Mastrangello
Domaćin
- Poruka
- 3.358
Meni je, malo, problem i u jeziku, ali ne mogu da kazem ni da sam razumeo sustinu, nezavisno od toga.Проблем је у језику,
Ali da, delovalo mi je da se, uprosceno, radi o "Nista novo". Bas je neki dan na drugoj platformi bilo reci o snimku devojke koja je skinula gace u kolima. Skocise sakali "kamenjarka, prostitutka,,,", tek njih par reklo "sta se lozite, ovo se oduvek radilo, samo nije bilo telefona da to snime"...
Drugacije, ali tacno i relevantno za danasnje vreme i stanje u mnogim sferama zivota.Твој цитат има сасвим другачије значење.
Uopste nisi razumela post...Uopste nije lose imati dozu samopuzdanja u dvadestim, ali to nije definitivno i ne garantuje da ce taj neko imati samopuzdanje za 5 ili ne znam koliko vec godina...I realno, samopuzdanje tek tad pocinje da se gradi nakon perioda adolescencije -tako da nikako ne moze biti vec izgradjeno, kakva god baza da postoji, taj covek se trazi i dalje.
Najverovatnije je da je taj neki lik ostavio takav utisak na tebe-kakav je hteo(tu se ti zapitaj koliko imas godina, sto nije garancija niti pameti niti samopuzdanja)...Samopuzdanje nije lajanje, trkanje, takmicenje po svaku cenu, itd...