Misljenje o nekretnini u Bg?

Зашто Западна Европа? Да после папрено издајем мигрантима? :lol:

Pa Ima i to smisla :lol: pa biras uredjenu drzavu u ekspanziji. Kod nas je haos nazalost. Ja bih u Moskvu najradije.

- - - - - - - - - -

a to

zapadna evropa je vrlo loša ideja po mom mišljenju

Znas kako jos uvek je bolje nego kod nas...Pogotovo ako Ima vece kolicine novca nikako ne bi trebao sve na jednom mestu da kupi.

По Врачару не можеш да прошеташ од псећих гована...Воле врачарска "господа" псе али не воле да чисте за њима...

- - - - - - - - - -

Где на пример? Кажи ми да инвестирам на време ове силне биткоине...
Mislim da je to sa psecim izmetom izvikana stvar za Vracar i Vracarsku gospodu jer ja svaki dan setam psa po nekoliko puta i ne vidjam po trotoarima ostatke. Naprotiv bas vidjam ljude sa kesicama kako skupljaju. Toga ima i na Dorcolu i svuda nije to bas deo samo Vracarskog folklora.

Pitao je gde da uloži u nekretnine.
Sve zavisi sta je ideja sa tom nekretninom.
Mi smo letos isli da gledamo stanove u Trstu. Ja licno Trst ne volim ali su sada dosta povoljne nekretnine. Ima svojih prednosti: na moru je, univerzitetski grad i to nas je vodilo najvise zbog dece i studija sutra, zivi cele godine, blizu su Alpi za skijase, a svakako je Italija i dobra klopa i dobro vino i lepi ljudi i lep jezik. I na sve to od Bgd do Trsta brze nego do Budve npr.
Sad mi razmisljamo ne o nama nego o odskocnoj dasci za decu. I nasli smo nekoliko stanova u starim zgradama naravno u koje bi trebalo minimalno uloziti, na 5 minuta hoda od Piazza Unita d’ Italia za vrlo, vrlo normalne pare.

Poslednja izmena:
Mislim da je to sa psecim izmetom izvikana stvar za Vracar i Vracarsku gospodu jer ja svaki dan setam psa po nekoliko puta i ne vidjam po trotoarima ostatke. Naprotiv bas vidjam ljude sa kesicama kako skupljaju. Toga ima i na Dorcolu i svuda nije to bas deo samo Vracarskog folklora.

Не виђаш остатке али тога има свуда..
Бежи бре, цео Београд је један велики псећи тоалет, ја кад сам дошао из нормалног града у Београд нисам могао да верујем да живите с толиким псећим говнима овде.

Не виђаш остатке али тога има свуда..
Бежи бре, цео Београд је један велики псећи тоалет, ја кад сам дошао из нормалног града у Београд нисам могао да верујем да живите с толиким псећим говнима овде.
To je usud svih velikih gradova. Mislis da je Paris bolji po tom pitanju? Nije.
U manjim mestima nema toliko kucnih ljubimaca za setnju, jer imaju ljudi dvorista inace svuda je isto. Jedino se ne secam da sam u Kopenhagenu vidjala tako nesto. Ali oni su za mene inace po svemu druga planeta.

Back