Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bravo. znaci isto je. teska socijalna i ekonomska situacija u kojoj se nalazimo, slobodno moze da se poistoveti sa onom od pre 11 godina. ljudi su nezadovoljni, a razliciti ljudi na razlicite nacine iskazuju svoje nezadovoljstvo. ipak, misljenja sam da su za svako lomljenje, paljenje i ostalo krivi samo i iskuljucivo organizatori.

Тешко да су организатори ОВАЈ пут криви ...

Тешко да су организатори ОВАЈ пут криви ...

naravno da jesu. slicno je bilo kada je uhapsen karadzic. znalo se da ce doci do ovoga, srecom bilo je u mnogo manjoj meri nego ranije, i kad svesno krenes a znas kako ce se zavrsiti, krivica je samo tvoja. nezadovoljestvo, podrska, sve, moze da se iskaze i bez mitinga i bez lupanja po gradu.

naravno da jesu. slicno je bilo kada je uhapsen karadzic. znalo se da ce doci do ovoga, srecom bilo je u mnogo manjoj meri nego ranije, i kad svesno krenes a znas kako ce se zavrsiti, krivica je samo tvoja. nezadovoljestvo, podrska, sve, moze da se iskaze i bez mitinga i bez lupanja po gradu.

Јеси била? Ниси. И тиме стављам тачку на расправу са тобом. Везе ти немаш са митинзима ..

od mirnih mitinga nema vajde samo se uzalud trosi energija naroda.........samo jedan ali vredan....valjda smo naucili od CIA 5 oktobra kako se to radi

Увјек кад се десе овакве ствари сам у дилеми: Дал подржати омладину да се обрачуна са антисрбском полицијом или ипак сажаљевате ове полицајце који све ово раде по налогу Дачића. Много о томе размишљам, али на крају увјек подржим омладину, или како то неки кажу "хулигане". То нису никакви хулигани, ово су дјеца од 16-20 година!То нису насилници нити криминалци, то су већином обична дјеца која воле своју земљу изнад свега. Тој омладини је доста издаје и понижења.
Наравно жао ми је и полиције која добије разбијене главе, јер ипак они ово раде да би прехранили своју дјецу. Али запитајмо се мало како су се полицајци 2000. окренули против Слобе?Шта спречава полицајце да заједно стано уз родољубе и да скину дахије са власти?Дал можда добра платица?Дал су полицајци спремни зарад пишљиве плате да својој дјеци оставе овакву диктаторску државу?Ја дам сам полицајац, ја би сигурно размишљо о будућности моје дјеце. Схватио би да моја дјеца у Тадићевом режиму немају будућност, чак би разумео дјецу своју да су на супротној страни када су демонстрације.

ПОЛИЦИЈО, ШТО НЕ СТАНЕШ УЗ ОМЛАДИНУ ПРОТИВ ОВИХ ТИРАНИНА?ШТО НЕ БУДЕТЕ ХЕРОЈЕ И ОСЛОБОДИТЕ ОВУ ЗЕМЉУ ОД ДУШМАНА?

И зато ја подржавам србску омладину против антисрбске Дачићеве приватне полиције!Не могу да их очима гледам у униформама, али као приватна лица ван посла их могу гледати и са њима разговарати!

Ma kakvi - ako vlast hoce da vam ubaci par stotina provokatora ladno ce to uraditi ... ovde je to obligatni folkrlor svih okupljanja Srba ...

A tamo se mozda plase da imate oruzje zaostalo iz rata ... A I MANJI SU GRADOVI - LJUDI SE POZNAJU ...

Власт неће убацити провокаторе јер власти индиректно и стоје иза свих ових протеста у РС!Наиме, Борачка организација РС не би никада организовала протесте без благослова водећих политичара у РС!То је разлика.
БЛ има 250 000 грађана!

ocigledno je da u srbiji postoji kriticna masa koja vrlo lako moze srusiti rezim ali nema je ko povesti............da su radikali ovo malo bolje organizovali i pozvali narod na juris ..tadic i ekipa bi vec bili u avionu za brisel

И то је тачно. Зато се мени радикали не свиђају много. Онај њихов Мирчић галами на снимку да је су нам полицајци браћа....
КАКВА ЦРНА БРАЋА КАДА УБИШЕ ДЈЕЦУ ОД БАТИНА!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back