Miss Universe 2009 zavrsen!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam potrebu za kacenjem svojih slika, dokazivanjem, nije mi stalo sto forum misli o mom izgledu, meni ...ali imam potrebu i moze mi se :mrgreen: komentirati nekoga tko je ucestvovao na takvom jednom natjecanju kao sto je izbor za MISS, a na nista ne lici i ruku na srce nije zasluzila biti opce tamo, a ne poniti titulu koju je ponila jer je po mom ukusu ruzna.Bilo je puno lipsih cura za drugu pratilju!

naravno.:aha:

On je jedan pristojan, obrazovan i kulturan ucesnik foruma koji se javlja sa Kosova i zastupa stavove svog albanskog naroda. Vec dugo je na Krstarici pa smo ga upoznali svi koji barem ponekad malo prosetamo do politike.
Meni je licno neistomisljenik na svakoj temi ali je dobar sagovornik i rado citam njegove postove. Jedino sto je kod njega smesno i sto bi donekle moglo "opravdati predrasude" koje vecina nas ima prema Albancima su njegovi avatari, na njima su uvek zene i to po nekom cudnom ukusu, najblaze receno prevazidjenom.

moguce....moguce da je...individualno...:eek:

On je jedan pristojan, obrazovan i kulturan ucesnik foruma koji se javlja sa Kosova i zastupa stavove svog albanskog naroda. Vec dugo je na Krstarici pa smo ga upoznali svi koji barem ponekad malo prosetamo do politike.
Meni je licno neistomisljenik na svakoj temi ali je dobar sagovornik i rado citam njegove postove. Jedino sto je kod njega smesno i sto bi donekle moglo "opravdati predrasude" koje vecina nas ima prema Albancima su njegovi avatari, na njima su uvek zene i to po nekom cudnom ukusu, najblaze receno prevazidjenom.

Адем културан и образован?

Он је бре ЛИЦЕМЕР

Објасни ми само како лицемер може бити пристојан?
Пристојан је онај који на културан начин каже оно што жели да каже,

Pa i on kaze ono sto zeli da kaze, jos ni jednom nije rekao ono sto bi mi zeleli da kaze. :p

Ne znam, mozda covek uopste i nije Albanac, mozda se i ne javlja sa Kosova, mozda je stvarno licemer i mozda mu je Krstarica posao ali kad pise ne vredja, ne psuje, prizna kad je lupio glupost, brani stav za koji misli da je ispravan.
I sto puta mi je drazi nego npr onaj Inagadada i sl. bratija. Svaka ptica svome jatu i to postujem kod Adema.

Sad da brisemo ovaj spam i razgovor o drugim ucesnicima. :)

[/B]

Pa i on kaze ono sto zeli da kaze, jos ni jednom nije rekao ono sto bi mi zeleli da kaze. :p

Ne znam, mozda covek uopste i nije Albanac, mozda se i ne javlja sa Kosova, mozda je stvarno licemer i mozda mu je Krstarica posao ali kad pise ne vredja, ne psuje, prizna kad je lupio glupost, brani stav za koji misli da je ispravan.

Па катице види се да ниси стално на политици

[/B]

I sto puta mi je drazi nego npr onaj Inagadada i sl. bratija. Svaka ptica svome jatu i to postujem kod Adema.

Sad da brisemo ovaj spam i razgovor o drugim ucesnicima. :)

To je jedna smradina provokatorska

Pravi izbor! Lepa je...:heart: jedino sto mi malo smeta je osmeh, koji cesto ne deluje bas iskreno ili je preteran....mada nije to neka zamerka...

Zubi...prekrasni...:heart:

Prilozi

• gallery_photo1249677785venzuela_0.jpg
    gallery_photo1249677785venzuela_0.jpg
    35,4 KB · Pregleda: 24
  • gallery_photo1249677787venezuala_2.jpg
    gallery_photo1249677787venezuala_2.jpg
    35,4 KB · Pregleda: 23
  • gallery_photo1250097364Venezuala.jpg
    gallery_photo1250097364Venezuala.jpg
    32,1 KB · Pregleda: 20
  • stefania-fernandez5.jpg
    stefania-fernandez5.jpg
    19,3 KB · Pregleda: 27
Koja ti ta prva?? Jel to ona kravetina iz Crne Gore sto govori najvise jezika tj 6 ( srpski,bosanski,hrvatski,crnogorski :) , ruski i engleski ) a vidim sad na sajtu miss universe da je izbacila srpski i hrvatski hahahahhahahah!!!! Koja je to bljuzga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back