kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Šta učio si hrvatsko-Srpski?mojne da njaške.
samo do 91

al vidiš bre kako je ostalo...ufatilo se sve do danas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta učio si hrvatsko-Srpski?mojne da njaške.

R T S
Radio-televizija Srbije
Poštovani posetioci,
Zbog planiranih radova na održavanju servera, sajt neće biti dostupan u narednih nekoliko minuta.
Hvala na razumevanju
www.rts.rs
evo čim je Ratko zatražio televizot da može da prati nerede....odmah "prekid programa" na njihovim službenim stranama
u zločinački 
SHOJO , SUTRA NA MINTINGU OBUZDAJ TEMPERAMENT I DRZI SE NOJKICA ..
I NE ODVALJUJ BETONSKE PLOCE DA GADJAS ZANDARE - POLOMICES NOKTE .

alo bre ko sa tobom prica!?
fol si nov a ustvari ti to rezervni nick kad te ojade onda palis taj
bezi bre
jer tebe bi mogla prijaviti
ako ti je dosadno cackaj nos ili sta vec
to radi i kad kuca po tastaturi 
po Beogradu? 
nego recite vi meni kad to ono danas počinje kolektivna seča venapo Beogradu?
da se utaborim pred tv i lepo sve sa jagodama ko vaš voljeni Ratko popratim općenarodno veselje![]()
Srpska radikalna stranka organizuje u nedelju 29.05.2011. sa početkom u 19:00, miting podrške generalu i ratnom komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću.
Miting je podržao Otačastveni pokret OBRAZ i Dveri Srpske.
![]()
Срамно хапшење српског генерала Ратка Младића и његово изручење Хашком трибуналу које ће уследити, један је од најјачих удараца српским националним интересима. Испоручивање српских бораца за слободу антисрпском Хашком трибуналу представља издајнички акт.
Прозападном политиком и испуњавањем захтева Брисела и Вашингтона, режим Бориса Тадића потпуно је понизио Србију. Србија је данас под окупацијом, а нашом државом управљају Брисел и Вашингтон.
Позивамо све слободољубиве грађане да у недељу на великом протестном митингу осудимо издају и покажемо да Тадић није Србија. Да би опстала, Србија коначно мора да се отараси прозападног слугерањског режима.
Недеља, 29. мај, у 19 сати испред Дома Народне скупштине

razvedrice se popodne, sad nemate izgovor da ne dodjete, kisha, vetar, ovo, ono.![]()
šta ćeš..nećemo da se naguzimo pa to ti je...

I?nema pojma ni o cemu, koji je to zlocin reci ljudima u Srbiji da su nesposobni i da ce oni koji su pobegli u Eu, da nam pokazu kako se vredno radi i kako su sposobni ...ma to je ...dno
a tamo cistacica javnih Wc ima vecu platu od profesora u Srbiji..
pa u cemu ste ti ili Nemci ili Englezi bolji od Srba? ni u cemu, cak si ti gora od vecine Srba sto si pokazala veceras svojim postovima,
sto i mi ne bi imali isto to sto i vi? ko vas ****, mi dolazimo tamo jer ne zasluzujemo nista manje![]()
Немој Шојку, добра је она ... само задојена лдп демократијом ... иначе је сасвим ок
Добра је она ... она воли Србију ... то сам провалио ... али воли и да ложи ове што се баве форумским патриотизмом из фотеље
Bolji su u jednoj stvari. Oni postuju i cene svoje vojnike, oni cene one koji su se borili za njih.
Dok mi iste pljujemo, gazimo, isporucujemo drugim drzavama.
Velika je to razlika.
Bravo ali teško da će ti ovO to razumeti !
koje ovo? ajde sevaj na neonaci sajtove da lazes ljude o forumasima sa krste ne bi li im neko razbio glavu, za to mozes i da odgovaras, zato mirna.![]()
Pa prepoznala si se , a takve kao ti je greota i zahebavati , za žaljenje si .

hoces hoces pa ces da pitas jel moze jos![]()

To je kompleks, jer podsvesno zna da živi u nečijoj otetoj kući na Dedinju. Onda pokušava da to anulira nekakvim pseudopatriotizmom.
Ako zboriš iz iskustva , onda je ono svakako nezavidno , vjerovatno i nedostižno ...
![]()
za zaljenje je zenica koja trci na neonaci sajt da laze o meni da sam siptarska ciganka, ciganska siptarka, muslimanka i sta jos ne...
da priziva da mi neki neonacista razbije glavu zbog tvojih bolesnih, degenericnih lazi, jer si mala zavidna zenetina, koja mrzi sebe iz dna dushe, ljudska olupina.
hvala bogu da su ipak bili razumni da te jadnice jadna, pitaju jel ti znas uopste moje ime i prezime ili tako lupetaras. inace mnogi su to citali zato cuti.![]()
Jesi završila sa ažuriranjem , prepravljanjem il' da još čekam hahahha ?
Dokazala si ti da si gora od svih tih nabrojanih , a da bi neko stajao iza svog imena treba da ima stav i da vidi belog dana , tužno je danjivati i noćivati ispred ekrana, a napolju živi ljudi , život , događanja al' hebiga , za to sve treba da budeš i interesantna ljudima , ovako si tek doživela da te bar virtuelno primete i to kako ...videlo se, tuga ...
Jesi završila sa ažuriranjem , prepravljanjem il' da još čekam hahahha ?
Dokazala si ti da si gora od svih tih nabrojanih , a da bi neko stajao iza svog imena treba da ima stav i da vidi belog dana , tužno je danjivati i noćivati ispred ekrana, a napolju živi ljudi , život , događanja al' hebiga , za to sve treba da budeš i interesantna ljudima , ovako si tek doživela da te bar virtuelno primete i to kako ...videlo se, tuga ...
kompleks nevidjenih razmera...koji je to bolesni um i sta je smislila. da ti luda pomahnitala zenetina pravi sranje uRL jer joj se ne svidja tvoj post i pri tom jos zena.
a tek postovi u kojima pljuje izbegle Srbe iz Hrvatske, koja je to tek mrznja, a Srbe iz Bosne..?
to treba sakupiti na jedno mesto i pokazati taj patriotizam i pravo lice te velikosrpkinje.