Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da, slazem se. Za veci deo je zasluzan DSS, ali je DS nastavio sa njihovim radom.
Drugo, poredim DSS, DS sa MIlosevicem, a to je i logicno!
Oni su nasledili Milosevicu Srbiju. I morali su da krenu od nule da bi uopste nesto postigli!

Ako ti mozes da stavljas u isti kos vladu Avganistana i Srbije, svaka ti cast!

Znam da je vecina protiv sadasnje vlasti zato sto ima manje posla, male plate, a cene rastu. Mislis da sam ja srecna i zadovoljna sa tim? Ne, nisam.
Ali opet, samo realno zagledavam celokupnu sliku iz ekonomskog ugla. I ponavljam, za to je najvise kriva kriza u svet, a ne sadasnja vlada. Ili mozda mislis da je sadasnja vlada izazvala Svetsku ekonomsku krizu?

Ja bih odmah menjao "nazadnu" Miloševićevu 1998. sa "naprednom" Tadićevom 2010-11.

Ovu omladinu SNS-a koliko su ustrojili i pacifikovali ima jos da nateraju da ucestvuje na Gej paradi 2011. :think:

sns-protes-foto-m-kuks-18.jpg

Значи, доказасмо да је ДС економски лош. Ајмо мало о нацији.

Ко је пред референдум у ЦГ, цитирам рекао : "Не желим да се мјешам у унутрашња питања ЦГ" ?
Ко се нон-стоп извињава Хрватима ?
Ко је донио срамну резолуцију о Сребреници ?
Ко је подржао срамну резолуцију о Косову у УН ?
Ко је пристао на долазак антисрпског ЕУЛЕКС-а ?
Ко је донио срамни Статут Војводине и увео Војвођанску академију ?
Ко гура Србију у НАТО ?
Ко нас удаљава од Руске Федерације ?
Ко је ишао до Сребренице, а заборавио да оде до Братунца ?

Одговор је јасан-ДС и Борис Тадић.
Биће им суђено због овога !

Aferim!

sine ti i ja nismo zaajedno ovce cuvali
nego daj ovde traansparentno koju si skolu zavrsio i kod kog ssi profesora diplomirao,znaci ne prdi u prazno,nego program na suncee
tu su joe, toreente i jos nekoliko ljudi koji ce ti iz prve reci i valja li to ili ne
pun mi je k... likova poput tebe
I meni je pun Q-rac tebe i takvih, samo uzivaj i videces za dva meseca....

Плакаћемо сви, а највише наивчине којим мисле да Тома може донети добро Србији па сазнају да су преварени. Иди, дете од мене...

Jok ja mislim da cemi Dacic, Seselj, Tadic, Dinkic i ostala vnago DOINETI DOBRO, pa izgleda da je i DETE pametnije od tebe, crni matori pusti onda nas decu da zivimo posto ste nas takvi kao ti i unistili.

Back