Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam sta im pise, znam da izgledaju premocno kad se nadju licem u lice sa tabadzijama. :D

pravo im daje zakon. :)
jel ides ti? :zper:

О ком закону ти то причаш?
Па они да би могли да спроводе закон, они најпре треба да почну од себе, како може да спроводи закон неко ко га крши тиме што крши Устав и службено писмо. То је гротескно, доказ окупације државе и народа, суспензије закона и спровођење налога страних служби и држава од стране режима једног болесног педера...

О ком закону ти то причаш?
Па они да би могли да спроводе закон, они најпре треба да почну од себе, како може да спроводи закон неко ко га крши тиме што крши Устав и службено писмо. То је гротескно, доказ окупације државе и народа, суспензије закона и спровођење налога страних служби и држава од стране режима једног болесног педера...

jel ides ti Cati? :) :mrgreen:

Prvobitna "tema" je bila: Напредњаци да ли долазите-
E, sad cujem da su pozvani Kostunica i SPS, tj Dacic.
Interesantno, nadam se da ce se odazvati pozivu, ostalo ne komentarisem, nisam i nikad necu biti ULTRAnacionalista, ja sam naiconalista i demokrata, kod normalnih ljudi to dvoje ne iskljucuje jedno drugo, tako ni kod mene.
Neka neko pronadje ovde da sam JA pozivala da nam se pridruze radikali, za ostale ne znam, mada sumnjam da jesu.

Zaista me ne zanima da slusam Radetu, Todorovica i onog lopova Sarovica, da mi kmeci gospa Pop ili urla i kune baba-devojka Jovanovicka...sta cete postici okupljanjem veceras ispred SKUPSTINE, ne znam. Ratku pomoci necete, ne moze niko, ko je mogao on ga je corkisao i salje ga na put bez povratka.
Kao sto je i Kostunica mnoge, ali, pozvan je kako napisa, videcemo da li ce se pojaviti, za Dacica ne brinite, on je vazda tamo gde se nesto "kuva" protiv vlasti, da je brani!

Где сам ја рекао да су Коштуница и Дачић позвани? Рекао сам да су ПРИСТАЛИЦЕ, значи ОБИЧНИ ЉУДИ као ти и ја, позвани да дођу. Ако Коштуница и Дачић желе да дођу, слободно, има места испред Народне Скупштине.

Остало не вреди коментарисати. Очигледно је да или не знаш да читаш, или не желиш да разумеш, или не разумеш. У сваком случају, забрињавајуће је.

Очигледно само преко постова и рукујеш тиме...

vazi se sve je kako ti kazes, nego nisi mi odgovorio ono sta sam te pitala, odmah si bas tad naprasno prebacio temu na pendrek i kakav ja volim,
pa da ponovim pitanje, (cenim da su ti slucajno odlutale misli ka necem sto nema veze sa mojim pitanjcem ),

da li ides na miting podrske heroju i junaku? :D

i da je trideset radikala na mitingu i to je dovoljno. vazna je ideja slobode

i komunista je bilo 3.000 kada je zavedena diktatura u kraljevini jugoslaviji

nije vazan broj, pamet i opredelenje su vazni

Ti to prichash teletabisima koji su svoju skupshtinu palili zarad americhkih interesa :sad2:
P.S
Sta zna stoka sta je sloboda , stoki dash 1000 Evra BESPLATNIH AKCIJA i onda je jehbesh u glavu koliko hocesh ;stoka je srecna :per:

• Podržavam
Reactions: 27E
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back