Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.634
Jao majko moja,pa ovo je sprdnja od mitinga
Kursadzije,ne mogu da verujem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što bi prenosila?retose jel prenosi neka televizija sa nacionalnom frenkvencijom miting ?
ja koliko znam - NE
retosu tadicevski ne podrzavam SNS al jel ti ovo izgleda ko deset hiljada gradjana?
![]()
зезаш???
Jao majko moja,pa ovo je sprdnja od mitingaKursadzije,ne mogu da verujem
![]()
A kritikuju DS što šuruje sa SPS.evo sad prica aleksandar vulin
ma jok, al dobro nisu dugo bilievo ga sad vulin viche ko hitja
Dobar je bio Vulin,dok se nije osisao.Izgleda da mu sa kosom otisla i pamet.Ali voli Azru,pa je cool tip![]()
Ma kolona ljudi ide od manastira Crna Reka...trg je prepun do crkve svetog marka najmanje rekao bih ne vidi se sa slike dalje al eto mogu da jave eremita i vracarac oni tamo zive
![]()
TADICU GOTOV SI
"stotine hiljada ljudi" kaze Mirko Obilic iz Novog Pazara
Na mitingu SNS oko 40.000 ljudi FOTO
Ekipa "Blica" | 05. 02. 2011. - 10:17h 12:38h | Foto: G. Srdanov | Komentara: 31
Tačno u 12 časova na platou ispred Doma narodne skupštine počeo je mitinga Srpske napredne stranke intoniranjem himne "Bože pravde". Organizatori očekuju da će mitingu prisustvovati oko 50.000 građana iz svih krajeva Srbije, zvaničnih procena još nema, ali prema nekim nezvaničnim okupilo se do sada oko 40.000 ljudi. Miting će obezbeđivati 10.000 ljudi, od čega 8.000 pripadnika policije i 2.000 aktivista SNS-a.
Šta, jesu odustali od odbrane Mladića?Нико још не спомену ЕУрупу, ни хапшење Младића...
Које су ово пицхке.....![]()
![]()
![]()
Јел то онај Вулин што је био у странци ЈУЛ Мире Марковић?????????
Taj. Sad je dobar s Tomom.Јел то онај Вулин што је био у странци ЈУЛ Мире Марковић?????????
Нико још не спомену ЕУрупу, ни хапшење Младића...
Које су ово пицхке.....![]()
![]()
![]()