TheMaky
Početnik
- Poruka
- 23
svako ima svoje misljenje ja volim bleka,marka,dampyra,zagora...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Br.2,cini mi se,zaboravio sam naslov
Zaista mi se svidja Mister no ali mnogo vise volim Zagora i Texa
mister no prvi put pilotira u broju 888 LMS Vazdusni Gusar...
888. 889 . 890 .. 891 su 4 stripa koja objasnjavaju kako je dzeri drejk postao Mister no obavezno procitait.
na zalost imam u kolekciji samo Mister no 888
imam ova 4 mister no za razmenu ili prodaju cena 60 din + ptt
931 Braca po krvi
938 Pirati iz gvineje
939 Kalahari
940 Juzni dijamant
Mr.No=Jery Drake(glupo ime do zla boga?)
Mr.No=Jery Drake(glupo ime do zla boga?)
potpisujem!
lms 567-570: Bekstvo, Velika pljacka, Mambo, mambo, Operacija "Pajper"
npr. Vredelo bi snimiti film po ovome
Khm, khm
http://rapidshare.com/users/9CRUVY
Nije sve, ***, ali ima. Ako bi neko bio ljubazan d skenira sve sto fali, pa da kompletiramo i da damo dalje na net.
Auuu brateeee! Kakav poklon! Ovo jurim odavno da nađem i juče naleteh na neki sajt na kome ima dosta stripova ali traže lovu i to telefonski ili karticom a to mi se baš nešto i ne sviđa, ko zna šta se krije iza toga. Pazi, broj telefona je u Nemačkoj ili Švici, tako nešto pa dobiješ kod i čekaš kraj poruke i razna čuda...
U svakom slučaju hvala za link, pravi poklon za novu!
Mister No rools!
Otpisan, ne jurim ja sve moguće stripove, daleko od toga. Treba mi Mister No i to ću nahvatati ovako ili onako, dok ne skinem svih 379 komada. Pored kompa sam svakako drugim poslovima skoro po ceo dan pa mi ne smeta da tražim, posebno ono do čega mi je stalo. Ja sam pokušavao kod nekih da nađem ali nisam uspeo. Daj mi neki kontakt od tog lika pa da vidim ima li ovo što mi treba. Pozdrav i hvala za ovaj 200.