MISTER NO je zakon!

• Začetnik teme Začetnik teme stojm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
citati mister noa podseca na gledanje holivudske produkcije 40-ih i 50-ih godina, dakle na vreme kada je film bio film a zvezda zvezda. ma koliko su nove tehnologije internet, video igre, filmovi, omoguzili ljudima da nadju zabavu na svakom koraku ono sto mister no moze da pruzi svakom citaocu je daleko vise od toga, nadam se samo da ce uskoro krenuti sa reprintom najbolji epizoda Mister Noa kao sto to ec cine sa zagorom jer doticni ima ponajbolje epizode od svih Bonelijevih junaka.

Zaista mi se svidja Mister no ali mnogo vise volim Zagora i Texa
mister no prvi put pilotira u broju 888 LMS Vazdusni Gusar...
888. 889 . 890 .. 891 su 4 stripa koja objasnjavaju kako je dzeri drejk postao Mister no obavezno procitait.
na zalost imam u kolekciji samo Mister no 888
imam ova 4 mister no za razmenu ili prodaju cena 60 din + ptt
931 Braca po krvi
938 Pirati iz gvineje
939 Kalahari
940 Juzni dijamant

Kakvih imas stripova za prodaju i odakle si?

potpisujem!

lms 567-570: Bekstvo, Velika pljacka, Mambo, mambo, Operacija "Pajper"
npr. Vredelo bi snimiti film po ovome

To sam baš i ja pomislio ima koju godinu kad sam pročitao da Ameri planiraju snimiti film o Dylanu Dogu. Mister No je rođen za veliko platno. Životniji je, zabavniji i luđi od svih američkih nakardnih i bicepsiranih strip-junaka mutanata. :mrgreen:

Khm, khm

http://rapidshare.com/users/9CRUVY

Nije sve, ***, ali ima. Ako bi neko bio ljubazan d skenira sve sto fali, pa da kompletiramo i da damo dalje na net.

Auuu brateeee! Kakav poklon! Ovo jurim odavno da nađem i juče naleteh na neki sajt na kome ima dosta stripova ali traže lovu i to telefonski ili karticom a to mi se baš nešto i ne sviđa, ko zna šta se krije iza toga. Pazi, broj telefona je u Nemačkoj ili Švici, tako nešto pa dobiješ kod i čekaš kraj poruke i razna čuda...

U svakom slučaju hvala za link, pravi poklon za novu!

Mister No rools!

Auuu brateeee! Kakav poklon! Ovo jurim odavno da nađem i juče naleteh na neki sajt na kome ima dosta stripova ali traže lovu i to telefonski ili karticom a to mi se baš nešto i ne sviđa, ko zna šta se krije iza toga. Pazi, broj telefona je u Nemačkoj ili Švici, tako nešto pa dobiješ kod i čekaš kraj poruke i razna čuda...

U svakom slučaju hvala za link, pravi poklon za novu!

Mister No rools!

kako si se obradovao za to malo stripova,sta bi tek radio da se docepas mog hard-diska sa 320 GB skeniranih domacih stripova z;)
i kad bi znao da je vec odavno skoro sve(osim zadnjih epizoda Strip-agentovih iz HR) skenirano i postoji u digitalnom obliku z:lol:
ti likovi koji su postavili to kao za citanje nisu nimalo mutavi z:)
ja sam to sve kupio kod jednog lika iz BG i kud i kamo mi je jeftinije platiti DVD sa narezanim stripovima nego tako citati il blejati satima pored racunara da bi sta skinuo sa nekog linka

Otpisan, ne jurim ja sve moguće stripove, daleko od toga. Treba mi Mister No i to ću nahvatati ovako ili onako, dok ne skinem svih 379 komada. Pored kompa sam svakako drugim poslovima skoro po ceo dan pa mi ne smeta da tražim, posebno ono do čega mi je stalo. Ja sam pokušavao kod nekih da nađem ali nisam uspeo. Daj mi neki kontakt od tog lika pa da vidim ima li ovo što mi treba. Pozdrav i hvala za ovaj 200.

Poslednja izmena:
Otpisan, ne jurim ja sve moguće stripove, daleko od toga. Treba mi Mister No i to ću nahvatati ovako ili onako, dok ne skinem svih 379 komada. Pored kompa sam svakako drugim poslovima skoro po ceo dan pa mi ne smeta da tražim, posebno ono do čega mi je stalo. Ja sam pokušavao kod nekih da nađem ali nisam uspeo. Daj mi neki kontakt od tog lika pa da vidim ima li ovo što mi treba. Pozdrav i hvala za ovaj 200.

napravi spisak sta ti treba pa posalji mi na PM ili maill
imam ja sve....z:lol:

Pa ti si legenda! z:dm5:

Počeo sam da skidam sa rapid-a ali *** ide sporo pošto može po jedan na svakih 15 min. Ajd' sad ću da vidim šta sam skinuo mada je to možda 30tak komada tako da je bolje da ne komplikujemo, staviš sve i kraj priče.

Poslednja izmena:
Bata Prle resio da jos jednom bude Deda mrazz:lol:

Za sve kojima je potrebno da nesto skinu dal sa Rapida,dal sa Medijafire il jos nekih 15-20 drugih stranica ovaj prigram je idealan

http://www.jdownloader.org/download

znaci samo treba nabacati linkove na njega (veliko zeleno + tj linkcolektor) i on polako skida sve zadato dok vi radite bilo sta drugo a ako imate toga vise nemorate ni nocu gasiti komp.

nema cekanja po 15-20 min ako niste premijum dovoljno je 2 minuta izmedju linkova...
uzivajte...z:poz:

Poslednja izmena:

Back