Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Pa naravno, ja sam gej i te fore...
ako si gej, Grci te neće odbiti, čuveni su po tome od antičkih dana.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno, ja sam gej i te fore...
Мистериозна девојчица из ромског насеља
Аутор: МОНДО
У ромском насељу у централној Грчкој пронађена мистериозна четворогодишња девојчица која има изразито плаву косу и светле очи. ДНК тестови потврдили да девојчицаније ни у каквом сродству са ромским паром са којим је живела.
![]()
Грчка полиција је затражила помоћ од грађана широм Европе у откривању идентитета девојчице коју зову Марија.
Како је пренео Би-Би-Си(ББЦ) девојчицу је преузео хуманитарни центар, а полиција је објавила и њене фотографије, у нади да ће то помоћи у проналажењу њене праве породице.
Званичници страхују да би девојчица могла да буде жртва отмице или трафикинга. Апел је упућен на међународном нивоу, зато што девојчица светле пути, беби-косе и плавих очију изгледа као да је из северне или источне Европе.
Полиција је упала у ромски камп због сумње да се ту одвијају криминалне радње. Полицајци су одмах приметили необичну девојчицу, која нимало не личи на породицу с којом је била у кући, а потом су открили и проблематичне документе те породице.
Кад су полицајци испитивали пар како је "добио Марију", стално су мењали своје исказе, саопштено је из полиције.
Мушкарац(39) и жена (40) ухапшени због кривичног дела отмице малолетника. Костас Јаопулос предсдник хуманитарне организације "Дечји осмех", која је преузела бригу о девојчици каже да је она искоришћавана за прошење на улици.
beograd ih je pun. u rukama bebe, koje su pod sedativima, drogirane... deca koja su polu-gola, musava, prljava, idu od auta do auta, remete saobracaj. i kad pozoves policiju da ih rastera sa raskrsnice oni samo slzeu ramenima, kao ne mogu nista sem da ih daju u dom... pa dajte ih u dom, jel moguce da beba moze da pobegne iz doma... nezainteresovanost drzave da resi pitanje cigana kod nas je veliki problem. evropa je to resila proterivanjem onih koji nece da se uklope u drustvo, a kod nas imas zilion ciganskih naselja, ispod mostova, svuda, koji navlace kojekakvo smece i bolescine u okolinu.
secam se kada je djilas raseljavao one ispod gazele koliko protesta je dobio iz eu. ma svaka mu cast za to i steta sto se to nije nastavilo. oni ocekuju da zive u kartonskoj kutiji ispod mosta bez ikakvih dokumenata jer je to tradicija? e pa ebem ti drzavu i zakon.
Mala Švedžanka
ako si gej, Grci te neće odbiti, čuveni su po tome od antičkih dana.Dok ti zamajavaš Grke, ja ću im otrsim ženskinje.
![]()
Ja mislim da je to albino dete, to je neki poremecaj koze i sta ja ti znam kada crnci dobiju belo dete.
Nije to prvi slucaj ima jos dete belo a roditelji crni.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/68904/Crni-roditelji-a-belo-dete
Prvo mora da se uradi albino test da dete nije kojim slucajem ima taj poremecaj a onda da pricamo da li kidnapovano i odakle je.
Ne moze napamet osudjivati celi jedan narod i pricati tralalala...... a ovamo prc...
Znaci sad sva deca koja imaju albino poremecaj a roditelji im crnci mora da im budu oduzeta. A onda ispada da drzava krade decu roditeljima.
To je povrsna sarada tih policajaca cim vide dete belo a sa tamnoputim roditeljima onda nije njihovo a taman da ona i nema albino poremecaj opet se moze ispitati da li jo je baba ili deda bili beli cigani. A ovde je neko vec pricao o belim ciganima, to ti je genetska urodjena anomalija.
Jer ceo svet i te njihove policije rade povrsno i zbrda zdola, tako u londonu na aerodromu cim tamnoputa udje u avion odma misle da je trerosriskinja i vracaju avion u hangar dok se ne ispita sta nosi u torbi.
Ja nemam neko lepo misljenje o Ciganima samo na osnovu njihovog nacina zivota ali apsurdno je hapsiti bilo koga samo zato sto ima dete bolesno sa geneckom anomalijom.
Grci su cuveni po tome sto imaju malogradjansko-konzervativnu kulturu drustva, pa devojke moraju da se cuvaju do braka, i zato sibaju samo anal pre braka. To kod ovih konzervativnih foliranata, budala i malogradjana. Uzasna kultura drustva, i isto kao i mi, bruka su za evropsku kulturu.
Možda je dete kidnapovano od neke ruske porodice !?
Ta devojčica ne može biti mandovče.....
Za takvu tvrdnju ne treba nauka i DNK !
pa jel lepo pise da su radili DNK analizu i da nije u srodstvu sa ljudima sa kojima je zivela
Apsolutno se slažem sa ovim što si napisala. Zato sam i napisao gore da ne okrivljujem samo njih no i državu koja im je saučesnik u tim kriminalnim aktivnostima. Ako krše zakone-ne treba da ih šalju u domove nego u zatvore. Ako su kao kolektivitet nespremni da poštuju pravila zajednice u kojoj žive-treba ih deportovati iz zemlje.
I to je to.
Pa pise ali nisi radili DNA albino test....
Sta si se uvatili DNK testa jer sam guglo i samo DNA test vidi da li dete ima albinizam http://health.howstuffworks.com/skin-care/problems/medical/albinism3.htm
A sta bre da radi drzava? Da ih bije, stavlja u logore?
Srbija je nagrajisala sa Romima jer su je preplavili Romi sa Kosova i svi su postali srpski drzavljani, imaju pasoshe, licne karte, besplatno zdravstveno
odiguranje. Vecina native srpskih Roma ipak je manje vise integrisana u drustvo. Problemi nastaju sa 1999 godinom.
Prvo mora da se uradi albino test da dete nije kojim slucajem ima taj poremecaj a onda da pricamo da li kidnapovano i odakle je.
Ne moze napamet osudjivati celi jedan narod i pricati tralalala...... a ovamo prc...
Znaci sad sva deca koja imaju albino poremecaj a roditelji im crnci mora da im budu oduzeta. A onda ispada da drzava krade decu roditeljima.
To je povrsna sarada tih policajaca cim vide dete belo a sa tamnoputim roditeljima onda nije njihovo a taman da ona i nema albino poremecaj opet se moze ispitati da li jo je baba ili deda bili beli cigani. A ovde je neko vec pricao o belim ciganima, to ti je genetska urodjena anomalija.
Jer ceo svet i te njihove policije rade povrsno i zbrda zdola, tako u londonu na aerodromu cim tamnoputa udje u avion odma misle da je trerosriskinja i vracaju avion u hangar dok se ne ispita sta nosi u torbi.
Ja nemam neko lepo misljenje o Ciganima samo na osnovu njihovog nacina zivota ali apsurdno je hapsiti bilo koga samo zato sto ima dete bolesno sa geneckom anomalijom.
A sta bre da radi drzava? Da ih bije, stavlja u logore?
Srbija je nagrajisala sa Romima jer su je preplavili Romi sa Kosova i svi su postali srpski drzavljani, imaju pasoshe, licne karte, besplatno zdravstveno
odiguranje. Vecina native srpskih Roma ipak je manje vise integrisana u drustvo. Problemi nastaju sa 1999 godinom.
Ne. Zatvor ili deportacija.
Zanimljivo. Ja ne poznajem u Banjoj Luci i regiji cigane integrisane u društvo. Nijednog.
Propevace ovi, grcka policija je u zadnje vreme mnogo nadrkana
Ja ne mislim da je dete od roditelja oteto, pre ce biti da je iz nekog doma za nezbrinutu decu kupljeno za neku sitnu lovu.
Gde da ih deportuješ, ako su odavleN?
Zanimljivo, ni ja.
Koliko luda treba da bude porodica (biološki roditelji),
koja je spremna da se odrekne ovakvog anđela, te prepusti domu za nezbrinutu decu ?
Ne verujem u to priču, skloniji sam većoj jezi - kidnapovanju deteta !
To je dobro pitanje budući da ih niko ne želi kod sebe. Oni koji su došli odnekud-vratiti ih odakle su došli. Zatvoriti granicu prema njima. Ostali koji se ne ponašaju u skladu sa zakonom-zatvor. Bilo bi teško, ali bi se problem riješio za tridesetak godina.
pa nisu nas kao decu odrasli dzabe plasili: ako ne budes dobar ukrasce te cigani...![]()
koja si ti paljevina...pa zasto onda otimaju/kupuju svetlu decu? sto im se ne omakne pa da ukradu neko garagance?
![]()