Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.528
O deci koju su zaklali Srbi?
Ta prica se ne bi skidala ni sa jedne televizijeske stanice, ni u zapadnoj evropi, ni u SAD , a pogotovo kod nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O deci koju su zaklali Srbi?
mislis da bi se cutalo o tome?
ne nego će da objave u istoriji za treći razred osnovne..
Милан Лукић, рођен 1967. године у селу Рујиште, у Југославији, био је вођа паравојне формације Бели орлови током грађанског рата у некадашњој Југославији.
Тужилаштво Хашког трибунала оптужило је Лукића да је у периоду од маја 1992. до октобра 1994. године починио више злочина на територији општине Вишеград у Босни и Херцеговини, међу којима су убиства, мучења, напади, пљачке и уништавање имовине.[1] Лукић, његов рођак Средоје Лукић и близак породични пријатељ Митар Васиљевић првобитно су оптужени од стране Хашког трибунала још 1998. год.[2] Измењеном оптужницом у случају ИТ-98-32-ПТ, од 12. јула 2001. године. Лукић је оптужен за смрт 150 мушкараца, жена и деце.[3]
e sad, ja sam igrom slučaja slušao o ovom od ljudi koji su to doživeli.
i od ljudi kojima je ovaj kreten ulazio u stanove i klao u najstrašnijem smislu reči klati - žene, decu.
dovoljno?
još je on onaj koji je uhvaćen
a ko veruje da bi se o ovome pričalo javno, taj nema pojma šta znači cenzura i nema pojma kako funkcioniše vlast.
aha, a sad je birno da li su organizovano i planski?
naročito je to bitno majkama i očevima te poklane dece i muževima trudnih žena zapakovanih (potpuno neorganizovano) u providan najlon da rasporenog stomaka plutaju Drinom...
dakle batice - ne prdi
srbi su ista gomna kao i svi okolo
ni manje, ni više
kada su klali, radili su to isto kao i ostala gomna okolo
Lukić je scape goat javne pollitike u fazonu "iebiga....moramo i mi nekog da im damo, inače ako krenu da traže sami.."
Pa de ti je tu dokay da je decu ubijao?
glup si i zadrt ko kerec
reći ću ti samo ovo: kod primitivnih ljudi kao što su koljači, radi ideja "oni su klali našu decu, klaću i ja njihovu"
Sanja ti je to lepo rekla, a ti od zaslepljenosti srpstvom i tim sranjima to ne želiš da dovedeš pameti
Primitivci poput tebe su (zapamti) - o.s.v.e.t.o.lj.u.b.i.v.i.
Tu ni dokazi ni priče ne pomažu.
Vi se smirite tek kad kreneta da iskopavate leševe i mašete butnim kostima
toliko od mene
fak of u troskocima
Mislis Cigani? Naziv Romi je novijeg datuma. Mrzi me da vadim kako se tacno na kom jeziku nazivaju u Evropi, ali zajednicko im je Ciganin. O ugrozenosti njihove populacije kod na sje smesno govoriti, jer se na njihovom ddportivanju iz zapadn eEvrope uveliko radi. Naravno zavrsice sve kod nas. Ipak smo mi teritorija za skladistenje svega i svacega.
Tvrditi da u zemlji Srbiji nemaju prava je veoma smesno. Treba malo proputovati i videti kakva prava imaju u EU. koje poslove rade itd. Jedino ako neko dobija neku paru da ovako pise. Razumecu.
.. ja mislim da jeste ..Zar ne mislis da je idiotski da se za bilo koji zlocin optuzi srpska mitologija, deseterac i srpska epika?
glup si i zadrt ko kerec
reći ću ti samo ovo: kod primitivnih ljudi kao što su koljači, radi ideja "oni su klali našu decu, klaću i ja njihovu"
Sanja ti je to lepo rekla, a ti od zaslepljenosti srpstvom i tim sranjima to ne želiš da dovedeš pameti
Primitivci poput tebe su (zapamti) - o.s.v.e.t.o.lj.u.b.i.v.i.
Tu ni dokazi ni priče ne pomažu.
Vi se smirite tek kad kreneta da iskopavate leševe i mašete butnim kostima
toliko od mene
fak of u troskocima
.. to nisu mitovi .. nego mitomanija ..Nacionalisti su nekrofili. Ljubav prema lesevima i mehanicistickom prebrojavanju opisao je From u "Anatomiji ljudske destruktivnosti". Isti mitovi koji su drzali Hitlera i naciste drze srpske nacionaliste, u "bocu" isti.
.. to nisu mitovi .. nego mitomanija ..
(.. ponovo moram to da kažem .. j ebiga .. kad me niko ne sluša ..)
.. što se tiče istosti .. svi nacionalisti su isti .. bez obzira na naciju ..
Nacionalisti su nekrofili. Ljubav prema lesevima i mehanicistickom prebrojavanju opisao je From u "Anatomiji ljudske destruktivnosti". Isti mitovi koji su drzali Hitlera i naciste drze srpske nacionaliste, u "bocu" isti.
.. nisam sklona da pravim ustupke onima koji ne barataju terminologijom ..Ovo iz razloga sto njima izmedju mitova ili mitomanije nema razlike
Ah pa po tome, Mika Alaas, srpski nacionalista i Maks Luburic su isto, Kakvo maestralno lupetanje.
Ne , bre. Sovinisti su moze biti isti.
.. nisam sklona da pravim ustupke onima koji ne barataju terminologijom ..
žGde to pise da je Mika Alas nacionalista? Prvo, guglaj da razumes pojam anahrono, drugo, dzaba krecis jer komparacija ovog tipa moze pasti na pamet samo nacionalisti XXI veka: sovinisti, rasisiti, mrzitelju
ž
Boze... pa svako istaknuti Srbin tog doba je bio nacionalista.... al ne i Sovinista. ... Doduse, tad nisu vileli bas turke,,, a i prema Austriji su mnoooogi imali nekakv otklon... Pa ne samo Mika Alas.... koji je bio pocasni clan srpskog sokolskog drustva i pocasni clan dobrovoljackog udruzenja. Posle Sorbone, odmah se vratio u Srbiju. Ucestvovoao u oba balkanska rata, u prvom svetskom ratu... a u drugom kratko ratovao kao kraljev oficir, pa zarpblen od Nemaca...
Pa koje Rome deportuju iz zapadne Evrope ?, one koji su su iz ove države pobegli u zapadnu Evropu ili neke drige ? Ne znam odkud ti informacija da su derpotovali neke Rome koji nisu iz ove države ? A ako neko ilegalno pobegne iz jedne države u drugu jasno je gde mu je bilo gore.
To kada vi tumacite nacionalizam. Bili su patriote i "promicali" su nacionalnu nauku i kulturu. Prisvajanje i laganje vam bas ne ide od ruke, zezaju vas argumenti, cinjenice, istor. zapisi, nauka, anahronost
Sve to u stvari zeza tebe , koji svesno ili nesvesno brkas pojmeve , Nacionalizam i sovinizam, a koji su razliciti sami po sebi.