programima. O tme bi se pravili specijali, reporttaze.. talamabisima bi objavljivaali...
Zoro, slusaj, Srbi niciju decu nisu klali organizovano i planski.. ako imas bilo kakav dokaz da jesu, postavi ga oovde, pa da se izvinjavamo i da idemo dalje. Dakle, Srbi nisu nikad, a eto drugi jesu. Ako mislis da nisam u pravo, rado cu ti pruziti dokasz da drugi jesu. I to srpsku. U nekoliko navrata. I to ne samo klali nego i vesali na vesalima visokim samo metar i trijes, ispred samog logora. A imali su u specijalizovan logor za ubijanje srpske dece, sto zanci jednini specijalizovan logor za ubijanje dece na svetu...
Dakle, dzabe zdrav razum i logika, koja kaze , ljudi su lljudi... Cinjenice kazu, eto, drugi jesu, na hiuljade, a eto mi Srbi nismo.
Il daj dokaze... pa da vidimo.

Poslednja izmena:
Милан Лукић, рођен 1967. године у селу Рујиште, у Југославији, био је вођа паравојне формације Бели орлови током грађанског рата у некадашњој Југославији.

Тужилаштво Хашког трибунала оптужило је Лукића да је у периоду од маја 1992. до октобра 1994. године починио више злочина на територији општине Вишеград у Босни и Херцеговини, међу којима су убиства, мучења, напади, пљачке и уништавање имовине.[1] Лукић, његов рођак Средоје Лукић и близак породични пријатељ Митар Васиљевић првобитно су оптужени од стране Хашког трибунала још 1998. год.[2] Измењеном оптужницом у случају ИТ-98-32-ПТ, од 12. јула 2001. године. Лукић је оптужен за смрт 150 мушкараца, жена и деце.[3]

e sad, ja sam igrom slučaja slušao o ovom od ljudi koji su to doživeli.
i od ljudi kojima je ovaj kreten ulazio u stanove i klao u najstrašnijem smislu reči klati - žene, decu.
dovoljno?

još je on onaj koji je uhvaćen

a ko veruje da bi se o ovome pričalo javno, taj nema pojma šta znači cenzura i nema pojma kako funkcioniše vlast.

aha, a sad je birno da li su organizovano i planski?

naročito je to bitno majkama i očevima te poklane dece i muževima trudnih žena zapakovanih (potpuno neorganizovano) u providan najlon da rasporenog stomaka plutaju Drinom...

dakle batice - ne prdi
srbi su ista gomna kao i svi okolo
ni manje, ni više
kada su klali, radili su to isto kao i ostala gomna okolo
Lukić je scape goat javne pollitike u fazonu "iebiga....moramo i mi nekog da im damo, inače ako krenu da traže sami.."

Милан Лукић, рођен 1967. године у селу Рујиште, у Југославији, био је вођа паравојне формације Бели орлови током грађанског рата у некадашњој Југославији.

Тужилаштво Хашког трибунала оптужило је Лукића да је у периоду од маја 1992. до октобра 1994. године починио више злочина на територији општине Вишеград у Босни и Херцеговини, међу којима су убиства, мучења, напади, пљачке и уништавање имовине.[1] Лукић, његов рођак Средоје Лукић и близак породични пријатељ Митар Васиљевић првобитно су оптужени од стране Хашког трибунала још 1998. год.[2] Измењеном оптужницом у случају ИТ-98-32-ПТ, од 12. јула 2001. године. Лукић је оптужен за смрт 150 мушкараца, жена и деце.[3]

e sad, ja sam igrom slučaja slušao o ovom od ljudi koji su to doživeli.
i od ljudi kojima je ovaj kreten ulazio u stanove i klao u najstrašnijem smislu reči klati - žene, decu.
dovoljno?

još je on onaj koji je uhvaćen

a ko veruje da bi se o ovome pričalo javno, taj nema pojma šta znači cenzura i nema pojma kako funkcioniše vlast.

Ja odlicno znam sta je cenzura. Ona je vazila za ubiene Srbe i za zlocine koji su ucinjeni nad Srbima.
A sto se tice zlocina samih Srba. o njima se i te kako pricalo, pa i izmisljalo svasta.
Niko u evropi nema pojma ni o Kravici ni o Skelanima, al zat svako zna da su Srbi silovali 80 000 mislimanki ( da ne verujes... nisu u opste ratovali... ni gace nisu podizali... ) i svako zna za Srebrnicu.
Ceo svet zna da su Srbi bmbardovali Sarajevo, a niko nema pojma da su ga bombardovali i i hrvati pa i muslimani.
Dakle, cenzure je bilo, al ne za one zlocina koje su pocinili Srbi.
dakle... cak i ako je neki Srbin ikad zaklao neko dete, to nije ono o cemu smo govorili...Planski, masovno, organizovano. To mi Srbi nikad nismo radili...
Evo o cemu govorim, ( mada se ni ovde ne radi o klanju... cisto da bi razumeo.

aha, a sad je birno da li su organizovano i planski?

naročito je to bitno majkama i očevima te poklane dece i muževima trudnih žena zapakovanih (potpuno neorganizovano) u providan najlon da rasporenog stomaka plutaju Drinom...

dakle batice - ne prdi
srbi su ista gomna kao i svi okolo
ni manje, ni više
kada su klali, radili su to isto kao i ostala gomna okolo
Lukić je scape goat javne pollitike u fazonu "iebiga....moramo i mi nekog da im damo, inače ako krenu da traže sami.."

Pa de ti je tu dokay da je decu ubijao?

Pa de ti je tu dokay da je decu ubijao?

glup si i zadrt ko kerec
reći ću ti samo ovo: kod primitivnih ljudi kao što su koljači, radi ideja "oni su klali našu decu, klaću i ja njihovu"
Sanja ti je to lepo rekla, a ti od zaslepljenosti srpstvom i tim sranjima to ne želiš da dovedeš pameti

Primitivci poput tebe su (zapamti) - o.s.v.e.t.o.lj.u.b.i.v.i.

Tu ni dokazi ni priče ne pomažu.
Vi se smirite tek kad kreneta da iskopavate leševe i mašete butnim kostima
toliko od mene
fak of u troskocima

glup si i zadrt ko kerec
reći ću ti samo ovo: kod primitivnih ljudi kao što su koljači, radi ideja "oni su klali našu decu, klaću i ja njihovu"
Sanja ti je to lepo rekla, a ti od zaslepljenosti srpstvom i tim sranjima to ne želiš da dovedeš pameti

toliko od mene
fak of u troskocima

Prijatelu. Nema toga ko bi mene naterao da ubijem bilo koje dete, i ako znam da oni jesu ubijali nasu. Jednostavno nema. Pa el si ti lud.. mislim,jesi. znam.. al to ti je jednostavno sasvim OK.
Ne eto ti demantija. Dakle, po tebi ja sam primitivac. osvetoljubiv, i vadim leseve... pa bi i ja zato ubio necije dete. Strvarno razmisljass na katostrofalan nacin... Zar ne mislis da je idiotski da se za bilo koji zlocin optuzi srpska mitologija, deseterac i srpska epika?
No, dede.. opusti se. I ti si od Andjela dodirnut.

E ... da. el pogleda onaj gore dokupmetarac sto sam ti ga poslao?, Mislim el imas kurazi za malo istine.

Mislis Cigani? Naziv Romi je novijeg datuma. Mrzi me da vadim kako se tacno na kom jeziku nazivaju u Evropi, ali zajednicko im je Ciganin. O ugrozenosti njihove populacije kod na sje smesno govoriti, jer se na njihovom ddportivanju iz zapadn eEvrope uveliko radi. Naravno zavrsice sve kod nas. Ipak smo mi teritorija za skladistenje svega i svacega.
Tvrditi da u zemlji Srbiji nemaju prava je veoma smesno. Treba malo proputovati i videti kakva prava imaju u EU. koje poslove rade itd. Jedino ako neko dobija neku paru da ovako pise. Razumecu.

Pa koje Rome deportuju iz zapadne Evrope ?, one koji su su iz ove države pobegli u zapadnu Evropu ili neke drige ? Ne znam odkud ti informacija da su derpotovali neke Rome koji nisu iz ove države ? A ako neko ilegalno pobegne iz jedne države u drugu jasno je gde mu je bilo gore.

Poslednja izmena:
glup si i zadrt ko kerec

toliko od mene
fak of u troskocima

Nacionalisti su nekrofili. Ljubav prema lesevima i mehanicistickom prebrojavanju opisao je From u "Anatomiji ljudske destruktivnosti". Isti mitovi koji su drzali Hitlera i naciste drze srpske nacionaliste, u "bocu" isti.

Nacionalisti su nekrofili. Ljubav prema lesevima i mehanicistickom prebrojavanju opisao je From u "Anatomiji ljudske destruktivnosti". Isti mitovi koji su drzali Hitlera i naciste drze srpske nacionaliste, u "bocu" isti.
.. to nisu mitovi .. nego mitomanija ..
(.. ponovo moram to da kažem .. j ebiga .. kad me niko ne sluša ..)

.. što se tiče istosti .. svi nacionalisti su isti .. bez obzira na naciju ..

Majka zemlja, cast, pravo na teritoriju, velika istorija, posebna kultura superiorna u praktikovanju vrednosti, lakse shvata i lakse razume od drugih, nacija kao suspstanca egzistencije....razlicitost> sovinizam> rasizam..ubijanje.

.. to nisu mitovi .. nego mitomanija ..
(.. ponovo moram to da kažem .. j ebiga .. kad me niko ne sluša ..)

.. što se tiče istosti .. svi nacionalisti su isti .. bez obzira na naciju ..

To je manje vise nebitno u kontekstualnoj osnovi ove diskusije. Delimicno se moze insistirati na pojmovnom razlikovanju no ovde je podrazumevana naconalisticka retorika. Ovo iz razloga sto njima izmedju mitova ili mitomanije nema razlike

Evo najnoviji mit srpskih nacionalista koji vidim ovde (kao reakcija na hrvatski): "Srbi nisu organizovano klali etc..." Odgovor je to na Hrvatsku tezu koju i dan danas podrzava Katolicka crkva kako Hrvati u "domovinskom" ratu nisu mogli pociniti zlocin. A ne zna se ko je "plici" u takvim opservacijama

Ah pa po tome, Mika Alaas, srpski nacionalista i Maks Luburic su isto, Kakvo maestralno lupetanje.
Ne , bre. Sovinisti su moze biti isti.

Ah pa po tome, Mika Alaas, srpski nacionalista i Maks Luburic su isto, Kakvo maestralno lupetanje.
Ne , bre. Sovinisti su moze biti isti.

Gde to pise da je Mika Alas nacionalista? Prvo, guglaj da razumes pojam anahrono, drugo, dzaba krecis jer komparacija ovog tipa moze pasti na pamet samo nacionalisti XXI veka: sovinisti, rasisiti, mrzitelju

Gde to pise da je Mika Alas nacionalista? Prvo, guglaj da razumes pojam anahrono, drugo, dzaba krecis jer komparacija ovog tipa moze pasti na pamet samo nacionalisti XXI veka: sovinisti, rasisiti, mrzitelju
ž

Boze... pa svako istaknuti Srbin tog doba je bio nacionalista.... al ne i Sovinista. ... Doduse, tad nisu vileli bas turke,,, a i prema Austriji su mnoooogi imali nekakv otklon... Pa ne samo Mika Alas.... koji je bio pocasni clan srpskog sokolskog drustva i pocasni clan dobrovoljackog udruzenja. Posle Sorbone, odmah se vratio u Srbiju. Ucestvovoao u oba balkanska rata, u prvom svetskom ratu... a u drugom kratko ratovao kao kraljev oficir, pa zarpblen od Nemaca...

ž

Boze... pa svako istaknuti Srbin tog doba je bio nacionalista.... al ne i Sovinista. ... Doduse, tad nisu vileli bas turke,,, a i prema Austriji su mnoooogi imali nekakv otklon... Pa ne samo Mika Alas.... koji je bio pocasni clan srpskog sokolskog drustva i pocasni clan dobrovoljackog udruzenja. Posle Sorbone, odmah se vratio u Srbiju. Ucestvovoao u oba balkanska rata, u prvom svetskom ratu... a u drugom kratko ratovao kao kraljev oficir, pa zarpblen od Nemaca...

To kada vi tumacite nacionalizam. Bili su patriote i "promicali" su nacionalnu nauku i kulturu. Prisvajanje i laganje vam bas ne ide od ruke, zezaju vas argumenti, cinjenice, istor. zapisi, nauka, anahronost

Pa koje Rome deportuju iz zapadne Evrope ?, one koji su su iz ove države pobegli u zapadnu Evropu ili neke drige ? Ne znam odkud ti informacija da su derpotovali neke Rome koji nisu iz ove države ? A ako neko ilegalno pobegne iz jedne države u drugu jasno je gde mu je bilo gore.

A gde su njihovi Romi. U 19 Veku, bilo ih je u svakoj druzavi. Vec sam pominjao Djanga Rajnharta, koji je pisao o tome.

To kada vi tumacite nacionalizam. Bili su patriote i "promicali" su nacionalnu nauku i kulturu. Prisvajanje i laganje vam bas ne ide od ruke, zezaju vas argumenti, cinjenice, istor. zapisi, nauka, anahronost

Sve to u stvari zeza tebe , koji svesno ili nesvesno brkas pojmeve , Nacionalizam i sovinizam, a koji su razliciti sami po sebi.
A to ocigledno cinis jer prjektujes neke svoje licne dileme na ovu temu. Pri tom, mrznu ne mozes sakriti. Ti si me nazvao Srbinom i Pravoslavcem, al si tome dao pezorativan zvuk. Ti si taj ko je Pomenuo Novaka Djokovica.. pripisujuci mi nekakvu paradigmicnu osobinu, kkju Srbi imaju u tvojoj masti i u tvojim projekcijama...

Back