Mišljenje o znaku škorpije

Djokovic koji je super sportista,najveci teniser itd koliko god se trudio da ocara mase nema tu harizmu Blizanac
Ne bih ni ulazio u ovu priču u kojoj se diskusija bazira samo na sunčevim znacima Linde G. da nije postalo presmiješno.Astrološki vrtić😂😂
Vi ljudi,potpuno previđate da čovjek nije znak i da je takva generalizacija kakva ovdje cvjeta najobičnije dno astrološkog razmišljanja.Ajde,da prihvatim to da dnevne Škorpije imaju glavno Svjetlo,Sunce u Škorpiji i bar nešto što ih donekle čini pravim pripadnicima tog znaka.Ali zato Škorpioni rođeni noću nemaju nikakav dominantan lični faktor u svom Suncu,njihovo glavno Svjetlo je Mjesec.I više taj neko ima osobine Mjesečevog znaka nego Škorpije.
Isto tako,nečiji definitivni lični faktor, nebitno da li vladar uma ili vladar duše,nikad nije to 🌞♏ koje toliko arčite u diskusijama.Ako ubodete od ovoliko navedenih Škorpiona neke dnevne ni onda nije sigurno da ste našli pravi potpis Škorpije.
Ascendent Škorpija,Mjesec♏ ili Merkur♏ je već nešto drugo.To je PRAVI lični faktor Škorpije.I što više od ovog navedenog imate - tim više jeste prava Škorpija.
Evo pogledajte Nadala.Upravo kao pravi protivnik venerično bikovskog Đokovića.
Rođen kao Asc Škorpija,
Rafael Nadal nema vladara uma u Škorpiji,niti mu je tamo vladar duše.Ali Asc,najjači ugao karte je ♏.Borac.Njegov glavni kvalitet je borba do zadnjeg atoma snage.Otpisan bar pet puta u karijeri,i opet se vraća.Više puta operisao koljena,skoro i stopalo.Igra pod tabletama i bolovima,a opet protivnici uglavnom nemaju dobar odgovor na njegovu igru.Osim izuzetnih naravno.I baš kod njega se dobro vidi potreba za dominacijom,koliko drži do tog da je najbolji.Sav svoj život je posvetio tome da dominira u tenisu.Godinama unazad ako je rovit do nesposobnosti za sezonu,on će se fokusirati na onu jednu podlogu gdje je najjači,i na jedan turnir, najvažniji i najveći turnir na šljaki,Pariz.Nadal je zato suštinska,prava Škorpija.Dominacija ili ništa.
Uglavnom,to je to.Lični faktor mora da se nalazi u Škorpiji da bismo nekog mogli da definišemo kao Škorpiju.
Tačka Fortune u ♏ isto daje jake osobine Škorpije.Dodajte je ranije navedenim faktorima.
Znači,uozbiljite se malo u smislu da razdvojite šećerleme i šarene laže Imšira, Keplera,Dupora od stvarnog znanja koga ima ali ga ne tražite i ne koristite.Imate 30-50 god.,zreli ste ljudi.Ne možete više da čitate astro slikovnice.Mislim,možete,ali u tome nema suštinski korisnog materijala ako želite do stvarnog znanja.

prije nego sam uradila natalnu krenula sam redom citati sve znake i biljeziti u kojima sam se prepoznala

u ovom da, ovaj nije itd

Nrp. krenula od Ovna, nisam, Bik nista, Blizanci nista, Rak boga mi ima me, Lav nidje veze i tako redom...

prepoznala sam se u svih pet znakova koje su mi u natalu u ostalima ic se nisam prepoznala, samo sam ih krizala

Jedino sam omasila u Djevici, tu sam se pomalo pronasla a nemam je nigdje na vidiku, poslije negdje proocitam da imamo dosta slicnosti al dobro...nebitno

Hocu reci da sam satkana od energije koja mi je dosla iz samo pet sazvezdja, e sad hebem li ga gdje su mi bili, koje planete i u kojim kucama iskreno zabole me uvo

e tako, prijatnu noc vam zelim svima :kpozdrav:

Mišljenja sam da postoje dva tipa škorpija. Dva opozita. Prvi je odmah i sada (po svaku cenu, bez obzira na posledice), a dugi tip je "tiha voda breg roni". Mislim da ide sa godinama, iz ličnog uskustva;)
To ti je Ovan
drag.gif

Jedino dostojan rival Skorpiji kao ljubavniku je Ovan i to je to ovi ostali samo nek su zdravo.Zene prirodno traze muskarca a muskarac je Mars.Ovan ozbiljan rival respekt.Ovo ostalo muskrac Vagica,Djevicica,Bik,Lav ne zasmijavajte me

Ja sam citao na vise mesta da su Skorpija i Bik najbolja sex kombinacija. :rtfm:

Nego vidim ovde ima strucnjaka za horoskop, jel moze neko ukratko o znaku bik podznak blizanac :super:

Tako je.Ascendent je naše fizičko Ja,ali stari izvori naglašavaju takođe da Asc,odnosno prva kuća predstavljaju i naš intelekt,ili način na koji nam radi um.
Pa da... ja sam skorpija/blizanac... mesec u jarcu. 18 i 30, da li se to racuna u dan?
Inace retko prepoznaju skorpiju u meni... samo oni koji me dobro poznaju, a sto se tice intelekta i kako radi moj um, tu sam tipicni blizanac, sa talentima skorpije za medicinu, resavanje misterija i sl. Ali to su samo interesovanja, bez zelje da se zaista bavim time.
I sta znaci taj Jarac? Tu se ne prepoznajem uopste

Pa da... ja sam skorpija/blizanac... mesec u jarcu. 18 i 30, da li se to racuna u dan?
Inace retko prepoznaju skorpiju u meni... samo oni koji me dobro poznaju, a sto se tice intelekta i kako radi moj um, tu sam tipicni blizanac, sa talentima skorpije za medicinu, resavanje misterija i sl. Ali to su samo interesovanja, bez zelje da se zaista bavim time.
I sta znaci taj Jarac? Tu se ne prepoznajem uopste
Prvo mi lajkuj tu objavu pa možemo dalje da pričamo.

Nije do lajka nego do tog da li i formalno pokazuješ da vrednuješ ovakav slobodnomisleći komentar kakav je moj.Jer je rijedak u moru ovih "čovjek je znak" drugih.
E pa nije čovjek samo znak,posebno ne Sunčev.
Na to sam mislio,na realan,objektivan pogled na astrologiju.Izvorni prije svega.
Da ne vrednujem misljenje, ne bih citirala i postavila pitanje.
Lajkovi postojie da ih vide drugi :D

Htio sam da kažem konkretno za tvoju kartu,evo ne kapiram kog si pola,ali nije ni bitno za ovu priču,da su važniji za naš mentalni sklop drugi faktori,Sunce najmanje.Znači taj Mjesec u Jarcu makar se ne pronalaziš sama/sam,to je mnogo ličan faktor svakog od nas.Dijelom je pokazatelj tvog uma svakako.

Htio sam da kažem konkretno za tvoju kartu,evo ne kapiram kog si pola,ali nije ni bitno za ovu priču,da su važniji za naš mentalni sklop drugi faktori,Sunce najmanje.Znači taj Mjesec u Jarcu makar se ne pronalaziš sama/sam,to je mnogo ličan faktor svakog od nas.Dijelom je pokazatelj tvog uma svakako.
Zenski pol je u pitanju.
Toliko shvatam i ja. Ali mi ne objasnjava nista.
Neko mi je jednom objasnjavao da taj mesec u Jarcu zapravo predstavlja nacin na koji pokazujem emocije i kako se borim sa njima.
Ali i to mi je nejasno

Back