Gost 436702
sexendragsenrokenrol
- Poruka
- 12.203
Ćao kako sine znam to za pipanje... jedna star vodi drugoj i pre nego se osvestiš...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćao kako sine znam to za pipanje... jedna star vodi drugoj i pre nego se osvestiš...

jel spipanjem ili bez?Ćao kako si
![]()
E moj ti pa vidiš da se već pipamojel spipanjem ili bez?

pravim se neveštE moj ti pa vidiš da se već pipamo
...postovima jelte
![]()
Nema 'izgleda' ček da vidimo sutra ko će pretekne pa onda da zaključujemosamo nas troje smo ostali...koliko se pipamo postovima izgleda da nismo zaraženi...

pravim se nevešt

samo jedan može da preživi..i on dobija besmrtnost kao nagraduNema 'izgleda' ček da vidimo sutra ko će pretekne pa onda da zaključujemo![]()
Moca je najrizičniji od sviju to sigurnosrebrna kraljice oba puta si ti postovala posle pura moce...moraćemo da te stavimo u karantin jer ne znamo da li je bio zaražen već tad i koliki je period inkubacije
Što bi gorštak reko der ken bi onli uan!samo jedan može da preživi..i on dobija besmrtnost kao nagradu![]()
i meni je sumnjiv..kako samo lepi postove na prethodnike..bez ikakve zaštite ....tako rizično ponašanje..Moca je najrizičniji od sviju to sigurno
Lud ko struja
posle forumskog pipanja nema kajanja...pa sad ti vidi...ja se ne plašim da se zarazim. Pogotovo kad je pravilno pipanje u pitanju
Sve po peesu, hrabri dečačeja se ne plašim da se zarazim. Pogotovo kad je pravilno pipanje u pitanju

a jel dozvoljeno uzvraćanje?Sve po peesu, hrabri dečače![]()
Šta više, podrazumevanoa jel dozvoljeno uzvraćanje?

ja sam najčešće na religiji..nego tamo su svi već izumrli pa krenuo da tragam za tragovima života na ostalim podforumimaSte vi uvek vako krejze ovde na Teoriji zavere il to samo noćas
aj to nego što sve zna...a Sensei je mislim sveprisutan..kao bog foruma...ima i zelenu pločicu... plašim se da je on već besmrtan a može biti samo jedan..
i gitaru svira..aj to nego što sve zna...

razbijai gitaru svira..![]()