cao ljudi! citam skoro sve stripove, a kolekcionar sam Mister Noa. ko prodaje ili menja neka se javi! ko zeli da razgovara o stripovima neka pise! 8)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Br.2,cini mi se,zaboravio sam naslovrudy_kv:Pitanje za sve obozavaoce Mister Noa: u kojem stripu Mister No prvi put uzima pilotsku palicu u ruke?
NEPeruzzi:Br.2,cini mi se,zaboravio sam naslovrudy_kv:Pitanje za sve obozavaoce Mister Noa: u kojem stripu Mister No prvi put uzima pilotsku palicu u ruke?
Ma nije glupo, dobro ajde jeste em je ono mesto gde zivi bogu iza kicme, ali sve u svemu mnogo kul likabsonic:Mr.No=Jery Drake(glupo ime do zla boga?)
Pedya:Ono sto se meni prvo dopalo kod njega jeste sto dobija batine. Jeste l' vi nekad videli da je Bleka neko umlatio? E, to Mr.No-a cini mnogo zanimljivijim za citanje. Osim toga, Blek, Zagor, a o kap. Mikiju da i ne govorimo, svi su nekako skoro sveci, kao da ih je osmislila SPC.
Pedya:Ono sto se meni prvo dopalo kod njega jeste sto dobija batine. Jeste l' vi nekad videli da je Bleka neko umlatio? E, to Mr.No-a cini mnogo zanimljivijim za citanje. Osim toga, Blek, Zagor, a o kap. Mikiju da i ne govorimo, svi su nekako skoro sveci, kao da ih je osmislila SPC.
VeseliPlamichak:Mister No je stvarno jedan od retkih najmanje karikiranih avanturista u svetu stripa.Pre njega stavljam Corta zbog svoje originalnosti i istorijske kompleksnosti. Gotivan crtez,dobar zaplet i jasno definisani likovi sa dosta realnosti Mister Noa stavljaju daleko ispred svih onih koji su u to vreme bili aktuelni ovde( Blek,Komandant Mark,Kapetan Miki![]()
,pa i hvaljeni Zagor koji ipak nema nista vise od kostima i par 'vudu' epizoda....)
Buntovnik_Bez_Razloga:
Jedan, zaista realan strip junak.
Cak, pojavio se i u jednoj epizodi Marti Misterije.
Ma, skroz je OK lik.