lzr
Aktivan član
- Poruka
- 1.867
Miting ko miting, aj nek vec jednom pocne neko sranje, pa da se ide onda na mitingovanje... Pun mi ***** praznih prica na binama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolko bi ti reko sa ovih slika da ima ljudi na mitingu?
puno je sve od pocetka bulevara do terazija ?
Еби га Рег...Pa šta je ovo? Svi ste tu!!!???![]()

*Бем те неписмену! Ниси чула за телефон и нотбук?Pa šta je ovo? Svi ste tu!!!???![]()

Дефинитивно има пуно света.
po meni ovaj miting je uspeo i okupio je ogroman broj gradjana.

*Бем те неписмену! Ниси чула за телефон и нотбук?
![]()
hehehehe ko vas ne zna.....Sedite kod kuće i gledate TV revolucionari....
Ovde nema više od 30,40000 ljudi...
ljudi mene boli uvo za SNS ali me RADUJE sto se klima Tadicu stolica raduje me sto je izaslo par stotina hiljada ljudi da kaze Tadicu i Demokratama DOSTA BRE VISE BAGRO ZUTA LOPOVSKA
DOSTA JE BILO MAKSIMI I OSTALI ******
Posle govora Milanke Karić, potpredsednice Pokreta Snaga Srbije, na binu su izašli glumci iz predstave "Kursadžije" i ispričali nekoliko viceva o predsedniku Srbije Borisu Tadiću i aktuelnoj vlasti.
![]()
![]()
![]()

Десиће се исто што и 5. октобра. "Промена", али у фотељама, и нова превара. Сићиће Тадић и Динкић, али ови што ће да их наследе неће мењати ништа, јер немају дозволу за такве ствари, а ни подршку страних амбасада.
ja koliko vidim trg nikole pasica je pun ko 5 oktobra
a tad su pricali ovi zutaci da je doslo milion ljudi
e pa sad ima nista manje

sta bre ti trabunjas? jel si rokala vinjak od jutros ko ovaj maksim i jomini?
jel te sramota kad vidis ovu sliku da to kazes ?
моја процена је између 30 и 40.000....јако много света има по местима која се никада не снимају (пионирски парк, раскрсница, трг николе Пашића) стварно има пуно света.