MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
demotivacija.rs_elim-da-spavam-sa-tobom-Ne-mislim-na-sex-ve-da-prislonim-glavu-na-tvoje-grudi-i-.jpg
:heart::heart:

” Nismo birali ni zemlju ni mesto gde ćemo se roditi, ni narod u kojem ćemo se roditi,
ni vreme u kojem ćemo se roditi, ali biramo jedno – da li ćemo biti ljudi ili neljudi. ”

Patrijarh Pavle

Poslednja izmena:
Trebalo mi je neko vreme, no shvatila sam da volim sebe kada sam se prvi put uspela da nasmejem u trenutku ... kada sam zapravo htela da plačem. Bio je to dobar osećaj. Tada mi je sinulo, da je to suština ljubavi prema sebi - kad si u stanju sebi oprostiti poraz ili grešku i ne dati im veću važnost nego dobrim stvarima ! ...
Merita Aslani

Ljubav je ono što ostane ... kada zaljubljenost nestane.To je, kada ti je stalo do nekoga i nadaš se da je srećan ... al' nemaš iluzija o njemu. Možda u toj vrsti ljubavi nema toliko uzbuđenja i strasti i svega onog' ... što vremenom izbledi. Ali na kraju ...to je jedina vrsta ljubavi koja je zaista bitna ! ...
Toni Persons

Najgori način da ti neko nedostaje je da sediš pored njega i znaš da ga nikada nećeš imati.
(Gabriel Garciá Márquez)

Ni jedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja ih zaslužuje neće te nikada rasplakati.
(Gabriel Garciá Márquez)

Pa dobro, volio sam te, uvijek. I sad te volim. Zašto ti to sada govorim? Zato što ne bi htio da ostanem sam? Pa i to, zar je to toliko zlo? Zašto bi to bila sebičnost? Bože moj, pa onda je svaka ljubav sebičnost. Da, ne želim da ostanem sam, ne želim da ostanem bez tebe. Naviknuo sam se na tebe? Pa i jesam. Malo si me i razmazila, ali i ja sam tebe. Reci pošteno.
Mesa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back