Misljenje o nekretnini u Bg?

U pravu ste ja svakom kažem Vi iz poštovanja a tako sam i naviko.Verovatno se sećate kada je bilo "druže" sada je to izbrisano pa bi red bilo da se Vrati Vi.U Srbiji je to veliko zlo
kada su poljoprivrednog proizvođača prozvali "seljakom" a takav hrani svakog. Bruka na motavilo.
Ma ok, tvoj stil je takav i to je tako ok. Neoubicajeno je da se na forumima ljudi jedni drugima obracaju sa Vi, ali ti tako radis, to ti je neki zastitni
znak i u redu je.

Jednom je jedan bio poslovođa u jednoj građevinskoj firmi.Na drugoj strani čovek sa osnovnom školom tako zidao da nikakav problem nije imao sa poslom.Ljudi su se otimali kako bi im
upravo ozidao kuću.Čak je jedan otišo kod njega uveče i ponudio mu duplu dnevnicu i tako ga nagovorio da njemu zida.Za mene je nebito jel on školovan ili ne već kada mu se stavi
poso na sto pa izvolte zna li ili nezna.

Gospodine, mi uopšte ne pricamo u tom kontekstu, pobrkali ste loncice

Ne znam o cemu pričaš, nikakvih fora nije bilo, sve je transpatentno, zvanje i obrazovanje nije nikakva posebna tajna da bi to zahtevalo neku diskreciju. Navedeno je kao odgovor na uvredu. Kao i sva diskusija nakon onoga "cigani"- obzirom da sam ja postavio temu, ja ne "ciganim"- ja diskutujem s forumasima na temu, i mnogi su sjajno odgovorili, bez ikakvih pretenzija i odstupanja, znaci i tu je uvreda, potom "kenjam", pa sam papak, uobrazen, arogantan etc a pri tome te nicim nisam uvredio. A ti vec dva puta ponavljas da me nisi uvredio a sve pise.
Na kraju, nemoj mi se uopste obracati ni diskutovati sa mnom, nemoj pisati na mojim temama, ja cu tvoje zaobilaziti, i mirna Bosna. Ne znam sta bih jos trebalo reci ;)

- - - - - - - - - -

Pisali su mnogi dobri forumasi duge postove u reputacije, i bas lepo rekli koje ulice, sta je plus, sta minus...i hvala i tebi :)

A sada nije bilo fora? Aj se dogovori sa sobom sta jeste a sta nije pa se javi da znam sa koje strane da te matiram.

Sto se ignorisanja tice, nismo djeca. Opusteno, sta se primas tako licno.

- - - - - - - - - -

E Boki, nisi u pravu. Forumas Franak se iz valjda samo njemu poznatih razloga obraca svakome sa Vi ( pa jos pise ovo V velikim slovom) i ovaj tvoj
pajtos koji pa opet za svog drugog pajtosa trazi elitnu gajbu u Knezu coveku lepo odgovara sa Vi ( ali se zayebao pa je ovo V napisao malim slovom, cisto
da tebe zbuni i provocira:D A ti pa opet ovog Franka ne poznajes i tako nastane nesporazum.

Pa da. Naravno da se nekorektno ponasao, to mu je i bila namjera. Vidi da ne moze nista direktno pa se onda ponasa k'o kakav tinejdzer..al' to je valjda ok medju bogatim nasljednicima pa mu prastam.

- - - - - - - - - -

ja kao ljakse iz provincije ne mogu da svarim gužvu begeta i taj tempo, tako da mi nekretnina u begetu nikad ne bi trebala...osim jedino da izdajem pod kiriju

Znas kako to ide...svi koji su na asfaltu rodjeni, bjeze na selo...a malogradjani hrle u BG. Ti si gospodin, zato ne shvatas doskorojevice.

Poslednja izmena:
Moj poznanik želi da kupi stan u Beogradu, i to 5,6 minuta pesice do pesacke zone u centru, dakle to je krug oko 500, 600 m do kilometar poluprecnika oko Knez M.
Voleo bih cuti vasa misljenja i savete, pa da argumentovano prenesem pluseve i minuse, šta i gde, Centar, koji dio Dorćola, Skadarlija, da li Terazije, London, je l Vracar predaleko i sl.
Hvala
PS
Moze i savet oko NS, mozda mu je bolja opcija zbog cene.

Neki dan smo na ovu temu (ulaganje u nekretnine) raspravljali, da ne kazem ispovedali se sa prijateljima...moj zakljucak je bio, nikada ne potrositi vise od polovine kesha (koji imas) za nesto sto se ne mora, nikada ne pristati na manje od luksuzne lokacije, nikada ne racunati na profit od "nasih", moliti se redovno da ti geopolitika ne hebava stanje u drzavi, jer onda stranaca nema i nema kome da prodajes, a ako zelis da se otarasis svega, spasava te samo lokacija da nisi u gubitku, eventualni ne/luksuz kojim je stan opremljen ne igra ama bas nikakvu ulogu... i ne znam hoce li ti koristiti, jer obicno "koristi" kad je vec kasno (kad vec sve znas iz iskustva), kad si "snove ostvario" i kad prelazis na novi nivo....tako sam ja sad mnogo pametna. :lol:

Neki dan smo na ovu temu (ulaganje u nekretnine) raspravljali, da ne kazem ispovedali se sa prijateljima...moj zakljucak je bio, nikada ne potrositi vise od polovine kesha (koji imas) za nesto sto se ne mora, nikada ne pristati na manje od luksuzne lokacije, nikada ne racunati na profit od "nasih", moliti se redovno da ti geopolitika ne hebava stanje u drzavi, jer onda stranaca nema i nema kome da prodajes, a ako zelis da se otarasis svega, spasava te samo lokacija da nisi u gubitku, eventualni ne/luksuz kojim je stan opremljen ne igra ama bas nikakvu ulogu... i ne znam hoce li ti koristiti, jer obicno "koristi" kad je vec kasno (kad vec sve znas iz iskustva), kad si "snove ostvario" i kad prelazis na novi nivo....tako sam ja sad mnogo pametna. :lol:

:heart:

Ovaj tvoj post me podsetio na Upravljacko racunovodstvo gde su dati primeri pravilnog upravljanja finansijama i troskovima.
Ima mnogo fora i caka koliko u sta sme ili treba da se ulaze i sta je pokazatelj solventnog poslovanja itd.

Evo jednog primera. Na transportna sredstva ne treba da ode vise od 5% ukupne imovine sto ce reci ako necija imovina vredi 100.000 evra on ne bi trebao da ima auto koji vredi vise od 5.000 evra.:)

Кажу искуство стекнеш обично онда када нигде више не можеш да га примениш.

Ovaj tvoj post me podsetio na Upravljacko racunovodstvo gde su dati primeri pravilnog upravljanja finansijama i troskovima.
Ima mnogo fora i caka koliko u sta sme ili treba da se ulaze i sta je pokazatelj solventnog poslovanja itd.

Evo jednog primera. Na transportna sredstva ne treba da ode vise od 5% ukupne imovine sto ce reci ako necija imovina vredi 100.000 evra on ne bi trebao da ima auto koji vredi vise od 5.000 evra.:)

Rekla je da je centar u kombinaciji s rizicima - najmanji rizik :)

Back