sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.281
Išli su da ga podrže.
On je "pozvao" svoje fanove na miran miting.
Baš su ga podržali.
Baš su ga podržali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislim na Krstu već na medijsko bombardovanje nebitnim informacijama.
Naravno da je kraj....Srbija je zavrsila pricu kao i srpski narod.
Sve je rasprodano...jos malo i ni sama srpska drzava nista posedovati nece ..bice duzna i tuzna....Deca se jos u osnovnoj drogiraju...devojcice prostituisu....posla ni od korova i sve ga je manje....beda sve veca i veca.....Normalno da je kraj. Jos malo i Tadic ce moci da kaze nesto slicno onome sto je Mesic rekao...:" Moj posao je zavrsen. Srbije vise nema "
Išli su da ga podrže.
Baš su ga podržali.

Studio B je pod kontrolom DS.
Tačno, dok mnogi ovde likuju kako je zora tek svanula (nekima bogami i suza iz oka kanula) a ono odavno pao crni, najcrnji mrak.
..pa to je nebitna stvar..kako bi se mediji prodali da ne vrve nebitnim informacijama...
nazalost, ali potpuno tacno.

Izgleda da je srecom ostala tamo. I bolje, ne moramo bas sve da uvozimo od Nemaca.I ode polako Mladić u drugi plan
Nego, šta je sa onom bakterijom u Nemačkoj?![]()
23.30 - У Ургентни центар примљено је 18 особа - 13 полицајаца и 5 демонстраната, од којих један са тежим повредама. Приведено је 111 изгредника, од којих 34 малолетника.
Mrak je najgusci pred zoru ( zamalo napisah ranjenu ) ...
Fala Bogu hoce li sutra taj ..... general ... prokomenrarisati kako je zadovoljan energicnom intervencijom policije ...![]()
23.30 - У Ургентни центар примљено је 18 особа - 13 полицајаца и 5 демонстраната, од којих један са тежим повредама. Приведено је 111 изгредника, од којих 34 малолетника.

Naravno da je kraj....Srbija je zavrsila pricu kao i srpski narod.
Sve je rasprodano...jos malo i ni sama srpska drzava nista posedovati nece ..bice duzna i tuzna....Deca se jos u osnovnoj drogiraju...devojcice prostituisu....posla ni od korova i sve ga je manje....beda sve veca i veca.....Normalno da je kraj. Jos malo i Tadic ce moci da kaze nesto slicno onome sto je Mesic rekao...:" Moj posao je zavrsen. Srbije vise nema "
...nikad ni na 1 mitingu ni protestu nisam bila ali cu da odem ako bude neki za odlazak ovog naseg ponosnog, srecnog i zadovoljnog predsednika pa da ga i sam djavo organizuje
...nikad ni na 1 mitingu ni protestu nisam bila ali cu da odem ako bude neki za odlazak ovog naseg ponosnog, srecnog i zadovoljnog predsednika pa da ga i sam djavo organizuje

to da li je on, kad i sta rekao, sve je potpuno irelevantno u odnosu na politicku situaciju u srbiji trenutno. general je totalno degradiran, bas kao i ovaj narod. nema to mnogo veze sa medijskim mrakom, vise ima sa mrakom u svesti naseg naroda. i nema mozda negde ni toliko veze sa mladicem koliko ima veze sa nama samima koji bauljamo po tami a svetlo na kraju tunela se ne vidi.
Pa zar ti imaš trunke morala da pričaš o tome ?
Takvo kao ti su i doveli Srbiju dovde.