ma bzv cimaju ljude, dok mi shes ne organizuje miting sve je to sviranje u falus
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam radikal, ali zeljno iscekujem Seseljev povratak iz Haga .Valjda ga nece ubiti , jer osuditi ga ne mogu .
Ima da ih pocisti i raskrinka pred celom nacijom.
...nije trebalo ni da pravi miting, samo se javno izblamirao ruku pod ruku sa Milankom gde je nadje samo, da je fino glockao vlast na tv-u odavao bi makar utisak da je sposoban da je ugrozi a
ovako je svima dokazao da je njegovo proslo i dao Tadicu vetar u ledja...ma koliko mi Toma bio smesan nije mi smesno sto nemamo opoziciju...
Ko,pa Kostunica.
Ovo sve retardirano.![]()

...nije trebalo ni da pravi miting, samo se javno izblamirao ruku pod ruku sa Milankom gde je nadje samo, da je fino glockao vlast na tv-u odavao bi makar utisak da je sposoban da je ugrozi a
ovako je svima dokazao da je njegovo proslo i dao Tadicu vetar u ledja...ma koliko mi Toma bio smesan nije mi smesno sto nemamo opoziciju...
Ма није битно колико је било људи. НИЈЕ БИЛО ДОВОЉНО. Ако је ово енергија која треба да замени режим онда ми је јасно шта нас чека.

Što nije snimio raskrsnicu Bulevara i Kneza Miloša...![]()
Kao ovi danas?samo mozes da se kliberis
kazi mi kad ste skupili i gde vise od 2000 ljudi a da ti ljudi nisu tu dosli po zadatku

Nesto sasvim drugacije nudi samo DSS
Tako je.Sve bi nas usrecio jedino i samo DSS![]()
Kostunica jedini moze da okupi 100.000 - 200.000 ljudi i vise..jer on jedini kome je jos uvek stalo do Srbije, Kosova i nas.

Толико о променама које нас чекају ако они дођу...![]()
![]()
![]()
ili ti iz šupljeg u prazno 
A sišli u Zemunu, a?Vojvodjani iz Novog Sada stižu na miting.

Pa naravno........na skup koji je najbavljivao dva meseca, potrošio silne pare na prevoz da bi ljudi uopšte došli skupilo se jedva 50 000 ljudi...polovina je došla da posle kasnije kupi ponešto u Beogradu...
Jeste usrećili biste vi narod...otprilike isto koliko i kuga ili neka druga boleština...
Kako možete lepo "patriotski" i "državotvorno" da kradete od naroda...i sa žutima i
bez njih...![]()

Sorry..ja ne mogu na to tako da gledam..stare ofucane cipele zamenim isto tako starim i izvozanim?
Narod hoce nesto drugacije...kome je stalo do Kosova, ko su nase patriote?ko je najposteniji covek u politici?
Vojislav Kostunica
![]()
Jasno nam je da je rok dok ga ne prime u koaliciju.
Opet neki navodi iz Izmishljajdera?
Ocekivala sam nesto hot![]()

55.000
пребацио своја предвиђања за 10%
а и 5.октобра су људи долазили у шопинг или...?

била пуна....имаш мој извештај са лица места.

Ne smem da ti objasnim ko je retardiran i ne smem da spomenem tvoju mamu, jer sam cula da je to zabranjeno
Sa gosscom mozes da pricas samo ako imas neki nivo i kulturu u komunikaciji, inace, neces vise imati cast da ti se obratim![]()
Samo nenormalna osoba može da se sprda sa pljačkom ovakvih razmera. Ali
ozbiljno...a ovamo kao volite srpski narod...![]()
kako ide dalje pesma?