Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gase ih u centrali Fejsbuka posle mnogobrojnih prijava od strane muslimana, hrvata i srpskih NVO i ostalih gej aktivista

Е па да...баш оно што сам мислио.... Од 10.000 њих 500 буду усташе, балије и израјници и пуно пријава угаси групу.... *** тако ми срушили америма групу ..заправо они су сами себи угасили групу...јер су нас пријављивали....

tadicevi kerovi napali narod koji je mirno potestovao

Пре би рекао да Чеда платио пар наркомана да праве срања како би оцрнио патриоте...Ја да се питам добро би проверио ко стоји иза људи који праве нереде..То што неко држи заставу Србије ни чини га ни Србином ни патриотом.... Пре свега би проверио њихову националност и имовинско стање...

Taj rad:rotf:...ako ovaj ima trpnopreradjivacku ja sam dipl.ing....na ulazu u jedan klub,pandur u civilu ispred mene nece da dozvoli obezbedjenju da ga pretresa,i onako ponosno kaze "druze, ja sam milicajac,eve ti sluzbena legtimacija a nesam poneja pistolj"

drugari, zasto se cudite, pa, zna se da su policajci i vozaci najneobrazovaniji,najprimitivniji i najgluplji ljudi.

BIO JEDNOM JEDAN MAČAK KOJI JE STALNO DOSAĐIVAO SVOJIM MIJAUKANJEM,. DOK GA JEDNOM NIJE DOHVATIO ZLATNI RETRIVER (MOJ) MAX.:hahaha::rotf:

37.jpg

Пре би рекао да Чеда платио пар наркомана да праве срања како би оцрнио патриоте...Ја да се питам добро би проверио ко стоји иза људи који праве нереде..То што неко држи заставу Србије ни чини га ни Србином ни патриотом.... Пре свега би проверио њихову националност и имовинско стање...

Zna se i ko ih organizuje i ko ih placa .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back