- Poruka
- 402.260
Ovo je pitanje za muškarce ,ali mogu i žene da pišu.
Da li se setite bivših i koliko često ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrlo cesto,.......... i za moju zenu i za mene je to cesta tema kada se dokacimo proslosti.Ovo je pitanje za muškarce ,ali mogu i žene da pišu.
Carma, soulmate, twin flame,...to treba istražiti.Jedan mi je stalno u mislima a pojma nemam zašto![]()
Često pomislim da nije u pitanju telepatijaCarma, soulmate, twin flame,...to treba istražiti.![]()
To za svadjanjevrlo cesto,.......... i za moju zenu i za mene je to cesta tema kada se dokacimo proslosti.

Pa jer ljubomorise ti partnericaPonekad, sa jednom sam u međuvremenu postala bff tako da smo redovno na vezi. Povremeno sam u kontaktu i sa prvim dečkom, a prvoj devojci sam se nedavno javila na fejsu.
Jao boze sad me podseti: ova lujka sto mi je sad bff mi svake godine na godisnjicu upoznavanja posalje cecinu pesmu Grome moj i to iz raznih klubova sa uzivo muzikom i nekim prozuklim pevaljkamaNekad me neka pesma podseti na period kada sam volela nekada davno
Da da ti si musko u tim vezama vasimJao boze sad me podseti: ova lujka sto mi je sad bff mi svake godine na godisnjicu upoznavanja posalje cecinu pesmu Grome moj i to iz raznih klubova sa uzivo muzikom i nekim prozuklim pevaljkama![]()

Jesam, imam dildo od 20 cmDa da ti si musko u tim vezama vasim![]()