Врачар је најгори по том питању...нема зеленила, па се пси унеређују на тротоару...
Ko ne zna, zgrada Beogradjanke pripada opstini Vracar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Врачар је најгори по том питању...нема зеленила, па се пси унеређују на тротоару...
Zapadna evropa, Kanada, pa čak I Rusija...
Pitao je gde da uloži u nekretnine.
Зашто Западна Европа? Да после папрено издајем мигрантима?![]()
a to
zapadna evropa je vrlo loša ideja po mom mišljenju
Pa Ima i to smislapa biras uredjenu drzavu u ekspanziji. Kod nas je haos nazalost. Ja bih u Moskvu najradije.
kina
nema liberala ni njihovih ljubimaca muslimana. kuš bolje?
To je potpuno drugačija kultura msm da bi bio “šok”.
Ja bih se ipak Moskvu ako bih morao da biram. Metropola, hriscanska ,slovenska, u ekspanziji...
Imas u Kini 150 000 000 ujgura, vrlo radikalni islamisti.
Na turskom tasteru .
vidiš ovo nisam znao
Mislim da je to sa psecim izmetom izvikana stvar za Vracar i Vracarsku gospodu jer ja svaki dan setam psa po nekoliko puta i ne vidjam po trotoarima ostatke. Naprotiv bas vidjam ljude sa kesicama kako skupljaju. Toga ima i na Dorcolu i svuda nije to bas deo samo Vracarskog folklora.По Врачару не можеш да прошеташ од псећих гована...Воле врачарска "господа" псе али не воле да чисте за њима...
- - - - - - - - - -
Где на пример? Кажи ми да инвестирам на време ове силне биткоине...
Od Kneza Milosa vise nije Vracar. Granice su Bulevar kralja Aleksandra, Bulevar oslobodjenja i Juzni bulevar. Od Kneza Milosa je Savski venac ...Ko ne zna, zgrada Beogradjanke pripada opstini Vracar.
Sve zavisi sta je ideja sa tom nekretninom.Pitao je gde da uloži u nekretnine.
Mislim da je to sa psecim izmetom izvikana stvar za Vracar i Vracarsku gospodu jer ja svaki dan setam psa po nekoliko puta i ne vidjam po trotoarima ostatke. Naprotiv bas vidjam ljude sa kesicama kako skupljaju. Toga ima i na Dorcolu i svuda nije to bas deo samo Vracarskog folklora.
To je usud svih velikih gradova. Mislis da je Paris bolji po tom pitanju? Nije.Не виђаш остатке али тога има свуда..
Бежи бре, цео Београд је један велики псећи тоалет, ја кад сам дошао из нормалног града у Београд нисам могао да верујем да живите с толиким псећим говнима овде.