МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
Vama su svi ustaše. Koja paranoja.![]()
Нису баш сви...
Има и го.вана....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Где гледате пренос?
Zasto da odu, sta ce tamo?![]()
Simpatično da arlauču : Idite na Kosovo
a što sami ne odu, nego stalno drugog podmeću ( a onom Obradoviću pederčiću, produžiti zatvor na 20 godina )
Zasto da odu, sta ce tamo?![]()
Нису баш сви...
Има и го.вана....![]()
![]()
![]()
...ako ovaj ima trpnopreradjivacku ja sam dipl.ing....na ulazu u jedan klub,pandur u civilu ispred mene nece da dozvoli obezbedjenju da ga pretresa,i onako ponosno kaze "druze, ja sam milicajac,eve ti sluzbena legtimacija a nesam poneja pistolj"Gase ih u centrali Fejsbuka posle mnogobrojnih prijava od strane muslimana, hrvata i srpskih NVO i ostalih gej aktivista
drugari, meni je zao da policija bije neduzne mlade ljude, i ovi idioti niko nista ne prenosi.
tadicevi kerovi napali narod koji je mirno potestovao
Нису баш сви...
Има и го.вана....![]()
![]()
![]()

Na "nacionalnim frekvencijama" toga nema.Где гледате пренос?
to je foragrupa je oko 20.45 kamenicama gađala policiju nakon čega je usledela intervencija a nekoliko osoba je već privedeno.
BIO JEDNOM JEDAN MAČAK KOJI JE STALNO DOSAĐIVAO SVOJIM MIJAUKANJEM,. DOK GA JEDNOM NIJE DOHVATIO ZLATNI RETRIVER (MOJ) MAX.![]()

Taj rad...ako ovaj ima trpnopreradjivacku ja sam dipl.ing....na ulazu u jedan klub,pandur u civilu ispred mene nece da dozvoli obezbedjenju da ga pretresa,i onako ponosno kaze "druze, ja sam milicajac,eve ti sluzbena legtimacija a nesam poneja pistolj"
BIO JEDNOM JEDAN MAČAK KOJI JE STALNO DOSAĐIVAO SVOJIM MIJAUKANJEM,. DOK GA JEDNOM NIJE DOHVATIO ZLATNI RETRIVER (MOJ) MAX.![]()
Sto bi inace ustase podrzavale srpsku policiju...

A prima u svoje clanstvo fasisticku hrvatsku...Europa podržava europsku, a ne fašističku srbiju. U tome je bit.![]()
Пре би рекао да Чеда платио пар наркомана да праве срања како би оцрнио патриоте...Ја да се питам добро би проверио ко стоји иза људи који праве нереде..То што неко држи заставу Србије ни чини га ни Србином ни патриотом.... Пре свега би проверио њихову националност и имовинско стање...