Miss Universe 2009 zavrsen!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam gledala sve, videla sam samo izbor prvih pet. Miss Kosova - katastrofalna frizura! Pobednica iz Venecuele je lepa, i hrabar izbor flamenko crvene haljine, sviđa mi se i devojka iz Australije i devojka iz Portorika valjda (u ružičastoj haljini je bila).

Cili dan gonate tog Ademija, koji je taj?:eek:Tipkali na ovom podforumu?Ako ne, nemam pojma tko je:think:

On je jedan pristojan, obrazovan i kulturan ucesnik foruma koji se javlja sa Kosova i zastupa stavove svog albanskog naroda. Vec dugo je na Krstarici pa smo ga upoznali svi koji barem ponekad malo prosetamo do politike.
Meni je licno neistomisljenik na svakoj temi ali je dobar sagovornik i rado citam njegove postove. Jedino sto je kod njega smesno i sto bi donekle moglo "opravdati predrasude" koje vecina nas ima prema Albancima su njegovi avatari, na njima su uvek zene i to po nekom cudnom ukusu, najblaze receno prevazidjenom.

Po mom misljenju Srbija nikako nije trebalo da ucestvuje na ovom takmicenju iz vise razloga i bas mi je drago sto nismo nista osvojili, bilo bi mi jos draze da su naleteli na grupu albanskih navijaca pijanih od alkohola i"srece zbog uspeha" i da su ih ovi izvredjali i ponizavali , pa da sledeci put razmisle gde idu i pod kojim uslovima.

:dash::dash:
Pa ovo nisam ni vidila..majko moja ka bacvu da ima na glavi!:mrgreen:Strava i uzas...:mrgreen:Veci joj ovaj kunkolj(ne znam kako se ovo zove) na glavi nego cila glava:eek: i jos kad joj se sitim zubi...pane mi mrak na oci...ovo nema veze s vezom!
Je definitivno necu politiku u moju butigu, ali njena "ljepota" je nista nego cista politika.

aj okaci svoju sliku zivota ti, da tebe vidimo, kad si ovako kriticna.:confused:
ukusi se razlikuju ali koliko je ti ispljuva, mislila sam da gustera opisujes :(

aj okaci svoju sliku zivota ti, da tebe vidimo, kad si ovako kriticna.:confused:
ukusi se razlikuju ali koliko je ti ispljuva, mislila sam da gustera opisujes :(

Nemam potrebu za kacenjem svojih slika, dokazivanjem, nije mi stalo sto forum misli o mom izgledu, meni ...ali imam potrebu i moze mi se :mrgreen: komentirati nekoga tko je ucestvovao na takvom jednom natjecanju kao sto je izbor za MISS, a na nista ne lici i ruku na srce nije zasluzila biti opce tamo, a ne poniti titulu koju je ponila jer je po mom ukusu ruzna.Bilo je puno lipsih cura za drugu pratilju!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back