Miting Dveri ispred Vlade 21.03.2015.

Ja nisam bas mnogo glupa, narocito ne medju vama mediokritetima, ali sta si ti hteo da kazes?
Ko je sada stado, ko su protestanti, ko koga ismejava?

nije to ništa , ima sveta koji nije nešto mnogo pametan .......pade mi na pamet ona tema o protestu u Frankfurtu . :hahaha:

rajka hoće u centar grada beograda a ne može zbog protesta-nata .......pa to je kao Alan Ford

Чуј ми смо просјечни...
Ако су такви као Рајела и власт у Србији нека елита...
Драго ми је што сам просјек.

Немо тако, па Рахела је била најбољи ђак у њеном селу, чак је и правопис савладала, а знамо да је то врхунац образовања и телегенције.:mrgreen:

Imam ja svoje favorite, paz da ne podrzavam neke zamlate kojima su jos uvek grobljanski obicaji najveci domet.
a koji su ti favoriti da ih poguramo.

ovo dogorelo. kako se koja vucibatina dočepa vlasti to više proda srbije tudjinu, pokrade i nameće sve ludje vrednosti i obrasce.

živimo u vreme najvećih civilizacijskih dostignuća a srbi ne mogu živeti kvalitno i slobodno barem ko pećinski ljudi.

Poslednja izmena:
493544_dveri-tanjug.jpg8_ig.jpg

- - - - - - - - - -

493540_dveri-tanjug.jpg4_ig.jpg

- - - - - - - - - -

493547_dveri-tanjug.jpg12_ig.jpg

- - - - - - - - - -

493546_dveri-tanjug.jpg11_ig.jpg

- - - - - - - - - -

Okupljeni nose zastave Srbije i pokreta Dveri, skandiraju protiv premijera Aleksandra Vučića i izražavaju nezdovoljstvo zbog nedavne posete Tonija Blera koji je bio premijer Velike Britanije i veliki zagovornik NATO bombardovanja SRJ.

Prisutnima se deli propagandni materijal.

Oko Vlade je veliki broj policajaca sa opremom za razbijanje demonstracija.

U blizini se nalazi improvizovana bina sa ozvučenjem sa koje se očekuje obraćanje čelnika Pokreta Dveri.

Kao što rekoh, nezadovoljstvo počinje da kulminira.

Vidi, moji " favoriti" tu uopste nisu vazni. ja se savrseno slazem s tobom ( potpuno nezavisno od mojih nekih favorita) da je strasna
tragedija da Srbi uvek ispocetka izlaze na izbore u uvek biraju neku stoku u nadi da ipak biraju nesto bolje, lepse, pametnije.
svi su važni ako mogu išta doprineti.

srbija nema vremena niti šta da bira medju postojećim partijama. sve su prodane i svi su nesposobni. skupine šibicara.

važno je da se pojave ljudi koji SRBIJU neće prodati kada dodju na vlast. isto tako je važno da budu stručni.

Poslednja izmena:
Odlicne vesti. Preporucujem svim patriotama da se sto vise pat slobodne medije koji su izvestili o skupu.

- - - - - - - - - -

Aha, citam u Blicu protestuju protiv Blera koji je bio premijer britanije za vreme NATO bombardovanja :rotf:
A ni slucajno da spomenu da je bio najglasniji za bombardovanje i sta je sve govorio o srbima :hahaha1:
Jeste jeste, ukinuta je cenzura

Cekaj, ti bi sad da uredjujes sta treba mediji da pisu? Vidis je da cenzura probijena i da je prosledjeno gradjanstvu sta se desava ispred Vlade?

Чим ове продане душе нападају дорсе значи да ови нешто вреде. Надам се да ће протести постати редовни да би могао да их увеличам мојим скромним присуством. Го дорси го.

Odlicne vesti. Preporucujem svim patriotama da se sto vise pat slobodne medije koji su izvestili o skupu.

- - - - - - - - - -

Cekaj, ti bi sad da uredjujes sta treba mediji da pisu? Vidis je da cenzura probijena i da je prosledjeno gradjanstvu sta se desava ispred Vlade?

Tačno.

Pozdravljam prvi veći skup održan u prestonici protiv odnarođenog diktatorskog režima.

Protesta je bivalo otkad je sveta i veka . Legitimno je da narod izrazi svoj stav po nekom pitanju.

No ako vas interesuje bolji zivot, onda pre svega morate da se popravite kao ljudi.Da prestanete da lazete i varate, da kradete, da muljate, podmicujete ili otimate,cinite nasilje drugima ne postujuci njihova prava,da postanete vredni i radni, dobronamerni i socijalni, sto ce reci da pomazete jedni drugima, kao sto su nasi preci mobama pomagali jedni drugima.Da se odreknete pohlepe i postanete skromni.Da prekinete sa abortusima.

Nikakvi protesti i demonstracije ne mogu naterati kisu da pada. Popravite se i pomolite se Bogu, pa ce vam biti bolje...inace cete stalno ispastati za svoje grehe.

Poslednja izmena:
Cekaj, pravili su miting da protestvuju protiv Blera? Pa mogli su i protiv Milosevica ili Tite.
Zbog toga neko da ih bira i da im se divi? A sta kazu, kako da izadjemo iz shita?

Za razliko od to dvoje, Bler je ziv i dosao je u drzavu u kojoj je ubijao ljude i delom odgovoran za propagandu koja prati Srbiju i srbe i dan danas.
Dok svi cute, oni protestuju, to jeste za divljenje. Srati po forumu nije za divljenje.

Protesti i moraju da psotoje u ejdnoj demokratji i trebalo bi da im svako raduje i da ih podrzava.
Medjutim zayeb nastaje kada neko od vrhunskih intelektualaca na takvim protestima drzi govorancije , neke ljude proglasava izdajicama
i poziva direktno na ubistvo takvih.

Јел то култура да матора жена користи оваке речи, и да наравно, ми Срби смо Аријевци, и у нас је обичај да издајице не остављамо у животу.

Back