Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.427
Нема ништа док Воја Коштуница не поведе протесте.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само наведите са којим то патриотским организацијама треба Двери да се претходно консултују'?..
(иначе, и ја сматрам да Двери нису прави представник истинског србског родољубља али не видим тренутно другога на сцени)
Нема ништа док Воја Коштуница не поведе протесте.
Видно си погођен истином и чињеницом да твоји Дверјани, свесно или несвесно, помажу режиму који је непријатељ ове државе. Ја бих рекао несвесно, тј да спадају у класу "корисних идиота"
Како није важно колика је "гомила"? Па како ће геније 1000 људи утицати на било шта? Само ће служити СНС ботовима (Мрачак, Биља, Александар...) за изругивање и издрк.авање над родољубивим Србима.
Свака част! Велики успех што су нешто затражили или неког оптужили. Још тепај највећем српском издајнику са "премијеру", док он уништава државу ми да пазимо како ћемо једног лудака ословљавати.
Добро ово је копи пејст вести. Дивно је све то. Него кад ће Двери учинити нешто конкретно а не да представљају једну анемичну и немоћну опозициону странку? Могуће и режимску! Као што сам рекао, једини резултат им је да разводне и обесхрабре све напоре српских родољуба и националиста.
Добро ово је копи пејст вести. Дивно је све то. Него кад ће Двери учинити нешто конкретно а не да представљају једну анемичну и немоћну опозициону странку? Могуће и режимску! Као што сам рекао, једини резултат им је да разводне и обесхрабре све напоре српских родољуба и националиста.
Neka izbroje ovi sto izrazavaju sumnju:
Koje napore? Napore DSS-a da ustanu iz fotelje? Šešelja da priča o Đinđiću i Dragici, dok mu bolesnik koga je on stvorio uništava sve što je Srpsko i čitavo ostalo? S takvim da Dveri prave saradnju? Neka, hvala. Da sam na njihovom mestu, oterao bih sve u pm i gurao do kraja apsolutno sam, do konačne pobede.
Dveri su danas jedina prava opozicija najnesposobnijoj Vladi i najkvislinškijem kvazi-predsedniku iste. To samo neko ko ne želi, neće videti. Ne interesuje me šta bilo ko misli, ja vidim kako stvari idu. Jedino oni dižu glas protiv onih koji nas uništavaju. Pokret koji godinu dana nakon izbora nije gostovao niti jednom na najvećim medijima, koji svoju rodoljubivost prikazuje na delu, pomaže onima kojima je to najpotrebnije, ali od toga ne pravi samoreklamerstvo. Organizovali su protest, o kom se sada s ponosom govori, jer je došlo samo 3.000 ljudi. To što apsolutno nigde nije najavljena vest da je opozicija pokrenuli proteste protiv Vlade, to što su ljudi i zaboravili da Dveri postoje... nije bitno, bitno je da ih je bilo samo 3.000.
Ali to su pravih 3.000, to nisu lažnih 20.000. Nije bilo punjenja autobusa, dnevnice i toplog obroka, nije bilo prisile. Svi oni došli su iz srca i iskrene ljubavi prema svojoj zemlji i budućnosti, koju žele promeniti. Dovoljno je reći da je ovaj protest podržao Boris Malagurski, mlad reditelj koji je zavredio poštovanje na mnogo širem prostoru od ovog ovde.
I nemojte se prevariti da će iko odustati i da će se na sledeći protest čekati još dugo. Ovo je tek početak, sledeći put će nas biti duplo više, onda 4x više... Sve dok mirni protesti ne prerastu u demonstracije, posle kojih će vlasti biti bolje da sami odu, da ne bi narod morao dolaziti po njih.
Hajde nabroj te koje ce Dveri "razvodniti". Ko su ti? SRS? Seselj je jasno stavio do znanja da NECE sa Dverima. I, sta sad? Treba da se utope u SRS i sacekaju dok se Seselj obracuna sa prvim kumom pa ce mozda krenuti i na dugog sa kojim bi inace mogao pod nekim uslovima. E, Dveri sa Vucicem nece ni pod kakvim uslovima.
Neovisno od svega toga, i danas je vise puta ponovljeno da ce Dveri podrzati svaki protest osim onih koje organizuju Pajtic ili Borko Siriza. Da li se tako pomaze Vucicu ili se pomaze ne dirajuci ga? Budimo ozbiljni i realni. Pogledaj samo kako izvestavaju o ovom protestu pa ce ti biti jasno o cemu je rec. Nadam se da si dobronameran ali totalno ostrascen. Ne za nekog nego protiv Dveri.
Jel počinje blokada Srbije od danas ?
Ало, ово је скуп:
Када тако нешто направите, јавите се..
Немам ја ни разлога ни одговорности, а ни права да било шта предлажем. Ја се тог посла нисам ни ухватио, док Двери јесу.
Причаш о "нашој неактивности". Ради се баш о томе да лоше каналисана "активност" није ни мало корисна. Ни досманлије не би ништа урадиле да су сваких 3 месеца организовали протесте, него су чекали и удружило се 18 странака од којих су неке имале тотално другачије програме и политички смер. Е сад друга је ствар што су повели државу у беспуће, али су знали како да дигну бунт.
Како ово схватити мјкуму?
Драган Исаиловић: "Како Двери лепо (поново) користе режиму:
1. Позовеш друге да ти се придруже, али унапред залепиш сопствену фирму, чиме гарантујеш да неће бити масовнијег окупљања
2. Не консултујеш се претходно са свима које наводно позиваш да ти се придруже, већ их зовеш преко медија, што скоро гарантује да се управо ти позвани неће појавити
3. Бираш датум који се блиско подудара са неким другим најављеним протестима, али не и са датумом који је битан, нпр. 24. март
4. Китиш се проруском, патриотском реториком, да би се после недовољно масовног одзива показало да таква опција баш и не ужива велику јавну подршку.
5. У исто време, заузимаш јавни простор као "овлашћени заступник" патриотске, проруске приче."
Управо о томе и говорим! Свесно или несвесно, али Двери служе ЕУ, СНС-у и обесхрабрују све патриотске наступе и разводњавају енергију бунта родољуба и русофила!
Ма, не почиње. Наставља се.
Блокада Србије је почела маја 2012. године и траје још увек.
videli ćemu je služila pomoć zapada davana otporu i dosu. da bi srbiju kupili koskama. (mada su govorili da je na kraju štapa šargarepa.)lepo bilo
lepo vreme, par hiljada ljudi, motivisani govori, duhovite parole...meni su dveri jako gotivne a da li će se nešto uraditi, ne znam. znam samo to da se bez nečije podrške ništa neće uraditi. možda bi trebalo iskoristiti sadašnje loše odnose rusije i zapada pa zatražiti nekakvu rusku pomoć. nemoguće je da rusi ne žele da pomognu organizaciju koja se protivi ulasku u eu i nato. ako i tu rusi kalkulišu i traže neke interese onda nama nema spasa. ja bih za početak tražio materijalna sredstva za otvaranje televizije zbog potpunog medijskog mraka. možda bi tu pomogli i neki naši ljudi u iseljeništvu.
Како ово схватити мјкуму?
Драган Исаиловић: "Како Двери лепо (поново) користе режиму:
1. Позовеш друге да ти се придруже, али унапред залепиш сопствену фирму, чиме гарантујеш да неће бити масовнијег окупљања
2. Не консултујеш се претходно са свима које наводно позиваш да ти се придруже, већ их зовеш преко медија, што скоро гарантује да се управо ти позвани неће појавити
3. Бираш датум који се блиско подудара са неким другим најављеним протестима, али не и са датумом који је битан, нпр. 24. март
4. Китиш се проруском, патриотском реториком, да би се после недовољно масовног одзива показало да таква опција баш и не ужива велику јавну подршку.
5. У исто време, заузимаш јавни простор као "овлашћени заступник" патриотске, проруске приче."
Blooser možda je sve to tako, ali narod ćuti.A kad narod ćuti nešto nije uredu.Više ove na vlasti treba da zabrinjava to što narod ćuti.
Jer Miloš Obrenović je kada su mu govorili da narod ćuti naredjivao popuštaj, a kada su mu govorili narod se buni naredjivao steži!
Немој молим те да сад причамо о Шешељу. Видим по глупостима "dok se Seselj obracuna sa prvim kumom pa ce mozda krenuti i na dugog sa kojim bi inace mogao pod nekim uslovima" да напредњачки спинови делују на тебе, а ја са онима који понављају те спинове не полемишем о јединој нади овог народа, пошто су сви остали повезани као црева.
Радикали су опет криви и најгори, је л' тако ?Нека. Кад видим колико вас је било јуче, а колико нас је било 15. новембра, па и 12. новембра, па и у Прокупљу, у Врању, у Власотинцу, у Новом Саду, у Лесковцу, итд., итд. - смејем се. Слатко се смејем.