MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na moja vrata kucali su neznanci, nekada bucno, nekada tiho.Dozivali su me umiljato i nezno, nekada lukavo, uvek nekako strano...

Prilazila sam vratima i otvarala ih. Bilo mi je svejedno hoce li me pokrasti, ubiti ili darivati cvecem ...

Bilo mi je svejedno jer sam znala da niko ne moze u istinu uci.

I ceznja za Tobom je lepsa od zivota sa nekim drugim.

ko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbegavaj ga
ko ne zna, a zna da ne zna, mlad je - nauci ga
ko zna, a ne zna da zna, spava - probudi ga
ko zna i zna da zna, mudar je - sledi ga

Nikad ne trazi nesto savrseno da to zavolis, bices u opasnosti da umres bez ljubavi. Zavoli nesto sto nije savrseno i ucini ga savrsenim svojom ljubavlju.

Zar sam baš tebe voleo?!
Ili možda samo nekakvu ljubav na koju još uvek polažem pravo?
Ponovo ću otići da obiđem svet, nevažno je da li će se moje srce klatiti od nostalgije kao zub u desnima koje su se povukle..
Svako od nas ima neku zaboravljenu prošlost što mu igra za leđima..
Znam čemu me učiš. Učiš me da se gresi plaćaju, možda ovo ne važi za sve..ali za nas da!

" Ostani tu " Margaret M.

u poslednje vreme cesto razmisljam o tome sta je ljubav...u jednom trenutku mi se ucini da je to sve sto radim za neke meni drage ljude,u drugom da je to neka ogromna emocija koja puni svaki moj atom i explodira kroz moju kozu,reci,misli...moja drugarica kaze da je to stanje,volja i ne znam jos sta...:?:
i sve je lepo u teoriji...a kada pokusam da to sprovedem u praksi,nastane neki kurslus...pokusavam da namestim osigurace i spojim zice,ali me uvek drmne jaka struja i onda se osecam sprzeno,prazno i razoreno...:roll::confused:

Romanticno, romanticno, romanticno... Sad cu da nadjem neku romanticnu misao. "Razum nam moze kazati sta treba da izbegavamo, ali jedino nam srce govori sta treba da radimo" Josep Joubert (Ko god to bio).

Ja stvarno obozavam svog decka, u zivotu nisam bila ovako zaljubljena, kad pomislim na njega sva se raznezim, a kad vidim njegov br. na tel. pocnem da se smejem od srece kao da imam 12 godina...i tako vec 3 god...nekad osecam da ga toliko volim da to ne mogu i ne znam opisati i pokazati...jer je divan prema meni(pu, pu, da ga ne ureknem..):lol::lol::lol:

love_quotes_graphics_04.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back