Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni su buducnost, divim se takva omladina..

Dobro, svako se divi onome što mu je blisko. Ja se divim klincima naučnicima, vrhunskim sportistima, ti se diviš navijačima, profašističkim organizacijama i ostalom talogu srpske omladine. Srećom, malobrojni su u odnosu na populaciju mladih ljudi, jedino je šteta što im se daje toliko prostora u medijima. Njih bi jednostavno trebalo ignorisati, ne prenositi ništa što rade, potpuno iz izopštiti iz medija, onda bi njihovo delovanje bilo besmisleno i malo po malo bi prestali.

90% njih nije ni bilo rodjeno , ili je tek bilo rodjeno u vreme ratova u ex Yu, tako da te priče o njihovom patriotizmu i svesti o navodima iz optužnice protiv Mladića neću ni da govorim.

A roditelje tih huligana bih stavila pod poseban tretman: oduzimala bih im decu zbog nebrige.

Ja samo znam da je ova zemlja unistena i opljackana, akteri su na vlasti. A povod kao povod koji bi doveo do svrgavanja stetocina me se apsolutno
ne tice, ni ko ce da ga organizuje, samo zahtevam da se adekvatno kazne akteri koji su ovu zenlju gurnuli u ambis.

Kazem ti da sudjenje Borisu Tadicu za sve ovo mora biti ipak fer i korektno,

bez obzira koju stetu je napravio svojim dosadasnjim postojanjem.

DECA ne idu na mitinge i ne lome grad kamenjem, i ostalim stvarima.

Pazi kad me zabole. Verovatno ne bih tako odreagovala da je pogođen pandur a ne konj.

Y-bale te u'sta sve ustaše i balije sveta.

Хаха, јеси видела што су лепи и коњи и вучјаци.. :lol:
И Ромео и Јулија су имали 14 година, неће деде да се шибају са полицијом.. ;)

To se ne resava tako sto se pospesuje korupcija, sto se povecavaju porezi za preduzetnike i sto se unistava obrazovanje.Kao sto to radi njegova stranka.

..korupcija je nastala u Jugi,kulminirala je tokom rata,buja i danas...nije tome kriv Tadic,jer je ona duboko pustila klice prije njegovog dolaska...sada to treba rijesiti,platiti stare dugove,ako se zeli dosegnuti neki cilj prosperiteta..to me uveliko podsjeca na banalitet nasih proslava Bozica i Novih godina..kupuje se nemilo i nedrago,ulazi se u kredit da bi se plandovalo nekoliko dana..a onda dolazi januar kada to treba platit..i onda nam je kriv i Bog i vrag,a najmanje mi koji smo do toga i doveli..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back