MISLJENJE PROSECNE DEVOJKE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neogeo:
Da moze da zavisi od raspolozenja koje je kod nas cesto promenljivo, da, e sad ovo drugo valjda sve zavisi od osobe. Nemoj da mislish da ne bi popio samar ( u najgorem slucaju) i od neke "urbane" devojke.

a da li bi bilo tog samara,i pored takvog predloga,ako bi to bilo lepo,kulturno,ponudjeno,samo kao opcija,a ne kao zahtevanje,ili vredjanje nje same...........

vidbudale.gif

ma lepo pridjes devojci i kazes "Treba mi jedna kulturna devojka, da mi izbaci ove nekulturne misli iz glave" . Najgore sto moze da ti se desi jeste samar nasta odgovaras "e bas ti hvala imas pice" u suprotnom ............ sta treba da ti drzim svetju ?!

a tim oces neces mozes da upoznas koliko jedno sexipilno zensko koleno moze da oladi citavu situaciju... da, da...

nikola84:
Ne,nije stvar u jeftinom sexu,pitanje je da li kada devojka kaze NE zaista to 100% misli ili mozda...mozda

ja sam napisala sta bih ti rekla kad bi me pitao, i ja nisam pisala o jeftinom seksu.....momce nije samo na balkanu, vec i u celom svetu takav pristup veoma prost i devojke koje pristaju na takve stvari ne postoje (ok, postoje, ali to rade za pare, to jest ***** su).... :roll:

Ja predlozio jednoj upravo sexs za jedno vece i to na eskurziji u najlepsem gradu na svetu, u prelepom hotelu. Jeste da smo oboje imali u BG.svoje polovine,ali trebalo je to iskoristiti. Glupaca nije pristala, i na kraju je krexxx neki slepac, a ja jos veci pa nisam otisao na crnkinje...

latica:
Bila tema. U teoriji svim muskarcima je to super, mada vise onima koji su zeljni. U praksi samo njih 90% je spremno da nakon toga bude u vezi, postuje tu osobu bla bla

Куку...опет прича о сексу и поштовању....:roll:

Знаш шта би рекла моја баба:
'''Дала - не дала - УВЕНУЋЕШ!'' :wink: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back