MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CURSE:
....Nick bliss je u procesu Okidanja... :) ...posle tog sledeci je i ovaj... :) :razz:

ps. ne razumem sta si hteo da kazes tom pesmom koju si ostavio ...mada ko da je bitno...

Jesu li nam, ljubljena,
sve stvari na broju?
Da nije koja pobegla iz sobe?
Da nisi išla da pocepaš cipele
i
zaboravila da zaključaš vrata?
Možda je zatvoreno dete
otvorilo prozor?
Proveri... javi.

Danas ne mogu da dođem.
Moram da skočim u bunar.

"Yeah. Silent Bob, you're one rude motherfucker, you know that? But, you're cute as hell. I could go down on you, suck you, line up three other guys, make like a circus seal. [a horn beeps] Eww, you ******* faggot. I hate guys! I LOVE WOMEN!"

Alo mannibals...prstani da prdish na mojoj temi!!!!!Ne mogu bre vise da te citam covece! :evil:

@Koyote...ako nesto imas da mi kazes posalji pp...nista mi nije jasno!

CURSE:
Alo mannibals...prstani da prdish na mojoj temi!!!!!Ne mogu bre vise da te citam covece! :evil:

@Koyote...ako nesto imas da mi kazes posalji pp...nista mi nije jasno!
Vidi... hteo sam da ti predajem oranje, kao nacin da ti lepse nikne plod, prethodno namerno zasejan, ali... jos uvek sam u dilemi: Sta i ako se zazelis vatre, duso?

CURSE:
...znacu kako da se snadjem... ;) :)[/QUOTE... Znaćeš... dok Maca, molim TE lepo, ne zamjauče i na tvojja vratancaq....
Tako nekako... Jedni rade dok drugi boluju...
svako ima svoje, naočari svih debljina!!!
Mi smo pošteni obrtnici, nemamo vemena za takve stvari...

Draga vitka ženo,
bez mnogo sreće pokušavam da izrazim svoje misli. Izražene misli su uvek mrtve. Ostavimo ih da žive! Duboko i zahvalno osećam da me razumeš, da je nešto u tebi srodno meni.

Kako se to knjiži u knjizi života, da li su naša osećanja; ljubav, pohota, zahvalnost, sažaljenje... da li su ona materinska ili detinja, to ne znam.

Često žene gledam kao prepredeni razvratnik, a često kao dečačić. Katkad je najčednija žena za mene najprimamljivija, a katkad najbujnija. Sve je lepo, sve je sveto i sve je neizmerno dobro što smem da volim. Zašto, dokle, do kog stepena - to je neizmerljivo.

Ne znam volim li Maju. Zapravo, sumnjam. Zbog nje ne bih podneo nikakvu žrtvu. Ne znam umem li uopšte da volim. Znam za požudu i da tražim sebe u drugima, da osluškujem odjek, da tražim ogledalo... umem da tražim slasti i sve to može da bude nalik na ljubav.

Nas dvoje, i ti i ja, lutamo istim lavirintom, zamršenim stazama naših osećanja koja su oštećena u ovom svetu zla, i zato se, svako na svoj način, svetimo tom opakom svetu. Ali ostavimo jedno drugom snove...

Samo su valjani, bezazleni ljudi načisto sa svojim osećanjima i sa "dometom" i posledicama svojih postupaka, oni koji veruju u život i ne preduzimaju nijedan korak koji ne bi odobravali i sutra iprekosutra. Ja nemam tu sreću da se ubrajam među njih...

Ne volim samo tebe, ti to znaš, ne volim ni samo Maju... sutra ili prekosutra voleću i slikaću druge slike. Neću se kajati ni za jednu ljubav koju sam ikad osećao, kao ni za mudrost ili glupost koju sam zbog nje počinio. Tebe možda volim zato što si slična meni.
Druge volim jer su sasvim drugačije no što sam ja...

Dođi na morski greben
Tamo ću da te je... dnom
Tamo ću da te je... dnom
Dragana poljubim ja

Ako mi došla nebi
Onda se sama je... dnom
Onda se sama je dnom
U moru okupaj ti

Dođi na morsku zvizdu
Da ti pocepam pi... sma
Da ti pocipam pi sma
Koja sam pisao ja

Ako mi došla nebi
Onda se sama je... dnom
Onda se sama je dnom
U moru okupaj ti

Dođi na morski štulac
Da ti pokažem ku... tju
Da ti pokažem ku tju
Di san se rodio ja

Ako mi došla nebi
Onda se sama je... dnom
Onda se sama je dnom
U moru okupaj ti

Izašla morska zvizda
Stradaće tvoja pi... sma
Stradaće tvoja pi sma
Koja sam pisao ja

Ako mi došla nebi
Onda se sama je... dnom

Onda se saaamaa jeee
dnom
U moru okupaj tiiii

e148.gif

To je u vezi sa muzikom
Što je donela

Vedre crte tvog lica.
Sve to čekanje,
Dani ispunjeni tobom,
Ostaci parfema na ulici
satkali tvoj lik.

To je u vezi sa bojama.
To neuhvatljivo tvoje
Što grabio bih.
Toplina doma
Na tvom vratu, ramenima,

U tvom pogledu, u ruci
Kao nejasna slutnja,
Kao u snu
Niski tonovi vetra
U granama ove zime

Veče sa tobom
I slabasno svetlo
S našeg prozora
I Seta na licu zakasnelog boema.

To je u vezi sa rečima
O tebi
Kojima proslavljam
Sve darove ljubavi
Koju nosiš u ruci, u pogledu,
na vratu, ramenima.

Ta radosna pometnja u meni
To je
U vezi sa tobom.

" ..Nije nas zadatak u tome da se priblizimo jedno drugom, kao sto se ne sastaju ni sunce i mjesec, ni more i kopno. Nas dvoje smo prijatelju dragi, sunce i mjesec, mi smo more i kopno. Nas cilj nije da se slijemo jedno s drugim vec da saznamo jedno od drugoga i da jedan o drugom naucimo, da vidimo i postujemo ono sto taj drugi jeste: nasa suprotnost i dopuna.."

(Herman Hesse)

Svet je lep,kada se posmatra bez zelja za traganjem,jednostavno i kao dete.

Ljubav se moze isprositi,kupiti,dobiti na poklon,naci na ulici, ali se ne moze silom oteti.

Svako uzima i svako daje,takav je zivot.

Mudrost se ne moze saopstiti.Mudrost koju mudrac pokusava da saopsti,zvuci uvek kao ludost.

Svet nije nesavrsen,niti se nalazi na sporom putu ka savrsenstvu, on je u svakom trenutku savrsen,svi gresi vec nose u sebi oprostaj,sva mala deca vec nose u sebi starce,sva odojcad smrt,svi samrtnici vecni zivot. Ne moze ni jedan covek da vidi koliko je onaj drugi prevalio od svog puta,u razbojniku i kockaru zivi buda, u bramanu zivi razbojnik.

Hermann Hesse "Sidarta"

Bol ne traje zauvek.Nista ne traje zauvek.Postoji samo jedan istinski utesitelj i iscelitelj - vreme. Pruzite priliku vremenu.

Proslost vredi samo toliko koliko nas obogati.

Potrebno ti je srece cak i za losu srecu.

Bol povezuje mnogo bolje,nego zadovoljstvo.

Karakter coveka je njegova sudbina - heraklit

Ljubav je zaista neka cudna zverka koja moze da spava i kad je najjace biju,ali kad se jednom probudi, tada je za nju smrtonosna i ogrebotina.

Postoje samo dve snage koje sjedinjuju ljude: strah i novac - napoleon

Jedini nacin za zenu da krene napred, shvatila sam josh tada, jeste da se razmece svojim talentima i da ne brine oko toga sto je suvise dobra. Biti dobra je prokletstvo zenskog roda. Cak se i muskarci zamore od dobrih devojaka.A dobre devojke postanu tako umorne od sebe samih.Moracu da se merim drugim arsinima, a ne dobrotom. Erica Jong " of blessed memory"

Stvarni zivot ne sacinjavaju moji planovi o sreci, nego bash ono sto se protivi tim planovima i namerama..ono sto se slucajno desava..sto je nepotpuno, nepredvidjeno..i sto izaziva razocarenje i bol...

Kad se covek boji, obicno se nista ne desi.Desi se nesto samo kad covek uopste na to ne misli - Remarque

Zelja za dozivljajem uvek je lepsa od samog dozivljaja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back