Кажу искуство стекнеш обично онда када нигде више не можеш да га примениш.
E ovo je za medalju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кажу искуство стекнеш обично онда када нигде више не можеш да га примениш.
Zdravo svima!
Vidim da puno vas ovde ima iskustva sa kupovinom stanova, makar se razumete bolje od mene koji nemam pojma o tome, pa bi mi značilo vaše mišljenje i preporuka.
Hteo bih da podignem kredit za stan u visini od 50.000-60.ooo evra, ovo su neke okvirne karakteristike koje bih voleo da taj stan ima:
-Lokacija u prečniku od 6-7km od centra (U obzir dolaze Čukarica, Julino brdo, Žarkovo, Miljakovac, Zeleno naselje, Mirijevo 1, Karaburma, NBG, Zemun)
-Terasa
-Veliko kupatilo
-kuhinja koja se spaja sa dnevnim boravkom
-Po mogućstvu, odvojena spavaća soba
Našao sam jedan baš takav stančić, SAVRŠEN JE, ali mi ne odgovara lokacija. U pitanju je sledeći stan:
https://cityexpert.rs/prodaja/stan/24020/dvosoban-mihaila-bulgakova-zvezdara
Otprlike bih voleo da moj stan ovako izgleda. Za mene je ovo savršen spoj rasporeda i veličine prostorija
Isto me zanima - gorepomenut stan je u potkrovlju, Kakva su vaša iskustva sa takvim stanovima? Na šta posebno da obratim pažnju?
Hvala unapred!![]()
Bio sam u nekim opakim gajbama po NBG-u, uglavnom kod Arene...ali mnogo ih cene, kvadrat skoro pa 2 soma, nek se nose...
- - - - - - - - - -
Jel dolazi u obzir Bezanija?
Moj drugar je nedavno tu kupio stan, a uzeo je kredit od 70.000 eura.
Zdravo svima!
Vidim da puno vas ovde ima iskustva sa kupovinom stanova, makar se razumete bolje od mene koji nemam pojma o tome, pa bi mi značilo vaše mišljenje i preporuka.
Hteo bih da podignem kredit za stan u visini od 50.000-60.ooo evra, ovo su neke okvirne karakteristike koje bih voleo da taj stan ima:
-Lokacija u prečniku od 6-7km od centra (U obzir dolaze Čukarica, Julino brdo, Žarkovo, Miljakovac, Zeleno naselje, Mirijevo 1, Karaburma, NBG, Zemun)
-Terasa
-Veliko kupatilo
-kuhinja koja se spaja sa dnevnim boravkom
-Po mogućstvu, odvojena spavaća soba
Našao sam jedan baš takav stančić, SAVRŠEN JE, ali mi ne odgovara lokacija. U pitanju je sledeći stan:
https://cityexpert.rs/prodaja/stan/24020/dvosoban-mihaila-bulgakova-zvezdara
Otprlike bih voleo da moj stan ovako izgleda. Za mene je ovo savršen spoj rasporeda i veličine prostorija
Isto me zanima - gorepomenut stan je u potkrovlju, Kakva su vaša iskustva sa takvim stanovima? Na šta posebno da obratim pažnju?
Hvala unapred!![]()
nekretnina u bege je dobra stvar...može fina kintica da se uzme za kiriju
ovde u strogom centru možeš da iznajmiš garsonjeru za 300..ali isto toliko dobiješ i za 1,5 stan
Ако имаш среће...то за гарсоњеру.
Моја пријатељица није могла годину дана да нађе станара за једнособан стан у Браће Југовић. На крају јој се уселила нека девојка која је плаћала 200 евра, а у зимској сезони је тражила попуст због грејања.![]()
nikad gore vreme za izdavanje. zato se i rentaju najčešće kao kupleraji stan na dan tzv.
Crveni krst nije naselje to je deo grada i vrlo je sirok pojam.Naslanja se na Vracar i prostire do Zvezdare. Tamo ima mnogo novih zgrada i cene su jake.Upravo tako kako si napisao.Koje ulice su najbolje na Vračaru, Kalenic, Trnska, Baba Višnjina...nudjeno mu je naselje Crveni Krst ali ja mislim da je, za 1900 -2500€ po kvadratu u novogradnji, bolje gledati onda oko Knez M staru gradnju za taj iznos
- - - - - - - - - -
Nisam nista razumeo, al ok je![]()
Znas kako dok imas decu u mladjem do adolescenskom periodu zivot u centru ima prednosti. Moja od 12.godine ide sama sa Vracara u centar na neke aktivnosti i vraca se jer je osvetljeno, ima saobracaja i ljudi, blizu ti je sve, a sada kada je pocela da izlazi do malo kasnije opet je lakse nego da smo kao sto smo planirali otisli van grada...mislim ne bukvalno ali npr na Senjaku da zivis ili u Zarkovu moras da ides po decu, da ih vracas...stvarno ko u centar dodje mora da je opasno zaostao kad zeli takvu guzvu
Znas kako dok imas decu u mladjem do adolescenskom periodu zivot u centru ima prednosti. Moja od 12.godine ide sama sa Vracara u centar na neke aktivnosti i vraca se jer je osvetljeno, ima saobracaja i ljudi, blizu ti je sve, a sada kada je pocela da izlazi do malo kasnije opet je lakse nego da smo kao sto smo planirali otisli van grada...mislim ne bukvalno ali npr na Senjaku da zivis ili u Zarkovu moras da ides po decu, da ih vracas...
Sto se mene tice ja bih volela da zivim u nekoj mirnoj ulici da sam okruzena zelfenilom, da nomad parking stres. Sa mojim ostecenim zivcima za mene center nije sigurno.
Meni kad bi neko rekao da moram ziveti u stanu ja ne znam sta bi radio...izludeo bi sigurno.. Ne moze dvoriste nista da zameni.. Jos ja imam vece dvoriste pa voce pa cist vazduh.. Za opustanje zivaca milina... Dovoljno je na terasu da sednem i da gledam u daljinu...