Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
I naravno jos jedna kruna Venecueli!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bas pratila, ali pobjednica je lipa!
Miss Hrvatske, a ni Srbije mi nisu nista posebno, dok Miss Kosova, nisam znala ni da postoji, je ruzna ki ponoc!!! Stvarno ruzna!
auuuu...sad kad te Adem...procita....
Tko je sad pa to?
Aj nemoj te me zaludjivat viodila sam zensku MISS Kosova pa sam se cudila cudom!
Od kud njima predstavnica?A ruzna je ki noc!
I ovo nema veze sa politikom...cisto komentiram temu....mada se i dalje cudim od kud Kosovu predstavnica za MISS
Nisam bas pratila Miss Universe, ali pobednica nije losa...
Mada meni ni Miss Kosova nije bila bas ruzna, ako se dobro secam...
Ja sam mozda malo pobrkala... Ma ko ce ih sve upamtiti...
Jel ovo Miss Kosova?
Pogledajte prilog 60856
a nemam ti pojma!vidila san je 10 minuta prid kraj, ima uzasno rijetke i ruzne zube!
E zube joj nisam stigla videti...
Ali to je bizarno, ne mozes da pricas o MU bez politike, jer bez nje taj smesni izbor ne bi ni postojao =)
Slazem se ja sa tobom, ali to je objasnjenje kako neko poput miss Kosova moze biti druga pratilja, da nije miss Kosova nego miss Nemacke, ne bi usla ni u prvih 10, tako da njima ocigledno ima veze odakle dolazi.
Sa druge strane mi nije jasno zasto su sve onako gadno obucene, za to ne mogu da okrivim Donalda.
Ti se ne salis????
Ja nemam pojma tko su pratilje, ne mogu virovati....zenska je nula!!! Cista nula, ja joj nisam gledala u cice i guzice ali zubi su joj katastrofa u faci je ruzna, cak mi nije ni simpaticna, ona druga pratilja. Gospe moja!