Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
docicete cim date vojvodinu i sandzak nazalost neodredjuje srbija gde i kad zeli da unidje bilo gde vec vam odredjuju stranci koliko prtljaga ili ti teretorije smijes unijeti u tu zajednicu

onako posmatrajuci dva sljivika ili ti vocnjaka i jedan beograd

pa? jel to tvoj problem/ i ti si tamo odnela samo svoju glupost i zlobu pa se snalazis i mi cemo se nekako vec snaci sa vocnjacima i sljivicima :)

alo bre ko sa tobom prica!?

fol si nov a ustvari ti to rezervni nick kad te ojade onda palis taj

bezi bre:evil::evil::evil:

jer tebe bi mogla prijaviti

ako ti je dosadno cackaj nos ili sta vec

ALO BAŠ OD SAMOG POČETKA PRATIM TVOJE PORUKE I NA ISTE ODGOVARAM.
PRIJAVI AKO IMAŠ ZAŠTO?
mogao bi tebi malo čađavu dvocevku da pročačkam
nisi se ni udostojila da odgovoriš na sve moje poruke,nego samo na one koje ti odgovaraju i naravno da te je jedna uvredila i odmah pretiš ISTINA BOLI
bruko gastrabajterska ti ćeš da mi kažeš kako ću da živim u svojoj državi i šta ću da radim MORE MARŠ.
E SAD ME PRIJAVI i tačka.

PRIJAVI AKO IMAŠ ZAŠTO?
nisi se ni udostojila da odgovoriš na sve moje poruke,nego samo na one koje ti odgovaraju i naravno da te je jedna uvredila i odmah pretiš ISTINA BOLI
bruko gastrabajterska ti ćeš da mi kažeš kako ću da živim u svojoj državi i šta ću da radim MORE MARŠ.

А опет, за шта да те пријави?

PRIJAVI AKO IMAŠ ZAŠTO?

nisi interesantan

iz tvojih poruka viri agresivitet (mozhda pomalo i trava ako ne trava onda je piFa)

ti si no name produkt

i sad prestani da vristish i podizesh tonOve:mrgreen:

nisi interesantan

iz tvojih poruka viri agresivitet (mozhda pomalo i trava ako ne trava onda je piFa)

ti si no name produkt

i sad prestani da vristish i podizesh tonOve:mrgreen:
e sad te još manje razumem nego malo pre,
opet ti kažem prelistaj sve moje odgovore upućene tebi,pa onda pričaj o agresivnosti i drogama
i ne ja sam mamin i tatin(bog da im dušu prosti)produkt
A tonovi su samo oličenje ljudskog raspoloženja u datom momentu.

vi sa takvom pamecu unistili bi i svedsku i ameriku i jednu njemacku

Mi smo se naucili i raditi po 10 sati dnevno a isto tako smo skapirali sta jednom narodu treba i sta jedan narod ocekuje o politici!

Politicka polja takodje da zauzmu dijasporci

Vi ste tamo ziveli od dijasporaca i dan danas zivite od nas!

dakle smirela! i gradimo tamo i donosimo para po celu godinu plus sto imamo da izdrzavamo aktivnih kukavaca koji samo drame --> pa nema se

kako za sta?

pa vuce me za kikice hoce neku frku i to je to

ako sam ja gloopa a on pametan postavlja se pitanje koliko je on pametan a koliko ja gloopa

ili se on nadjacava nad gloopima i na taj nacin hrani sujetu? iebiga nabavi sebi pilice ili prasice imaces vise koristi

E sad lepo pročitaj đta si napisala

Ипак се надам да ће бити напредњака који ће доћи на митинг,сигурна сам у то

И они су ипак само народ и њихов политички лидер не може да управља њима како пожели или ипак може:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back