Mišljenje

Ja zaista ne razumem o cemu ti govoris 🤣
ali prepostavljam da igrackica nije za malu decu, da ne progutaju slucajno.
Vidi li zenski deo moderacije ovo, obrisace i tvoj i moj komentar 😅😁😁

Pa da, deluje da se po prvi put nasla u takvoj situaciji pa ne zna sta da radi, al mlada je naucice. A on stariji lisac, al opet kazem samo prica, ako nema smisla dalje, svako svoim putem
ebace nas moderatkinje garant
:mrgreen:
Svaka skola se placa,bitno je da ne nasednes dvaput na istu caku..
Koliko sam im dao na tu foru sto mi zao te osobe dok nisam skapirao da su to vec razradjeni sabloni mogo sam 5 god da krstarim svakog leta po 15 dana :lol:

samo posmatraj, analiziraj i slazi kockice kao puzzle, nemoj samo srcem da ides. Verovatno znas koliko mu je plata i mozes da pratis koliko mesecno otprilike potrosi a koliko mu ostaje. Jel znas neke njegove kolege? ako je navikao da zajmi vrv zajmi i od njih

Svaka skola se placa,bitno je da ne nasednes dvaput na istu caku..
pa to.
Koliko sam im dao na tu foru sto mi zao te osobe dok nisam skapirao da su to vec razradjeni sabloni mogo sam 5 god da krstarim svakog leta po 15 dana :lol:
Vaginalne manipulacije 😅
Ja sam jednom ispao bas pavijan, ne znam sta mi bi, vratio se iz inostranstva pun para, tamo sljakao, a zeljan druzenja, provoda, zabave, i bukvano tek sto sam dosao, nije dan dva proslo, drug i ja u kafanu i spandjam se tu sa jednom devojkom, iskreno nasi smo, ja hteo samo znas vec isto vece, al nije se dala, kao sutra se vidimo, i vidimo se..i tako dan za danom..i nista mi kao u vezi, ona studirala tako da ono nesto malo imala, a ja kao pusten sa lanca, bahatio se ko blesav, i ja za tih par meseci sto sam bio sa njom tacno pola ustedjevine spiskam, a nisu bile male pare.
I nista kad smo raskinuli, ajd nazad, rmbaci da nadoknadis.

Necu vise nikada da mu pozzajmljujem ,htela sam da ispadnem čovek i pomognem,rekla sam da vrati kad bude mogao,nisam mu dala rok. Obično ljudi koji su u vezi ne smatraju ni da moraju da vrate taj novac posle.
Od sada ću biti oprezna.
Tih 200e nisu velike pare. U vezi svakako nije problem što si mu pozajmila. Dobro je odrediti granice koliko nekome najviše možeš pozajmiti. Ako postaviš granicu na 200e ili 400e, sasvim je OK :)
Ne smatram da je lepo nekoga previše špijunirati. Ali, pošto nije sigurno da on govori istinu u vezi kocke, budi na oprezu po pitanju braka i dece. Nikako ne srljaj u to sa njim. Iako nije sve u novcu, neki minimum je neophodan za neke stvari. Sačekaj nekoliko godina da se vidi hoće li se on dovoljno finansijski stabilizovati da bi mogao da učestvuje u izdržavanju dece.

Da,od sada ću pametno. Nema više nikakavog popuštanja..ako treba sve ću mu reći šta mi smeta..Treba da se vidimo večeras ili sutra, a juče mi kaže da mu je sa kolima bilo nešto pa je morao da plaća neke troškove kod majstora i da mu je krivo što je morao da daje taj novac baš sada. Videćemo da li je neki novi problem na pomolu.. inače mi je čudno bilo, njegov drugar s kojim je mnogo blizak je pre dva meseca pravio rodjendan svojoj ćerki u restoran,i moj dečko nije išao. Kaže zvao me je,ali iskreno mnogo je veliki trošak pa zato nisam bio. Meni je čudno iskreno ,da li ga je uopšte zvao ili je moj momak stvarno toliko bio loše sa finansijama da nije mogao da ide..

kod mnogo dobrog drugara nije isao na rodjendan? Pa da je ne znam kakva situacija mogao je da pozajmi 50 eura i ode? Jel on ima dozvoljeni minus na racunu, kreditne kartice , kako tu stoje stvari?

Ćao svima,
potrebno mi je vaše mišljenje i iskustvo.

U vezi sam skoro 6 meseci i sve u svemu nam je lepo, zbližili smo se i zavolela sam ga. On mi generalno poklanja pažnju stvarno,za sada je super prema meni, ali što se tiče poklona i znakova pažnje ,skoro da ih i nema. Nisam osoba koja traži skupe stvari, zaista sam skromna i podrazumeva mi se neka sitnica tu i tamo. Na primer, za rođendan na početku veze nisam dobila ništa. Za ovih 5 ipo meseci, osim jedne bombonjere, običnog buketa i po koju ružu na samom početku, ništa posebno. Nekad mi donese kinder jaje ili čokoladicu, i to je to.
Znam da materijalno nije najbitnije, ali se nekad zapitam da li je to normalno. On ima 33 godine i radi državni posao, ja imam 25. Znam i da je imao nekih finansijskih problema, sama sam mu ponudila da mu pomognem i pozajmila sam mu dva puta po 100e, jer nisam mogla da ga gledam tužnog i u problemima. Rekla sam mu da se ne brine, da vrati kad bude mogao. Inače kada izađemo npr u kafić, uglavnom on plati račun, ali i ja često platim, kao i kad idemo u market,nekada ja,nekad on.
Znam da mnogi sad misle da treba sa njim da razgovaram, i to stoji, ali mene baš zanima da li neko ima slična iskustva i šta vi iskreno mislite o ovoj situaciji.
Hvala unapred na odgovorima

Isto priča drugarica. Bukvalno ništa mi ne poklanja... Mada, mi žene volimo to, naš jezik ljubavi je da volimo da dajemo i onda mislimo da će tako i oni.
Mada, neki muškarci kažu da se tako može razlikovati ko te voli a ko ne
Jooooj čitam ovo i ne verujem koja sam ja glupača...imam 50 godina i NIKAD nisam dobila jbni POKLON...
Ali stvarno nisam, a generacija sam koja je čekala te budale da dođu iz vojske. Ljubav...koji k u r a c, Ortak...

Ništa mala, pametna si. Kod tebe ima i to da ne daš džabe, ja sam generacija koja bi ispala kurwa da je uzimala, mi smo totalno u drugom vremenu živeli, ja ne mogu da ti dam nikakav savet.

kod mnogo dobrog drugara nije isao na rodjendan? Pa da je ne znam kakva situacija mogao je da pozajmi 50 eura i ode? Jel on ima dozvoljeni minus na racunu, kreditne kartice , kako tu stoje stvari?ne znam t

kod mnogo dobrog drugara nije isao na rodjendan? Pa da je ne znam kakva situacija mogao je da pozajmi 50 eura i ode? Jel on ima dozvoljeni minus na racunu, kreditne kartice , kako tu stoje stvari?
Taj drugar je ćerki pravio 18.rodjendan
E sada ne znam da li je moj dečko njemu rekao da ga ne zove zbog troškova ili ga ovaj sam nije zvao. Ne znam zaista..

Vidi,,drugari su a poklonu se ne gleda u zube..i da je stavio detetu 20 a ne 50 eu ja mislim da to ne bi bio problem.
Ovo mi liči na novu taktiku da izvuče jos koju kintu na foru tebi zao i zelim ti pomoci.
Stavi ga na Test!
Kazi da si u krizi i da bi ti značilo 100 eu a drugih 100 kad bude mogao..Otkačice te garant.

Vidi,,drugari su a poklonu se ne gleda u zube..i da je stavio detetu 20 a ne 50 eu ja mislim da to ne bi bio problem.
Ovo mi liči na novu taktiku da izvuče jos koju kintu na foru tebi zao i zelim ti pomoci.
Stavi ga na Test!
Kazi da si u krizi i da bi ti značilo 100 eu a drugih 100 kad bude mogao..Otkačice te garant.
mislis da je to ipak skrtost?

Stavi ga na Test!
Au, bravo. Neka to , kako bi se reklo "seče u korenu", dok ne postane emotivno vezana i zaljubljena pa da ne može da ode.

Au, bravo. Neka to , kako bi se reklo "seče u korenu", dok ne postane emotivno vezana i zaljubljena pa da ne može da ode.
Ma dobro je ebe taj,zensko kad se zacopa i sto kod nas kazu kad
" dobroo mooda biju guzuu!!
:lol:
to dok se osvesti ima zadnji dinar da mu da.
Mislim sad se malo povratila i ima sumnje cim se oglasila za misljenje al kad opet je kresne koliko skapirao ne vidjaju se često dace ona jos stotku :)

Back