- Poruka
- 5.518
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
netačno,potpuno obrnuto
Smrt je takođe samo jedan od "Hirolvaa" života.Laku noć, eminencijo, do sutra...
Smrt i njeni hirovi - Žoze Saramago
"pPrimeniti se ili zaboraviti ko su bii", možemo samo ako shvatimo da je istina nešto drugo od onoga što mislimo da jeste. Pa odlučiš da soje jastvo zakitimo istinom i tako zaboraviš ono što si pre mislio da istina jeste. Jer karakter naše ličnost ili našeg jastva je ivek znanje, tj. informacija o onomme u šta smo uvereni da jeste. Bez tog znanja naše jastvo ni bilo obična praznina . ništa....ako pokusas da se promijenis
zaboravices i ko si bio...
/ ovo prvo nikako ali drugo nasigurno/
Seti III.
U tom slučaju nikada niko neće da se obogati, zato jer istinu još uvek niko ne zna, već samo beruje da zna.Nema većeg bola od onoga kad ti saspu istinu u lice.
S1MCRO
Da li to Ljubo uključuje i tebe?U tom slučaju nikada niko neće da se obogati, zato jer istinu još uvek niko ne zna, već samo beruje da zna.
Немој тако. Љубо на овој теми практично демонстрира колико је он мудрији а његова мисао супериорнија од тамо неких филозофа и мислилаца.Neuključuje jer on je mudrac i heroj srbie
Btw što spamujete temu? Tema je mudre misli filozofa a ne ljubine umotvorine 500ti deo kojim zatrpava forum 98 godina
Ti sifize prvi kao moderator nebi trebo to da tolerišeš..
lik je za ozbiljno lečenje ako je mrtav ozbiljan sve vreme a po svemu sudeći jeste.ti ga još duže poznaješ,jel znaš kad je tačno počeo s ovim,verovatno dosta pre 2017 kad sam ga ja prvi put uočio?Немој тако. Љубо на овој теми практично демонстрира колико је он мудрији а његова мисао супериорнија од тамо неких филозофа и мислилаца.
То је слично као када неки врхунски шахиста игра симултано са мноштвом људи и све их победи.
Pogledajte prilog 1783055
Љубо управо то ради на овој теми, јер ако си заборавио да те подсетим:
"Ljudi mogu još stotinama ili hiljadama godina tragati za Istinom o postojanju života materije i prirode i tragati za najboljim rješenjeima kako da prevaziđu zlo, a ostvare dobro i kad god se bude desilo da tu Istinu i to rješenje otkriju, to će uvijek da bude ZAKON POSTOJANJA i uvijek će njegovog otkrovitelja slaviti, moliti mu se, pjevati mu pjesme i praviti kipove itd. I uvijek ću to biti ja."
цитат: Љубо
...lik je za ozbiljno lečenje ako je mrtav ozbiljan sve vreme a po svemu sudeći jeste.ti ga još duže poznaješ,jel znaš kad je tačno počeo s ovim,verovatno dosta pre 2017 kad sam ga ja prvi put uočio?
znači najmanje od 2004. godine?! lele leleeeee