'Clint'
Iskusan
- Poruka
- 5.940
Ko bi rekao da ce ova pesma nakon toliko vremena postati opet aktuelna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cujem,bilo vise ljudi na ovom mitingu ispracaja Ratko,nego pre mesec i kusur stiropor mitingu...ne znam dali je tacno![]()

čekaj malo a šta bi trebali ?
jel ti možeš garantirati da ti ljude neće početi kršiti grad ? uništavati tuđu imovinu, vašu , vas koji živite tamo, da neće pljačkati dućane ?
ti možeš garantirati da se neće ponoviti scenarij nakon Kosova ?
neka mirno i dostojanstveno laprdaju i jodlaju i nitko im neće ništa.

Koliko znam komandovao je vojsci republike srpske, pa neka mu oni daju penziju.Covek je bio oficir,zeno!VOJNIK! Prijavljen radni staz!
Bruto-neto dohodak,znas sta je to?
Pa kada se oduzimalo od plate za penziono i soc.osiguranje,po kojoj logici bi ti bilo kome ukinula pravo na penziju?
Ne mogu da verujem,kako neki koji znaju pravopis,mogu tako plitko razmisljati!Je l ce od tvoje plate da mu se daje?
COVEK JE ZARADIO SVOJU PENZIJU!
Ike se spremala uzeti nove cipele. Ti radikali kad misle ići u šoping, organiziraju prosvjede,nerede i pljačkanje trgovina.čekaj malo a šta bi trebali ?
jel ti možeš garantirati da ti ljude neće početi kršiti grad ? uništavati tuđu imovinu, vašu , vas koji živite tamo, da neće pljačkati dućane ?
ti možeš garantirati da se neće ponoviti scenarij nakon Kosova ?
neka mirno i dostojanstveno laprdaju i jodlaju i nitko im neće ništa.

Točno takoKoliko znam komandovao je vojsci republike srpske, pa neka mu oni daju penziju.

neka, neka, neka bagru koja nema pametnijeg posla u životu od Ratka Mladića samo pendreče ....
Ej, idi u Kumrovec pa tamo pricaj okupiljenim pionirima![]()
neka, neka, neka bagru koja nema pametnijeg posla u životu od Ratka Mladića samo pendreče ....
Ima li ko da sankcionise ustasu koji srpski narod naziva bagrom ? I to na srpskom forumu?
Jel policija pendrečila i ona vaša gomna koja su davala podršku generalima?
Ne srpski narod . Ne daj bože da bi ja to rekao.
One koji misle ugrožavati tuđu sigurnost i svoju sigurnost nasiljem neka pendreče.
Oni građani koji mirno izražavaju svoj stav - neće nitko pendrečiti .
pusa
Ima li ko da sankcionise ustasu koji srpski narod naziva bagrom ? I to na srpskom forumu?
Ne srpski narod . Ne daj bože da bi ja to rekao.
One koji misle ugrožavati tuđu sigurnost i svoju sigurnost nasiljem neka pendreče.
Oni građani koji mirno izražavaju svoj stav - neće nitko pendrečiti .
pusa
Znači izjalovio ti se besplatan šoping(pljačkanje dućana,) pa si i ti ljuta.
znam da ti je teško , nakon ciničnih izjava da Ratko hladi jaja u Crnoj Gori, ili da lovi medvede u Rusiju![]()
Kad ono Ratko bio kod tetke i skrivao se iza zastora.
prijavio sam te za ovo "ustaša" .