misterija dana

podelite vasa iskustva sa nama. sta ste danas misteriozno doziveli?

za promenu, noćas sam sanjao...
i to, ni manje ni više, nego o onome o čemu sam čitao pre nego što sam zaspao... O teoriji Jirgena Španuta... možda zato što planiram da otvorim temu o tome... mislim, nema tu nešto misteriozno (ne o teoriji, nego o mom snu), ali mi je novina da sam sanjao ono o čemu sam upravo razmišljao....

a ja sam dobio 5 iz A A. (astroloske argumentacije).
ja sam bas hteo da pohadjam OTO.. cujem da tamo piju krv u ritualnim ceremonijama... pice koje najvise volim, zelim da se uclanim.
NIsam ovde cesto, ali ako ovaj stvarno ide u osnovnu skolu.. onda ovde treba neki forumski red da se uvede.. da ne trosim svoje vreme i pamet na decijim forumima.
Inace Spavanje i San nisu isto, bolji je san jer kreiras nesto, spavanje nesto drugo. U svakom slucaju moja 'misterija dana' zasto nalazim ovde ovog lika sa slicnim nazivom kao ja... a bas sam hteo da stavim ovu cigru u avatar, a sad to nije to. :hahaha:

spinning-top-inception1.jpg

I ova Milica, mislio sam da je starija osoba, a pre mesec dana video sam devojku znatno mladju od 20 god sa takvm jednim zmajem iznad guze kako hoda ispred mene... srecom po nju bio je dan i sunce pa nisam skocio da joj popijem krv.

Eh, dodje red i na mene da napisem svoje danasnje iskustvo.

Sav premoren i neispavan sam otisao u skolu, casovi uglavnom dosadni, ekonomski predmeti itd... Pocinju oci same da mi se zatvaraju i dok sam "dremkao" slika koju sam zamisljao se odjednom pokazala jako realnom (!!!) a bio sam svestan da sam budan.. E sada, da li sam tako direktno mogao da upadnem u REM fazu ne znam, samo je bilo uvrnuto.

Bila sam na roditeljskom. Kako smo m.m i ja došli među prvima, mogli smo da biramo gde ćemo sesti. Ja sam, iz nekog razloga, zapela da sednemo u prvu klupu do vrata, i rekla mužu kako imam utisak da nam tu sedi sin. Kasnije se ispostavilo da zaista sedi u toj klupi. E sad, stvarno mi nije jasno odakle mi taj osećaj. Nit nam je on prethodno rekao gde sedi, niti je za sobom ostavio bilo šta što bi me upućivalo na takav zaključak.

Sav premoren i neispavan sam otisao u skolu, casovi uglavnom dosadni, ekonomski predmeti itd... Pocinju oci same da mi se zatvaraju i dok sam "dremkao" slika koju sam zamisljao se odjednom pokazala jako realnom (!!!) a bio sam svestan da sam budan.. E sada, da li sam tako direktno mogao da upadnem u REM fazu ne znam, samo je bilo uvrnuto.

to ti je sve zato sto si bio iscrpljen..!

to ti je sve zato sto si bio iscrpljen..!

A da se nisam astralno projektovao na kratko vreme ili slicno?! :neutral:

evo seto sam se i ovoga
jednom podavno kad sam bio kod zubara popravljao sam jedan prednji zub na gornjoj vilici pa mi je s toga data anestezija u gornju usnu, posle anestezije usna mi je previse otekla i otok je postepeno spadao citavih 20-30 dana, zubar je tvrdio da su sve njegove anestezije u redu a za to sta se desilo nije dao nikakvo ni priblizno objasnjenje, lekar opste prakze je samo rekao pa dobro vazno je da spada postepeno (na dalje analize nisam isao a nisu me ni slali), a nisam ni alergican na te anstezije kao ni na sta drugo... cak ni sad nisam 100% siguran da li se ikad vratila na normalnu velicinu pa ako neko hoce silikonske usne dovoljno je samo da ode kod tog zubara, jos je bio privatni svi pricali kao najbolji u gradu ccc, pa cale reko e ajde kod njega cemo

Poslednja izmena:
Meni se danas desila jedna neobična stvar..naljutila sam se ko nikad u životu.. doživela sam takvo pražnjenje emocija, da je to neverovatno. Nisam znala da umem tako da se razbesnim :lol: .
Nego, to je prava misterija za mene.. jer nisam sklona tome.

Back