Ко њима даје за право да било кога терају?
Nedostatak mozdane mase.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко њима даје за право да било кога терају?
Мислиш они што им на панцирима латиницом пише "полиција". Ко њима даје за право да било кога терају?

ali, ja bih trebalo da prodjem gradom u to vreme, nadam se da ce sve biti kulcenim da ce biti u vrh glave dvestotinjak tabadzija koje ce zgodni robokapovi da oteraju ocas posla.
ne treba da brinemo za drugare sa krste, ni jedan od njih nece biti tamo vec ce provesti prijatno popodne sa nama .![]()
ali, ja bih trebalo da prodjem gradom u to vreme, nadam se da ce sve biti kul

ne znam sta im pise, znam da izgledaju premocno kad se nadju licem u lice sa tabadzijama.
pravo im daje zakon.
jel ides ti?![]()
i da je trideset radikala na mitingu i to je dovoljno. vazna je ideja slobode
i komunista je bilo 3.000 kada je zavedena diktatura u kraljevini jugoslaviji
nije vazan broj, pamet i opredelenje su vazni

О ком закону ти то причаш?
Па они да би могли да спроводе закон, они најпре треба да почну од себе, како може да спроводи закон неко ко га крши тиме што крши Устав и службено писмо. То је гротескно, доказ окупације државе и народа, суспензије закона и спровођење налога страних служби и држава од стране режима једног болесног педера...

jel ides ti Cati?![]()
![]()
Prvobitna "tema" je bila: Напредњаци да ли долазите-
E, sad cujem da su pozvani Kostunica i SPS, tj Dacic.
Interesantno, nadam se da ce se odazvati pozivu, ostalo ne komentarisem, nisam i nikad necu biti ULTRAnacionalista, ja sam naiconalista i demokrata, kod normalnih ljudi to dvoje ne iskljucuje jedno drugo, tako ni kod mene.
Neka neko pronadje ovde da sam JA pozivala da nam se pridruze radikali, za ostale ne znam, mada sumnjam da jesu.
Zaista me ne zanima da slusam Radetu, Todorovica i onog lopova Sarovica, da mi kmeci gospa Pop ili urla i kune baba-devojka Jovanovicka...sta cete postici okupljanjem veceras ispred SKUPSTINE, ne znam. Ratku pomoci necete, ne moze niko, ko je mogao on ga je corkisao i salje ga na put bez povratka.
Kao sto je i Kostunica mnoge, ali, pozvan je kako napisa, videcemo da li ce se pojaviti, za Dacica ne brinite, on je vazda tamo gde se nesto "kuva" protiv vlasti, da je brani!
А што то тебе боли цапи?
eto ti ga sad, patriota, em nevaspitan em kukavica ..
Ма теби је ионако од свега најбитнији добар пендрек...
meni je bitan rukovalac pendrekom, pendrek sigurno imas i ti ali kako rukujes njime jasno je sasvim i ovako preko postova![]()
Очигледно само преко постова и рукујеш тиме...
jel ides ti Cati?![]()
![]()
Очигледно само преко постова и рукујеш тиме...
U tom slučaju, ne bih očekivao previše...
http://www.informatika.com/webkamera/trg-nikole-pasica.htm
Evo kamera sa Trga Nikole Pašića, da ne bude posle kako režimski mediji lažu kako je patriota bilo za autobus.

Pa nisu ovo 90-te kad je opozicija mogla sve mitinge da prenosi uzivo kad hoce...ИМА ЛИ ГДЈЕ ДИРЕКТНИ ПРЕНОС МИТИНГА НА ТВ-У?
U tom slučaju, ne bih očekivao previše...