...sto ce reci,da li se preko sexa-vodjenja ljubavi,ne drndanja,zaljubljujemo i ulazimo u taj ljubav fazon i da li zbog ljubavi ili uverenja da osecamo ljubav,ulazimo u sexualne vragolije? :shock:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...sto ce reci,da li se preko sexa-vodjenja ljubavi,ne drndanja,zaljubljujemo i ulazimo u taj ljubav fazon i da li zbog ljubavi ili uverenja da osecamo ljubav,ulazimo u sexualne vragolije? :shock:
)))))))))))))))))))))))))))0
...mislim da je tajanstvena dala poprilichno dobar odgovor,ponajblize odgovara mojim stavovima i misljenjima na ovu temu...well done :shock:Licno mislim da iz nekih razloga i zbog odredjenih situacija ali i zbog nasih reakcija na iste situacijesasha:...sto ce reci,da li se preko sexa-vodjenja ljubavi,ne drndanja,zaljubljujemo i ulazimo u taj ljubav fazon i da li zbog ljubavi ili uverenja da osecamo ljubav,ulazimo u sexualne vragolije? :shock:

sasha:...sto ce reci,da li se preko sexa-vodjenja ljubavi,ne drndanja,zaljubljujemo i ulazimo u taj ljubav fazon i da li zbog ljubavi ili uverenja da osecamo ljubav,ulazimo u sexualne vragolije? :shock:

ana marija:LJUBAV ... a sta je to?