Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Doduse ja muske skorpione gledam bas ko nekog svog, ono iz porodice, ko bratstvo neko 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sve imaju decke samo ja bruka zenskog roda, tries godina u brak samo jedan, ko nevina skoro hbte![]()
Ne bih ni ulazio u ovu priču u kojoj se diskusija bazira samo na sunčevim znacima Linde G. da nije postalo presmiješno.Astrološki vrtićDjokovic koji je super sportista,najveci teniser itd koliko god se trudio da ocara mase nema tu harizmu Blizanac
Autori izvorne,dakle,prave astrologije računaju nekog kao Škorpiju ako je njegov Asc tamo.Prosta priča.Jeste,...mi sa Asc u škorpiji smo još gori!![]()
Zar Asc nije naša spoljašnost? Kako nas drugi vide i doživljavaju, ne kako se mi zaista osećamo.Autori izvorne,dakle,prave astrologije računaju nekog kao Škorpiju ako je njegov Asc tamo.Prosta priča.

To ti je OvanMišljenja sam da postoje dva tipa škorpija. Dva opozita. Prvi je odmah i sada (po svaku cenu, bez obzira na posledice), a dugi tip je "tiha voda breg roni". Mislim da ide sa godinama, iz ličnog uskustva![]()
Sad će one da ti kažu kakav si kao da sam ne znašOvako, ja sam u znaku škorpija u podznaku ili devica ili vaga, ne znam negde pokaže vaga negde devica, mada češće devica. Ovaj muško sam i ne razumem se baš puno u horoskop, pa bih želeo nekog ko se razume da mi pojasni šta to znači za mene, mislim na znak i podznak koje posedujem.
Jedino dostojan rival Skorpiji kao ljubavniku je Ovan i to je to ovi ostali samo nek su zdravo.Zene prirodno traze muskarca a muskarac je Mars.Ovan ozbiljan rival respekt.Ovo ostalo muskrac Vagica,Djevicica,Bik,Lav ne zasmijavajte me

Ja kao skorpija nemam takvo iskustvo... valjda zbog blizanca u podznaku... on i bik, nebo i zemlja... bukvalno.Ja sam citao na vise mesta da su Skorpija i Bik najbolja sex kombinacija.
Nego vidim ovde ima strucnjaka za horoskop, jel moze neko ukratko o znaku bik podznak blizanac![]()

Pa da... ja sam skorpija/blizanac... mesec u jarcu. 18 i 30, da li se to racuna u dan?Tako je.Ascendent je naše fizičko Ja,ali stari izvori naglašavaju takođe da Asc,odnosno prva kuća predstavljaju i naš intelekt,ili način na koji nam radi um.
Prvo mi lajkuj tu objavu pa možemo dalje da pričamo.Pa da... ja sam skorpija/blizanac... mesec u jarcu. 18 i 30, da li se to racuna u dan?
Inace retko prepoznaju skorpiju u meni... samo oni koji me dobro poznaju, a sto se tice intelekta i kako radi moj um, tu sam tipicni blizanac, sa talentima skorpije za medicinu, resavanje misterija i sl. Ali to su samo interesovanja, bez zelje da se zaista bavim time.
I sta znaci taj Jarac? Tu se ne prepoznajem uopste
Ako su lajkovi obavezni, ne moramo da pricamo.Prvo mi lajkuj tu objavu pa možemo dalje da pričamo.
Nije do lajka nego do tog da li i formalno pokazuješ da vrednuješ ovakav slobodnomisleći komentar kakav je moj.Jer je rijedak u moru ovih "čovjek je znak" drugih.Ako su lajkovi obavezni
Realan pogled na astrologiju je kad se ne gleda na astrologiju.Nije do lajka nego do tog da li i formalno pokazuješ da vrednuješ ovakav slobodnomisleći komentar kakav je moj.Jer je rijedak u moru ovih "čovjek je znak" drugih.
E pa nije čovjek samo znak,posebno ne Sunčev.
Na to sam mislio,na realan,objektivan pogled na astrologiju.Izvorni prije svega.
Da ne vrednujem misljenje, ne bih citirala i postavila pitanje.Nije do lajka nego do tog da li i formalno pokazuješ da vrednuješ ovakav slobodnomisleći komentar kakav je moj.Jer je rijedak u moru ovih "čovjek je znak" drugih.
E pa nije čovjek samo znak,posebno ne Sunčev.
Na to sam mislio,na realan,objektivan pogled na astrologiju.Izvorni prije svega.
Tebe su maltretirali astrolozi u detinjstvu,mislim sa TV-a.Jer možda si previše slušao/gledao Colju ili Anđelu Slobodinu,kasnije prešao na JLGB,a to su sve traumatična iskustva.Realan pogled na astrologiju je kad se ne gleda na astrologiju.
Ne tebra, odrasto sam uz Milana Tarota.Tebe su maltretirali astrolozi u detinjstvu,mislim sa TV-a.Jer možda si previše gledao Colju ili Anđelu Slobodinu,kasnije prešao na JLGB,a to su sve traumatična iskustva.
Naravno da si stekao mišljenje da je zdravije odmaknuti se od takve astrologije jer ONO i nije astrologija.
Zenski pol je u pitanju.Htio sam da kažem konkretno za tvoju kartu,evo ne kapiram kog si pola,ali nije ni bitno za ovu priču,da su važniji za naš mentalni sklop drugi faktori,Sunce najmanje.Znači taj Mjesec u Jarcu makar se ne pronalaziš sama/sam,to je mnogo ličan faktor svakog od nas.Dijelom je pokazatelj tvog uma svakako.
Tarot već nije moja oblast da bih mogao da komentarišem.Ali dobro da ti ove navedene i naravno neki drugi kao Veličko npr nijesu posledično ostavili reperkusije na psihu.Pozdravljam te.Ne tebra, odrasto sam uz Milana Tarota.
Dosta serijskih ubica su Škorpije, a ima i puno Vaga i Djevica.I Borilovic je bio skorpija, nije na odmet napomenuti![]()